Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το σπίτι που είναι ίδιος ο Χίτλερ!






.

H στέγη γέρνει ελαφρά σαν την φράντζα του αιμοσταγούς δικτάτορα. Και η πόρτα μοιάζει με το παχύ αποκρουστικό μουστάκι του.








Το σπίτι στο Σουόνσι στη Νότια Ουαλία είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς ατραξιόν στο ίντερνετ αφού το παρατηρητικό μάτι και η οργιάζουσα φαντασία της Τσάρλι Ντίκινσον είδε τις ομοιότητες....

Η 22χρονη Τσάρλι ανέβασε τις φωτο στο Twitter και από τότε εχουν γίνει θέμα διαδικτυακής συζήτησης...

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΑΣ






Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Δεν παλεύεται... η γλώσσα των νέων! Καθίστε στη πέτσα σας και απολαύστε την !

Δεν παλεύεται... η γλώσσα των νέων!

«Η καθηγήτρια σήμερα είχε μπούκα και στην εξέταση μας άφησε όλους παγωτό». Η μετάφραση; «Η καθηγήτρια ήταν σήμερα εκνευρισμένη και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στην εξέταση». Η e-γενιά μπορεί να θεωρείται νωχελική, ταυτόχρονα όμως είναι και ιδιαίτερα εφευρετική, αφού έχει δημιουργήσει το δικό της κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος δεν «καταστρέφει» την ελληνική γλώσσα, όπως νομίζουν πολλοί. «Το πώς μπορούν οι νέοι και παίζουν με τη γλώσσα δείχνει ότι μια χαρά ξέρουν τους μηχανισμούς της», εξηγεί στον «Ελεύθερο Τύπο» η Μάρω Κακριδή, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πιο γνωστές ατάκες είναι:
-κουλάρισε, κούλαρε= ηρέμησε
-έφαγα πατάτα= κόλλησα
-σπάστηκα= ξενέρωσα, εκνευρίστηκα
-είσαι για format= τα έχεις παίξει και θέλεις format
-κόλαρέ με= πάρε με τηλέφωνο
-δεν υπάρχει!= είναι απίστευτο
-δεν παλεύεται=μου είναι αφόρητο
-δεν την παλεύεις= είσαι στον κόσμο σου
-νιώθεις;= έχεις επίγνωση;
-άραξε στην πέτσα σου= χαλάρωσε
-είχα μπούκα ή δεν είχα μπούκα= ήμουν ή δεν ήμουν θυμωμένος
-έφαγα χ= απορρίφθηκα
-την έχει ακούσει dolby digital= έχει καβαλήσει το καλάμι
-καις κάρβουνο= είσαι αργός
-έμεινα παγωτό= έμεινα άφωνος
-... και καλά= δήθεν
-τι με κοιτάς σαν πόκεμον;= τι με κοιτάς σαν χάνος;
-το πήρα το fax= το πήρα το μήνυμα
-πήζουν τα γάλατα=σοβαρεύει η κατάσταση
-δεν τρέχει τσάι= δεν τρέχει τίποτα
-είσαι ρούχλας= βαρεμένος
-τζιτζί, τζάμι= τέλειο, πολύ ωραίο
-κάνε μόκο= σταμάτα να μιλάς
-έφαγα σκάλωμα/σκάλωσα= έχασα τα λόγια μου, δυσκολεύτηκα
-έκοψα λάσπη=απομακρύνθηκα από κάποιον ή κάτι
-γίναμε μπίλιες= τσακωθήκαμε
-δεν παίζεται/άπαιχτο= το καλύτερο
-φιδέμπορας= ψεύτης ή πονηρός άνθρωπος
-μούφα= ψέμα

Η δημιουργία όμως του ιδιαίτερου αυτού λεξιλογίου είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες του δυτικού κόσμου, όπως η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία. Είναι η πρώτη φορά που οι νεότερες γενιές προσπαθούν να διαφοροποιηθούν με αυτή τη μαζικότητα.



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Επιχείρηση «Ποσειδών» για τους λαθρομετανάστες από Λιβύη

Επιχείρηση «Ποσειδών» για τους λαθρομετανάστες από Λιβύη

Με το ζήτημα των λαθρομεταναστών που συρρέουν από τη Λιβύη στα νησιά του Αιγαίου και της Κρήτης, πρόκειται να ασχοληθεί η επιχείρηση Ποσειδών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, Frontex. 

Στην ανακοίνωσή του, ο οργανισμός Frontex κάνει ένα πρώτο απολογισμό της επιχείρησης Ποσειδών στον Έβρο, τονίζοντας ότι παρατηρείται σημαντική μείωση των διελεύσεων μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, τόσο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όσο και τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με στοιχεία για την κατάσταση στην περιοχή του Έβρου που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τους τρεις πρώτους μήνες του 2011, συνελήφθησαν συνολικά 5.281 λαθρομετανάστες, ενώ το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 είχαν ανιχνευθεί 8.054 άτομα. Σημειώνεται, επίσης, η σημαντική μείωση των μεταναστών που περνούν τα σύνορα από μήνα σε μήνα. Τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθησαν 2.266 λαθρομετανάστες, 1.632 τον Φεβρουάριο και 1.383 το Μάρτιο. Η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών προέρχεται από το Αφγανιστάν (24%), το Πακιστάν (14%) και το Μπανγκλαντές (12%). 

Στις 2 Μαρτίου, η επιχείρηση Ποσειδών, διαδέχθηκε την επιχείρηση RABIT, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Frontex από τις 2 Νοεμβρίου 2010 με σκοπό τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών χερσαίων συνόρων στον Έβρο. Η επιχείρηση «Ποσειδών» τελεί υπό την αιγίδα της FRONTEX ήδη από το 2006, έχοντας ως αποστολή την φρούρηση των θαλάσσιων ελληνοτουρκικών συνόρων.



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Γέννησε σε σχολική εκδρομή





Μια 12χρονη μαθήτρια από το Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας βρισκόταν σε σχολική εκδρομή, όταν γέννησε!
Τόσο το κορίτσι όσο και οι γονείς του δεν είχαν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη καθώς δεν υπήρχε καμία εμφανής ένδειξή της, σύμφωνα με τον Σίριελ Χάμστρα, τον εκπρόσωπο της τοπικής υπηρεσίας δημόσιας υγείας.
Ωστόσο παραμένει άγνωστο το πόσων μηνών έγκυος ήταν η 12χρονη.
Η μικρή Ολλανδέζα είχε πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονο πόνο στην κοιλιά.
Ένας από τους συνοδούς καθηγητές κάλεσε αμέσως την υπηρεσία υγείας αλλά μόλις έφτασε το ασθενοφόρο οι νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι η μαθήτρια γεννούσε.
Τη μετέφεραν σε κοντινό κτίριο όπου έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
Και οι δύο "είναι καλά στην υγεία τους" και "συνέρχονται από το σοκ" στο νοσοκομείο του Γκρόνινγκεν, πρόσθεσε ο Χάμστρα.
Οι αρχές διόρισαν έναν κηδεμόνα για το μωρό, μια διαδικασία που είναι συνηθισμένη στην Ολλανδία σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Η 12χρονη και οι γονείς της θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς της υπηρεσίας προστασίας νέων και παιδιών.
Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Έσπασε ο αγωγός του Μόρνου - To νερό σαν τσουνάμι ''έπνιξε'' ένα ολόκληρο χωριό - Χωρίς νερό περιοχές της Αττικής



ΦΩΤΟ EUROKINISSI


Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν ο αγωγός του Μόρνου έσπασε και τα ορμητικά νερά ξεχύθηκαν με μεγάλη ταχύτητα συμπαρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Το ορμητικό ''τσουνάμι'' κατέληξε στο χωριό Σαράντη Βοιωτίας και μέσα σε λίγα λεπτά το βύθισε!


Οι κάτοικοι έτρεχαν για να σωθούν από τα σπίτια τους. Οι περισσότεροι ανέβηκαν σε ένα ψηλό σημείο του χωριού και άρχισαν την καταμέτρηση για να δουν μήπως έμεινε πίσω κάποιος γνωστός τους. Οι άνθρωποι του χωριού ανησυχούσαν για τους ηλικιωμένους και για το κατά πόσον κατάφεραν να βγουν από τα σπίτια τους, πριν μπουν τα ορμητικά νερά. Αρχικά την ανησυχία τους συντηρούσε η Πυροσβεστική που δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να υπάρχουν αγνοούμενοι. Ευτυχώς όμως λίγο μετά τις 16.30 αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε.


ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ τρέχουν και δεν φτάνουν! Όπως ανακοινώθηκεθα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής νερού από τις 07.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης, 31 Μαρτίου, στο δίκτυο ύδρευσης των περιοχών Χέρωμα, Κόρμπη, Μηλαδέζα του δήμου Βάρης, καθώς και των περιοχών Σκάρπιζα, Κίτσι και Βουρβάτσι του δήμου Κορωπίου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα δημοσίων έργων της ΕΥΔΑΠ, Γιαννη Οικονομίδη, το ρήγμα που προκλήθηκε στο κανάλι του Μόρνου εκτείνεται σε 60 μέτρα μήκος. Διαβεβαίωσε, πάντως, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την υδροδότηση της Αθήνας, αφού, μόλις διυληθεί το νερό, που υπάρχει στο κανάλι, από το σημείο της ζημιάς μέχρι την Αθήνα, η ΕΥΔΑΠ θα θέσει σε εφαρμογή τα συστήμα απάντλησης νερού από Υλίκη και Μαραθώνα.

Όπως είπε ο κ. Οικονομίδης, στο σημείο της ζημιάς του αγωγού, υπήρξε κατολίσθηση σε μήκος εξήντα μέτρων και οφείλεται είτε στις βροχοπτώσεις, είτε σε διαρροή του ίδιου του καναλιού.

Εν τω μεταξύ το έργο της Πυροσβεστικής παραμένει εξαιρετικά δύσκολο. Τα νερά από τον αγωγό κατέστρεψαν τον κεντρικό δρόμο του χωριού και έτσι τα οχήματα της Υπηρεσίας προσπαθούσαν να μπουν στο χωριό από τους δασικούς δρόμους. Το πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο αποκαταστάθηκε στις 17.30 και ισχυρές δυνάμεις απο τη Θήβα, τη Λιβαδειά και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, κατάφεραν να μπουν στο χωριό.

Οι πυροσβέστες κάνουν λόγο για πραγματικό «τσουνάμι» μιας και το νερό από τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ, που έσπασε, άδειασε με μεγάλη ταχύτητα στο χωριό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ορμητικά νερά έχουν μπει σε σπίτια, ενώ παρέσυραν βράχια και δέντρα προς τη θάλασσα. Η περιοχή έχει «πνιγεί» στη λάσπη, και οχήματα, ακόμη και πεζοί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο κάτοικος της περιοχής Σεραφείμ Δέδες, που είναι ο άνθρωπος που ειδοποίησε την ΕΥΔΑΠ, "το φράγμα έσπασε στις 12.00 το μεσημέρι και το νερό ξεχύθηκε αμέσως. Αυτή τη στιγμή όλο το χωριό είναι πλημμυρισμένο. Το νερό πέφτει με ορμή. Η ΕΥΔΑΠ δεν είχε πάρει είδηση τίποτα για τον υποσταθμό που βρίσκεται στην κοινότητα Χωστίων, εγώ ειδοποίησα την ΕΥΔΑΠ και ενημέρωσα τον αδελφό μου που έχει καφετέρια και έτσι ενημερώσαμε τους κατοίκους και εγκαταλείφθηκε το χωριό...

Αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι του χωριού είναι κρεμασμένοι στους γύρω λόφους και παρακολουθούν το χωριό τους και την περιουσία τους να πλημμυρίζει. Ακόμα τρέχει το νερό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει μεγάλη καταστροφή. Ακόμα δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει προξενήσει αυτή η πλημμύρα. Για εγκλωβισμένους ανθρώπους δεν ξέρουμε εμείς, ξέρουμε ότι δεν κινδύνεψαν άνθρωποι. Εχει σπάσει ο κεντρικός επαρχιακός δρόμος που συνδέει το χωριό με τη Θήβα, ο δρόμος είναι κομμένος και το Σαράντι είναι το τελείωμα, είναι στην ουσία ο μόνος δρόμος. 


Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Τώρα θέλουν και τη Σαμοθράκη




Μετά το Καστελόριζο και τις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών το τελευταίο διάστημα, η Τουρκία επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για την άλλη άκρη των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, τη βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, 6 μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης.
Αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία στη Ζουράφα, η Τουρκία κατήγγειλε παρενόχληση τριών τουρκικών αλιευτικών από δύο σκάφη του Λιμενικού ανατολικά της Ζουράφας την περασμένη Πέμπτη.
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η παρενόχληση δημοσιοποιήθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, με την επισήμανση ότι δόθηκαν οδηγίες στο τουρκικό ΥΠΕΞ για να προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Αθήνα.
Η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη Ζουράφα δεν είναι τυχαία, καθώς η βραχονησίδα έχει κρίσιμο ρόλο στη χάραξη της θαλάσσιας οριογραμμής μεταξύ των δύο χωρών και στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, όπως η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ.
Στη συγκεκριμένη περιοχή, μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη υδρογονανθράκων, εξ ου και το όνομα «Λαδοξέρα», από την ελαιώδη ουσία που αναβλύζει γύρω από τη συγκεκριμένη βραχονησίδα.
Την ίδια στιγμή μάλλον αντιφατικά είναι τα μηνύματα που στέλνει η Αθήνα, με συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών στη «Χουριέτ».
Θέτοντας χρονοδιάγραμμα το διάστημα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου στην Τουρκία, ο Δημήτρης Δρούτσας θέτει και ένα δίλημμα στην τουρκική πλευρά, το οποίο όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από έκφραση επιθυμιών της ελληνικής κυβέρνησης.
«Μετά τις εκλογές είναι η ώρα των αποφάσεων: Ή λύση ή Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης» είναι το μήνυμα του κ. Δρούτσα, όταν είναι σαφές ότι και για τα δύο προϋπόθεση είναι η άρση του casus belli, η εγκατάλειψη της θεωρίας των «γκρίζων ζωνών» και η αποδοχή του δικαίου της θάλασσας, ενώ ακόμη και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η μη επίτευξη συμφωνίας διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας κάθε άλλο παρά οδηγεί αυτομάτως στη Χάγη. Η ελληνική στρατηγική, πάντως, δεν έχει απάντηση για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ούτε λύση ούτε προσφυγή στη Χάγη.
 Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

6,5 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός για Λιβύη




Σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο για την Ελλάδα, η συμμετοχή της χώρας στις επιχειρήσεις στη Λιβύη επιβαρύνουν το κράτος με 6,5 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως.
Η συμμετοχή της Ελλάδας, όπως ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, κοστίζουν στην Ελλάδα περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.
«Συνεπώς, αν οι επιχειρήσεις διαρκέσουν τρεις μήνες, θα μας κοστίσουν 20 εκατομμύρια ευρώ», εξήγησε, ενημερώνοντας την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να παράσχει βοήθεια, αλλά περιορίζεται στην παροχή διευκολύνσεων και μόνο. «Η Ελλάδα έχει τις δικές της προτεραιότητες, τα δικά της εθνικά συμφέροντα, θέλοντας να έχει ρόλο στην κεντρική σκηνή των αποφάσεων της βορειοατλαντικής συμμαχίας και της Ε.Ε.», επισήμανε.
Εκτίμησε ότι «μια στρατιωτική επιχείρηση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη. Η λύση της Λιβύης δεν μπορεί να είναι στρατιωτική αλλά πολιτική και διπλωματική. Η οποία θα σέβεται την ενότητα, την ακεραιότητα της εθνική κυριαρχία της Λιβύης και το δικαίωμα των πολιτών της να κάνουν τις δικές του επιλογές δημοκρατικά μέσα σε ένα κράτος δικαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε, τέλος, ότι «η Ελλάδα δεν έχει αποικιοκρατικό παρελθόν και δεν έχει ενεργειακά συμφέροντα στη Λιβύη. Το κίνητρο μας ανάγεται στο διεθνές δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα». «Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και ισορροπημένοι, νηφάλιοι και ψύχραιμοι», κατέληξε.

Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αλλού κοιτούν τα πόδια αλλού το κεφάλι

Αλλού κοιτούν τα πόδια αλλού το κεφάλι

Ο Moses Lanham Jr. Είναι γνωστός ως ο «άνδρας με τα ανάποδα πόδια» ή ως «ο ελαστικός άνδρας» καθώς έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να περιστρέφει τα πόδια του.

Αυτήν την εβδομάδα ο 49χρονος λογιστής από το Monroe θα βρεθεί στη Ρώμη για να προσπαθήσει να καταρρίψει δύο ρεκόρ Γκίνες.

Πρώτα θα προσπαθήσει να περιστρέψει τα πόδια του κατά 120 μοίρες και στη συνέχεια να περπατήσει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα απόσταση 20 μέτρων προς την αντίθετη φορά από αυτήν που θα κοιτάει.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται επίπονο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν πονάει καθόλου και ότι δε χρειάζεται να κάνει καν… «ζέσταμα». «Πολλές φορές όταν κάθομαι περιστρέφω τα πόδια μου, γιατί έτσι νιώθω πιο άνετα» προσθέτει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο Lanham γεννήθηκε με επιπλέον ιστούς και χόνδρους στις αρθρώσεις, κάνοντας τα ισχία, τα γόνατα και τους αστραγάλους του, ιδιαίτερα ελαστικά, χωρίς να υπάρχει ανάλογο οικογενειακό ιστορικό, μέχρι που γεννήθηκε ο γιος του, ο οποίος έχει επίσης αυτήν την «ικανότητα». 

Η προσπάθεια του θα παρουσιαστεί στις 30 Μαρτίου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Guinness World Records» της Ιταλίας.








Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κύπριος επιστήμονας κατέγραψε την «πορεία» προς τη λευχαιμία

Κύπριος επιστήμονας κατέγραψε την «πορεία» προς τη λευχαιμία

Tα αποτελέσματα της έρευνας του κύπριου αιματολόγου, Δρ Γιώργου Βασιλείου, ρίχνουν νέο φως στη παθογένεση ενός σοβαρού είδους λευχαιμίας. Η ερευνητική ομάδα από το Wellcome Trust Sanger Institute στο Κέμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει ανακαλύψει τρία κριτικά στάδια τα οποία μετατρέπουν υγιή αιματολογικά κύτταρα σε καρκινικά αντίστοιχα, κατά την εξέλιξη της καλπάζουσας μυελοειδούς λευχαιμίας.

Η καταγραφή της «πορείας» προς τη λευχαιμία υποδεικνύει τις διαδικασίες που τώρα θα αποτελέσουν στόχους για νέες αντί-λευχαιμικές θεραπείες.

Τα αποτελέσματα της πρωτοποριακής αυτής έρευνας, δημοσιεύτηκαν σήμερα στο επιστημονικό περιοδικό Nature Genetics και έτυχαν εκτενούς κάλυψης από το BBC. Ο επιστημονικός διευθυντής του οργανισμού Leukaemia & Lymphoma Research Dr David Grant την χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά σημαντική».

Ο Δρ Γιώργος Βασιλείου είναι Ιατρικός Σύμβουλος στην Αιματολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κέμπριτζ και επικεφαλής ερευνητικής ομάδας στο παγκοσμίου φήμης Ινστιτούτο Wellcome Trust Sanger Institute. Επίσης, είναι Επιστημονικός Ερευνητικός Διευθυντής του Κέντρου Μελέτης Αιματολογικών Κακοηθειών Κύπρου (ΚΕΜΑΚ).

Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος παιδοκτόνος

Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος παιδοκτόνος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος τοξικομανής από τη Χαλάστρα που κατηγορείται ότι βίασε και δολοφόνησε τη μόλις 18 μηνών κόρη του. 

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι προέβη σε αυτές επειδή η κόρη του έριξε στο έδαφος δόση ηρωίνης. 

Το 18μηνο βρέφος βρέθηκε νεκρό, την περασμένη Παρασκευή, δίπλα στην 8χρονη αδελφή του από τη μητέρα τους που επέστρεψε στην παράγκα όπου διέμενε η οικογένεια, σε καταυλισμό αθίγγανων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Ο δράστης, που ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, συνελήφθη λίγο αργότερα στο σταθμό των ΚΤΕΛ στην περιοχή της Μενεμένης. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος κατέληξε από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ διαπιστώθηκαν εμφανή ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...