Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ομάδα των Χανίων θα αγωνίζεται ο «Πίου»


Σε μία από τις πλέον μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού προχώρησε ο Πανακρωτηριακός, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό Χανίων και απέκτησε μόλις την Πέμπτη (27/9) τα δικαιώματα του Ιζουάνα Ζοέλ Ανίνο.

Και επειδή, σίγουρα, θα αναρωτιέστε αρκετοί γιατί κάνει αίσθηση αυτή η μεταγραφή, σας αναφέρουμε πως πρόκειται για τον 34χρονο Νιγηριανό που έγινε γνωστός σ' όλη την Ελλάδα με το όνομα Πίου συμμετέχοντας σε γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.

Ο 34χρονος Νιγηριανός άσος, λοιπόν, συμφώνησε με την κρητική ομάδα, που αγωνίζεται στο τοπικό Χανίων και μένει να εκδοθεί το δελτίο του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.


Ο Ζόελ που έγινε... Πίου και βρέθηκε στην παραλία!

Το στόρι του Πίου

Ο Πίου δεν έγινε ποδοσφαιριστής για χάρη της διαφήμισης γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, αλλά ήταν και είναι… Μάλιστα, πριν από 12 χρόνια ένας ξένος μάνατζερ τον... εντόπισε, τον διάλεξε και του έκλεισε συμβόλαιο σε μια μικρή ομάδα στην Ελλάδα.

Το όνειρο αυτό, της ποδοσφαιρικής καριέρας, όμως, διακόπηκε πολύ γρήγορα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μηνίσκος είπαν οι γιατροί και το συμβόλαιο... ακυρώθηκε.

Στην Νιγηρία δεν γύρισε ποτέ. Εμεινε εδώ προσπαθώντας να στήσει τη ζωή του σε άλλη βάση και εν τέλει τα κατάφερε.


sentragoal.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πόσο θα μας κοστίσει η νέα φοροεπιδρομή


Δυσβάστακτα φορολογικά βάρη θα φέρει το νέο πακέτο φόρων ύψους 3 δισ. ευρώ, με πρώτα θύματα τους.... συνήθεις υπόπτους (μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες).
Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου, προβλέπει τη μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 45% που είναι σήμερα και επιβάλλεται στο τμήμα εισοδήματος άνω των 100.000 ευρώ, σε 35% για εισόδημα άνω των 16.000 ευρώ ή σε 30% για εισόδημα άνω των 22.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το "Έθνος" στα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, περιλαμβάνεται και η κατάρηηση των πρόσθετων αφορολόγητων ποσών για τα προστατευόμενα τέκνα ή εναλλακτικά η περικοπή τους κατά 50%.
Το πακέτο νέων φόρων, συμπληρώνεται με την κατάργηση του αφορολόγητου για περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις και την επιβολή ενός φόρου 35% από το πρώτο ευρώ του εισοδήματος, αύξηση των φόρων στις αμοιβές των ναυτικών από 66% έως 233% και αύξηση του φόρου στους τόκους καταθέσεων.
Με το αφορολόγητο να διατηρείται στα 5.000 ευρώ, τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων θα φορολογούνται με νέα φορολογική κλίμακα.
Έτσι, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, οι φοροεπιβαρύνσεις θα φτάσουν μέχρι και τα 1.400 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.


news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...