Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Θρίλερ με ελληνικό C-130 στη Λιβύη



Στην κόλαση της Λιβύης πήγε τη νύχτα ελληνικό C-130 για να παραλάβει τους τρεις Ολλανδούς πιλότους του ελικοπτέρου που είχαν συλληφθεί στις 27 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού πολιτών από τη Σύρτη.

Η αποστολή ζητήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών στην Πολεμική Αεροπορία, η οποία σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια την είσοδο του C-130 στην καυτή ζώνη της Λιβυκής πρωτεύουσας. Το μεταγωγικό αεροσκάφος με αριθμό 743 απογειώθηκε περίπου στις 19:30 το βράδυ από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό την Τρίπολη, όπου αναμενόταν να προσγειωθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, από την Ιταλία είχαν απογειωθεί δυο κατασκοπευτικά αεροσκάφη AWACS για να υποστηρίξουν την επιχείρηση και να παρακολουθούν την εξέλιξή της.

Στο αεροσκάφος σύμφωνα με πληροφορίες επιβαίνει ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλης, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Μοχαμεντ Ταχιρ Σιαλα, απεσταλμένο του Μουαμάρ Καντάφι.

Στη Λιβύη, οι μάχες και οι βομβαρδισμοί μαίνονται, με την πετρελαϊκή πόλη του Ρας Λανούφ να έχει περάσει πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων. Το καθεστώς Καντάφι, δια του Σαϊντ αλ Ισλάμ επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και προανήγγειλε επίθεση ευρείας κλίμακας κατά των ανταρτών. 

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Προανήγγειλε αιματοκύλισμα ο υιός Καντάφι – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Χρησιμοποιούν γυναικόπαιδα ως ασπίδες»




Η Λιβύη ετοιμάζει μεγάλης κλίμακας στρατιωτική δράση για να συντρίψει τους αντάρτες και δεν πρόκειται να παραιτηθεί ακόμη κι αν οι δυτικές δυνάμεις επέμβουν είπε ο Σαΐφ αλ Ισλάμ στο Reuters.

«Είναι η στιγμή της απελευθέρωσης, είναι ώρα για δράση. Δε θα τα παρατήσουμε ποτέ. Δε θα παραδοθούμε ποτέ. Αυτή είναι η πατρίδα μας, πολεμάμε για τη Λιβύη. Ο λαός της Λιβύης δε θα καλωσορίσει ποτέ το ΝΑΤΟ ή τους Αμερικανούς. Η Λιβύη δεν είναι παιχνιδάκι», είπε.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων που βρίσκονται στο μέσω της εμφύλιας διαμάχης. Κάτοικος του Ρας Λανούφ που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ατζνταμπίγια είπε στην αραβική υπηρεσία του BBC: «Ο Καντάφι μας επιτίθεται με αεροπλάνα, τανκ, πυραύλους και βαρύ οπλισμό. Είμαστε άοπλοι πολίτες και πολλές οικογένειες και παιδιά έχουν χτυπηθεί».

Ένας αντάρτης στην Ατζνταμπίγια από την πλευρά του είπε: «Μισθοφόροι έχουν καταλάβει σπίτια στο Μπιν Τζαουάντ, έδεσαν τους άνδρες και χρησιμοποιούν οικογένειες ως ασπίδες ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν». 

Στα χέρια του Καντάφι η Ρας Λανούφ, 4 νεκροί 
Ρουκέτες, τανκς, βομβαρδισμοί και οι δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον Μουαμάρ Καντάφι ανέκτησαν τον έλεγχο της πετρελαϊκής πόλης, Ρας Λανούφ, εξωθώντας τους αντάρτες σε υποχώρηση.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις έστειλαν δύο άρματα μάχης εναντίον θέσεων των αντικαθεστωτικών στη Ρας Λανούφ, Τα τανκ κατευθύνθηκαν στον τερματικό σταθμό πετρελαίου της πόλης και άνοιξαν πυρ εναντίον θέσεων αντικαθεστωτικών οι οποίοι βρίσκονταν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά. Νωρίτερα εξαπέλυσαν νέο βομβαρδισμό.

Βομβαρδισμοί και εκρήξεις στο Ρας Λανούφ - ΦΩΤΟ REUTERSΒομβαρδισμοί και εκρήξεις στο Ρας Λανούφ - ΦΩΤΟ REUTERS
Ο απολογισμός σύμφωνα με τις ιατρικές πηγές είναι 4 νεκροί και 35 τραυματίες, αλλά αναμένεται ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί. Αυτοί που τραυματίστηκαν σοβαρά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Ατζνταμπίγια, ενώ άλλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Μπρέγκα. Ο διευθυντής του νοσοκομείου της πόλης, Μοχάμεντ Ουάνις δήλωσε ότι δεν έχουν μεταφερθεί όλοι οι τραυματίες στο νοσοκομείο και «περιμένουμε ότι θα βρεθούν περισσότερα πτώματα».

Μετά από ώρες σφοδρών βομβαρδισμών με ρουκέτες και οβίδες, οι οποίοι άρχισαν από τα δυτικά πριν πλήξουν το κεντρικό τμήμα και στη συνέχεια το ανατολικό, οι αντικαθεστωτικοί εγκατέλειψαν τις θέσεις τους, κινούμενοι προς τα ανατολικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δυνάμεις του Καντάφι επιτέθηκαν στην πόλη με πυραύλους Grad, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν από πετρελαιοφόρα που βρίσκονται στα ανοιχτά του λιμανιού της πόλης.

Το νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης εκκενώθηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από κυβερνητικούς με πυρά πυροβολικού, ενώ τουλάχιστον τέσσερις ρουκέτες έπληξαν χώρο κοντά στο νοσοκομείο και σε τζαμί την ώρα που οι αντικαθεστωτικοί προσεύχονταν. Μια πολυκατοικία που βρισκόταν κοντά στο νοσοκομείο επλήγη επίσης. Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι οι τραυματίες από την αεροπορική επιδρομή ανέρχονται σε 17. 

Μαχητικά αεροσκάφη των δυνάμεων που παραμένουν πιστές στον Καντάφι βομβάρδισαν την Μπρέγκα.

«Πόρτα» Θαπατέρο στον Καντάφι - Η Ευρώπη απαιτεί την παραίτησή του
Η διπλωματική αντεπίθεση που επιχειρεί ο Μουαμάρ Καντάφι βρήκε... ανάχωμα στον Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο. Ο Ισπανός πρωθυπουργός αρνήθηκε να δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τον Λίβυο ηγέτη. Την ίδια ώρα, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον είναι ενημερωμένη για τις συναντήσεις του απεσταλμένου της Λιβύης, Μοχάμεντ Τάχιρ Σίαλα με τον Έλληνα υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη και τον Πορτογάλο υπουργό Εξωτερικών, Λουίς Αμάντο. Οι συναντήσεις αυτές, όμως, δεν τελούν υπό την αιγίδα της Ε.Ε.
Διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά του καθεστώτος Καντάφι - ΦΩΤΟ REUTERSΔιαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά του καθεστώτος Καντάφι - ΦΩΤΟ REUTERS
Και καθώς η Τρίπολη προσπαθεί να γλιτώσει τη στρατιωτική επέμβαση της Δύσης, ο κλοιός για το καθεστώς Καντάφι σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, μια ημέρα πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ζήτησε από το καθεστώς της Λιβύης να παραδώσει χωρίς καθυστέρηση την εξουσία. 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, η οποία βρίσκεται στα... μαχαίρια με το καθεστώς Καντάφι αφού αναγνώρισε το Εθνικό Συμβούλιο της Βεγγάζης, ζήτησε από τους Ευρωπαίους να αρχίσουν διάλογο με τη «νέα λιβυκή ηγεσία». «Ο Καντάφι έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του σε δυσμένεια» είπε ο Αλέν Ζιπέ και κάλεσε τον Συνταγματάρχη να εγκαταλείψει την εξουσία.

Το ίδιο ζήτησε από τον Λίβυο ηγέτη και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε. «Ένας άνθρωπος που εξαπολύει πόλεμο κατά του λαού του, έχει τελειώσει», τα λόγια του. Εξάλλου, Βρετανία και Γερμανία ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εκδώσει κοινή ανακοίνωση στην οποία να επισημαίνεται ότι οι χώρες-μέλη δε θα συνεργαστούν με τον Καντάφι.

Η Ιταλία, που εξακολουθεί να βαδίζει σε... τεντωμένο σχοινί γιατί δε θέλει να χαλάσει και τις εξαιρετικές της σχέσεις με την Τρίπολη, πρότεινε να αρχίσουν να περιπολούν πλοία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στα διεθνή ύδατα στα ανοικτά της Λιβύης για να αποτρέψουν τη λαθραία διακίνηση όπλων και να ελέγξουν τις προσπάθειες μεταναστών να μπουν στην ΕΕ.

«Βασανιστήρια» σε δημοσιογράφους του BBC

Τρεις δημοσιογράφοι του BBC συνελήφθησαν σε σημείο ελέγχου σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων νότια της Ζαουίγια και υπέστησαν «επανειλημμένες επιθέσεις» από στρατιωτικούς και μυστική αστυνομία, μετέδωσε το δίκτυο. Η Υπάτη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νάβι Πιλάι δήλωσε αυτό μπορεί να αποτελεί και πράξεις βασανιστηρίων.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Guardian ανακοίνωσε ότι από την Κυριακή δεν έχει νέα από έναν από τους δημοσιογράφους της που έκαναν ρεπορτάζ στη Λιβύη και από ένα Βραζιλιάνο δημοσιογράφο που ήταν μαζί του.

Ο Γάιτ Αμπντούλ-Άχαντ, ιρακινής εθνικότητας, εργάζεται για την Guardian από το 2004. Ταξίδευε με τον Αντρέι Νέτο της βραζιλιάνικης εφημερίδας O Estado de Sao Paulo, ο οποίος είχε συλληφθεί και φυλακιστεί σύντομα. Ο Βραζιλίανος δημοσιογράφος πρόκειται να απελευθερωθεί σύντομα, σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Λιβύης στο Σαο Πάολο.
Πηγή newsit.gr

Διαδώστε αυτό το άρθρο

  

Σχετικά άρθρα

  1. Ο Καντάφι και το ''σοβαρό μυστικό'' που θα ρίξει τον Νικολά Σαρκοζί
  2. Θα γίνουμε κομιστές των μηνυμάτων του Καντάφι στους ευρωπαίους;
  3. Η Γαλλία αναγνώρισε το Εθνικό Λιβυκό Συμβούλιο των αντικαθεστωτικών - Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη"





Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού το οποίο με το ένα χέρι στη μέση και το άλλο ψηλά χορεύει τσαχπίνικα.
"Αυτό το παιδάκι είναι γκέι", σκέφτηκε ο DJ  Paul V, καθώς κοίταζε το χαρούμενο μουτράκι του.
Και έτσι δημιουργήθηκε το μπλογκ "Έτσι γεννήθηκα" (Born This Way), όπως αναφέρει ο ίδιος στο CNN.
"Η διαπαιδαγώγηση πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτό που η φύση έχει προσδώσει", αναφέρει ο Πολ στο μπλογκ του το οποίο δημιούργησε με σκοπό απλά να μοιραστούν και να γιορτάσουν τις ιστορίες τους οι απανταχού ομοφυλόφιλοι.
"Είμαι ένας από χιλιάδες εκεί έξω περήφανους γκέι που δεν επέλεξα να είμαι γκέι", σημειώνει προτρέποντας τους ομοφυλόφιλους να μοιραστούν τις δικές τους μικρές ιστορίες αναρτώντας φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία που μαρτυρούν την ιδιαιτερότητά τους.
Όπως αναφέρει σκέφτηκε πως θα ήταν όμορφο να υπήρχε ένα μέρος με φωτογραφίες-αποδείξεις από την παιδική ηλικία των ομοφυλόφιλων ατόμων για να δείξει ότι η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη και όχι επιλογή ενός ατόμου.
Με αφορμή λοιπόν τις δεκάδες αυτοκτονίες ομοφυλόφιλων εφήβων που έπεσαν θύματα συμμαθητών τους (Bullying) το 2010 αποφάσισε να δημιουργήσει το εν λόγω μπλογκ.
"Ήμουν τόσο θυμωμένος και ένιωσα την ανάγκη πως έπρεπε κάποιος να βγει και να υποστηρίξει τα ομοφυλόφιλα παιδιά, να υπάρχει ένα μέρος που να μπορούν να ακουστούν και να βρίσκουν λίγη παρηγοριά ενώ παράλληλα να βλέπουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες", λέει.
Ο Πολ αρχικά ξεκίνησε ζητώντας από τους ομοφυλόφιλους φίλους του στο Facebook να γράψουν λίγα λόγια για τη δική τους ιστορία συνοδευόμενη από μια παιδική φωτογραφία σχετική με την ιστορία τους.
Μάλιστα μερικές φωτογραφίες στο μπλογκ του νεαρού DJ είναι αρκετά παλιές, από το 1940.
"Οι ιστορίες είναι ειλικρινείς και συγκινητικές και συχνά αστείες που αγγίζουν τη καρδιά σου", τονίζει ο ίδιος.
Αν και το μπλογκ στοχεύει στο να εμψυχώσει τα νεαρά σε ηλικία άτομα που είναι ομοφυλόφιλα ωστόσο ο Πολ τονίζει ότι οι γονείς μπορούν να μάθουν αρκετά πράγματα από το μπλογκ που θα τους βοηθήσουν  να προσεγγίσουν καλύτερα τα ομοφυλόφιλα παιδιά τους.
 

Αν και το μπλογκ στοχεύει στο να εμψυχώσει τα νεαρά σε ηλικία άτομα που είναι ομοφυλόφιλα ωστόσο ο Πολ τονίζει ότι οι γονείς μπορούν να μάθουν αρκετά πράγματα από το μπλογκ που θα τους βοηθήσουν  να προσεγγίσουν καλύτερα τα ομοφυλόφιλα παιδιά τους.
 

















Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Έσπασαν τα ισόβια για τον Έλληνα Εσκομπάρ





Κατηγορήθηκε πως ήταν ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου κυκλώματος κοκαϊνης στην Ελλάδα. Χαρακτηρίσθηκε ως ο Έλληνας Εσκομπάρ. Το πλοίο του "Africa 1" είχε εντοπισθεί στην Ισπανία με 5,4 τόνους του πανάκριβου ναρκωτικού, αξίας 500.000.000 ευρώ.
 
Συνελήφθη τελικά στη Γερμανία λίγες μόνο ημέρες πριν φύγει για Λατινική Αμερική. Εκδόθηκε στην Ελλάδα οπότε και η ετυμηγορία του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου τον έστειλε στον Κορυδαλλό. Η απόφαση έλεγε τόσο για τον ίδιο όσο και δύο στενούς του συνεργάτες, σε ισόβια κάθειρξη.
Επιπλέον τους επιβλήθηκε τέσσερα χρόνια στον καθέναν για σύσταση συμμορίας, κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
 
Όλα αυτά όμως άλλαξαν ριζικά.
Σύμφωνα με την Espresso της Κυριακής, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά μετέτρεψε την ποινή των ισοβίων σε κάθειρξη 22 ετών, σπάζοντας δηλαδή τα ισόβια.
Ουσιαστικά αυτό αφήνει μόνο μερικά χρόνια εάν όχι χρόνο ακόμα φυλακής στον Α. Αγγελόπουλο, καθώς σε ένα χρόνο θα έχει εκτίσει το 1/3 της ποινής του.
Σε συνδυασμό με την εργασία εντός της φυλακής θα έχει το δικαίωμα να αποφυλακισθεί.
Ανάλογη ήταν η απόφαση και για έναν συνεργάτη του, ο οποίος μάλιστα θα αποφυλακισθεί συντομότερα από τον "Έλληνα Εσκομπάρ", ίσως και μέσα στο μήνα.
Τέλος, ο τρίτος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών.
Ο Α. Αγγελόπουλος είναι σήμερα 46 χρόνων.
 Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Υπουργεία με σεκιούριτι




Ιδιωτικούς αστυνομικούς για τη φύλαξη υπουργείων πληρώνει ο ελληνικός λαός, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει. Αυτό αποκαλύφθηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη.
Όπως αναφέρει το "Βήμα", η απόφαση για την πρόσληψη σεκιούριτι και ιδιωτικών αστυνομικών σε κτίρια υπουργείων, ελήφθη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη, η απόφαση ελήφθη μετά από τις διαδοχικές επιθέσεις και της φθορές που είχαν προκαλέσει άγνωστοι στο υπουργείο και κυρίως αυτή της 15ης Μαρτίου 2006.
Το κόστος της φύλαξης των υπουργείων από εταιρίες σεκιούριτι, είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Σύμφωνα με το "Βήμα", το ύψος της δαπάνης, που πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο σε ιδιωτικές εταιρείες, ανήλθε το 2009 σε 122.667,71 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και το 2010 σε 136.630,62 ευρώ.
Μόνο για τη φύλαξη του κτιρίου, επί της οδού Σταδίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη και της υφυπουργού,  Άννας Νταλάρα, δαπανήθηκαν για τα έτη 2009 και 2010 467.000 ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών, βάσει του εγγράφου που κατέθεσε στη Βουλή και φέρει την υπογραφή του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ξόδεψε το έτος 2009 (χωρίς το ΦΠΑ) 440.150 ευρώ και άλλα 488.775 ευρώ (χωρίς επίσης το ΦΠΑ) για το έτος 2010.
Τέλος το υπουργείο Υποδομών, αν και δεν έχει γίνει ποτέ στόχος επιθέσεων, το 2009 είχε συνάψει συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης ύψους 859.603,56 ευρώ. Για το 2010 η σχετική δαπάνη, ανήλθε σε 160.241,82 ευρώ.
 Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κατεβάζει ρολά το Alter




Μετά τηv 24ωρη απεργία της Καθαράς  Δευτέρας στο σταθμό του Alter, οι εργαζόμενοι του καναλιού προχωρούν σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν εξαγγελθεί για τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α , της Ε.Π.Η.Ε.Α . και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α , μπροστά στην παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, η οποία εξακολουθεί να μην καταβάλλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011 , με απόφασή τους και κατ' εξουσιοδότηση και κατ' εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, κηρύσσουν :
*48ωρη απεργία των συντακτών, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER», από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαρτίου 2011 έως και τις 05.00 το πρωί της Παρασκευής, 11 Μαρτίου 2011.
Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούν όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις...»

Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Απαγόρευση υιοθεσίας σε χορτοφάγους




Ζευγάρι Κρητικών δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί επειδή δεν τρώει κρέας και ψάρι. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στην επίσημη απάντηση της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας με την οποία απορρίπτεται η αίτηση τους για την αναδοχή βρέφους. Οι δύο Ηρακλειώτες κρίνονται ακατάλληλοι για γονείς λόγω της γαλακτοχορτοφαγικής διατροφής τους, αν και πληρούν τα υπόλοιπα κριτήρια.
Η υπόθεση όπως γράφει η Ευαγγελία Καρεκλάκη στην 'Πατρίδα' προκαλεί αίσθηση την ώρα που δεκάδες παιδιά βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε ιδρύματα ενώ εκατοντάδες άλλα παζαρεύονται από κυκλώματα αγοραπωλησίας βρεφών.
Το ζευγάρι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει δικαστικά πλέον το μωρό αλλά και να αντικρούσει το απαράδεκτο, όπως καταγγέλλεται, σκεπτικό της Υπηρεσίας που το αποκλείει από κάθε περίπτωση αναδοχής ή υιοθεσίας.
Το παράδοξο είναι ότι αρχικώς η κοινωνική λειτουργός που χειρίστηκε την υπόθεση, είχε δηλώσει ενθουσιασμένη με την περίπτωση τους και μάλιστα τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για να πάρουν το βρέφος το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι τους. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Αγόρασαν την κούνια του, τα ρουχαλάκια του, μέχρι και νονό βρήκαν.
Αντί του μωρού ωστόσο …εισέπραξαν μία απάντηση που τους «λύγισε».
Το Κράτος τους έκλεισε την πόρτα κρίνοντας ότι είναι ακατάλληλοι για γονείς εξαιτίας του γαλακτοχορτοφαγικού τρόπου διατροφής τους, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ανέλαβε τη δέσμευση να δίνει στο παιδί ό,τι είναι καλύτερο για την ανάπτυξη του.
Η αγάπη που νιώθουν για το παιδί αλλά και η κατάφωρη αδικία την οποία υφίστανται, τους οδήγησε στην απόφαση να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας την αναδοχή του βρέφους αλλά και να ανατρέψουν το απαράδεκτο, όπως καταγγέλλουν, σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης της Πρόνοιας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουν το δρόμο και για άλλα ζευγάρια που μπορούν να βρεθούν στη θέση τους.

Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ανθελληνική προπαγάνδα στο… ναό του Facebook; Πώς δεν υπάρχει η χώρα μας… με απλά βήματα!

Ανθελληνική προπαγάνδα στο… ναό του Facebook;





Όσο και να ψάχνουν οι χρήστες του facebook την Ελλάδα στη ρύθμιση του facebook mobile, δεν πρόκειται να τη βρούνε πουθενά! Εάν στην προσπάθειά σας θέλετε να κάνετε μετάβαση στην ενεργοποίηση του facebook mobile, θα διαπιστώσετε πως το μόνο που θυμίζει Ελλάδα είναι το... «Διαμέρισμα της Ελλάδας»! Έτσι εμφανίζεται η ονομασία της Ελλάδας στο σχετικό πεδίο. Πρώτο σοκ!

Οι προκλητικές... εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στις επιλογές του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ως πρώτη επιλογή εμφανίζεται το «Οne Macedonia», ενώ η δεύτερη από τις τρεις συνολικά επιλογές φέρει το όνομα «Τ-Mobile Macedonia»! Και αν κάποιος θεωρεί τι όλα αυτά είναι απλά ένα λάθος που... έτυχε και θα διορθωθεί, κάνει μεγάλο... λάθος.

Ποια είναι η επίσημη απάντηση του facebook, εάν κάποιος στείλει email παραπόνων; Ότι δεν μπορεί να προσφερθεί καμία βοήθεια για το θέμα αυτό, παραπέμποντας τους χρήστες στο Help Center, στο οποίο όμως δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιο ζήτημα! Δηλαδή δεν υπάρχει λύση! Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως; Φυσικά και όχι.

Δείτε βήμα- βήμα την.. εξαφάνιση της Ελλάδας που μεταφράζεται σε μια προκλητική ανθελληνική προπαγάνδα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν το δούμε λίγο διαφορετικά και παραβλέψουμε το γεγονός ότι το Facebook δε... σκαμπάζει από γεωγραφία, θα μπορούσε να είναι και υπέρ μας, αφού τα Σκόπια εμφανίζεται ως διαμέρισμα της Ελλάδας και όχι ανεξάρτητη χώρα! Εξαρτάται αν βλέπουμε το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο…





Πηγή newsbeast.gr
    Read more » Διαβάστε περισσότερα...
    Read more »

    Μπέος: «Υποκλοπέας ο Πατέρας»

    Σφοδρή επίθεση στον Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας υποκλοπέα τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ προανήγγειλε μηνύσεις. Ο κ. Μπέος χαρακτηρίζει αποτέλεσμα συρραφής τα όσα ακούγονται τουλάχιστον στην πρώτη κασέτα. «Καλώ τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου να δει μήπως έχει μιλήσει ο κ. Πατέρας με τον Δαλούκα την ημέρα του Άρης-Παναθηναϊκός», τόνισε. «Τον απομυθοποίησα κι έφυγε σαν αποτυχημένος από το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

    «Στημένη υπόθεση από τον Πατέρα»

    «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία επιτέλους να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Βρίσκομαι απέναντί σας κι αντί να εκθειάζετε το έργο που έχω κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου, ασχολούμαστε με μια πραγματικά στημένη υπόθεση, από έναν άνθρωπο που δυστυχώς για μεγάλο διάστημα ήταν προσωπικός μου φίλος. Σκοπός του ήταν να στιγματίσει εμένα προσωπικά, αφού εγώ ήμουν η αιτία να απομυθοποιεί μετά τη ρήξη που είχαμε στις 17/12 μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Μετά αποχώρησε μια για πάντα από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο Νικόλας Πατέρας. Είχαμε επαφές πολλές φορές την ημέρα. Μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες πολλών ανθρώπων, αλλά δεν πίστευα πως θα έκανε το ίδιο και για τις δικές μας συζητήσεις».

    «Προϊόντα υποκλοπής και συρραφής»

    «Ουδέποτε ήμουν ρουφιάνος και δεν σκοπεύω να το κάνω στα 52 μου χρόνια. Προσωπικές μου συζητήσεις δεν πρόκειται να εκμυστηρευτώ, παρά μόνο αν είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτοί που δημιούργησαν την ιστορία, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτά που αναφέρονται στις κασέτες είναι προϊόντα υποκλοπής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προανακριτικό υλικό. Δεν αποδεικνύεται διάπραξη από μέρους μου οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος. Καλό είναι να ρωτήσετε, εσείς στα ΜΜΕ, τις νομικές σας υπηρεσίες αν αυτά που λέω ή όχι ισχύουν. Καλό είναι να μην ακούτε μόνο την πλευρά του κυρίου Κούγια. Υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι δικηγόροι. Δεν έχω καμία κασέτα στην κατοχή μου. Ενημερώθηκα από το ίντερνετ. Είναι συρραφή αποσπασμάτων, κατασκευασμένες στα μέτρα του υποκλοπέα Νίκου Πατέρα. Η φωνή που ακούγεται μέσα από το διαδίκτυο είναι δική μου. Περιέργως μιλούσα εντελώς μόνος μου κοιτώντας έναν τοίχο και μαγνητοφωνούσα τον εαυτό μου».

    «Το κείμενο αυτών των κασετών αποτελεί συρραφή λέξεων και φράσεων. Μέσα από 50, 100, 200 συνομιλίες, επιλέξαμε αυτό που θέλαμε και φτιάξαμε 1, 2, 10 κασέτες. Αυτές τις κασέτες που έδωσαν, ούτε στην… Ταρζανία δεν θα λάβουν υπόψη τους. Εγώ γελάω ήδη. Πώς μπορεί ένα σοβαρό κράτος να λάβει υπόψη της παραποιημένες κασέτες; Σήμερα ο κόσμος μετά από αυτή τη συνέντευξη θα μπορέσει να διαμορφώσει τη δική του άποψη και θα καταλάβει ποιοι είναι φιλικά προσκείμενοι στον Νικόλα Πατέρα και ποιοι ουδέτεροι».

    «Αυτό που ακούγεται το ‘Βαγγέλη ψάξου!; Εγώ δεν έχω ακούσει και δεν απαντάω σε κάτι που δεν έχω στα χέρια μου. Απαντάω στην κασέτα που αναφέρεται για το Άρης-Παναθηναϊκός και ό,τι έχει εκεί μέσα. Ο κ. Κούγιας λέει από μόνος του πως οι κασέτες είναι μονταρισμένες. Μπορούμε να συλλέξουμε πέντε κουβέντες και να κάνουμε ένα κείμενο, που δεν έχει αντίλογο. Είναι μονόλογος. Μαζέψανε αυτό που θέλανε και το μοντάρανε. Αν δεν το κάνει ο εισαγγελέας, θα το κάνω εγώ σε συγκεκριμένο εργαστήριο. Αν δεν είναι γνήσια η κασέτα, κακώς συζητάμε».

    «Παραδέχτηκα πως είναι η φωνή μου. Όμως είναι συρραφή, έχουν επιλέξει κάποια αποσπάσματα και τις έχουν φτιάξει. Άρα αυτές οι κασέτες δεν είναι αξιόπιστες. Ζητάω την άρση του απορρήτου. Το λέω δημόσια. Να δει πότε μίλησα με τον κ. Δαλούκα. Μήπως μίλησε κάποιος άλλος; Με πήρε ο κ. Πατέρας. Ας ψάξουν να δουν τι είπαμε με τον κ. Πατέρα. Θα είναι γελοίο να πιστέψει και ο τελευταίος πως εγώ έχω τη δυνατότητα να ορίσω σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού έναν διεθνή διαιτητή. Εγώ λέω ότι γνωρίζω καμιά φορά ποιος θα είναι ο διαιτητής σε ένα ντέρμπι. Όλοι σας ξέρατε μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ότι επικρατέστερος διαιτητής είναι ο Καλόπουλος».

    «Η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της»

    «Υποκλοπέας είναι ο Νικόλας Πατέρας. Θα αποδειχτεί από τη δικαιοσύνη, όπου θα κληθεί να λογοδοτήσει. Η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της. Για τον υποκλοπέα Νικόλα Πατέρα και τον αντιφατικό Αλέξη Κούγια ταιριάζει η παροιμία ‘πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι’. Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με τους νόμους κάθε Κούγια. Τον Κούγια θέλει να τιμωρήσει όλη η Ελλάδα. Αν είναι άνδρας, να κατονομάσει ποιοι τον πήραν τηλέφωνο να μη βγάλει στη δημοσιότητα τη συρραφή αυτή. Εγώ δεν τον πήρα και θέλω να βγει να το πει. Στην εκπομπή ‘Δίκη’ είπε άλλα, αλλά στο τέλος παραδέχτηκε ότι ακούγοντας τις κασέτες στην αρχή νόμιζε πως η δεύτερη φωνή ήταν του Νίκου Πατέρα, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Αφήνω σε σας να κρίνετε την αξιοπιστία του κύριου Κούγια. Μέχρι τη Δευτέρα έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση τόσο στον κ. Κούγια όσο και στον κ. Πατέρα για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος μου. Αυτή η βρωμερή υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους. Να είστε σίγουροι πως δεν θα κουκουλωθεί, όπως οι κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό του κύριου Βασσάρα. Κάποιοι έχουν φροντίσει οι καταγγελίες να παραμείνουν στα συρτάρια του ΑΤ Καμινίων».

    «Αν υπάρχουν γνήσιες κασέτες, ας τις προσκομίσουν να δούμε το διάλογο. Αυτός που τις έγραψε, αυτός πρέπει να τις προσκομίσουν. Να δούμε αν εκεί αναφέρεται ο Κάκος ή ο Τσετσένος ή ο Βούλγαρος. Μπορεί να λέω σε μια φράση ότι έχει γεμίσει η Ελλάδα Τσετσένους και να απομόνωσε τη φράση για να κάνει συρραφή. Να ελέγξουν αυτές τις κασέτες για να δουν αν είναι κασέτες της Τζούλιας ή αν είναι γνήσιες».

    «Αυτή τη φορά θα πάμε μέχρι το τέρμα. Αν υπάρχει νομοθεσία που μπορεί να τιμωρηθεί ο Κούγιας και στην Αλβανία, θα κάνω κι εκεί καταγγελία. Αν τιμωρηθεί τόσες φορές, θα εξαφανιστεί. Πρέπει πού και πού να βγαίνει ο Κούγιας για να γελά ο κόσμος. Δεν θα ήταν κομψό να πω τι θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Εγώ θα κάνω ό,τι είναι απαραίτητο. Αν υπήρχε στο χώρο του ποδοσφαίρου τέτοιο δικαστήριο, θα έπρεπε να είχε ήδη τιμωρηθεί ο κ. Κούγιας γιατί διασύρει και ταλαιπωρεί μία ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή και μια ολόκληρη πόλη. Δεν είναι ικανός να ανεβάσει μια ομάδα από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία. Δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες για τη δική του ανικανότητα και να ρίξει αλλού τις ευθύνες».

    Τα ερωτήματα του Αχιλλέα Μπέου

    «Πώς δέχτηκες Αλέξη Κούγια να γίνεις συνεργός σε αλλοίωση και απόκρυψη στοιχείων; Κάνεις κρίσεις για κασέτες που είναι συρραφή και μονταρισμένες. Προκαλώ την ηγεσία της ΕΠΟ: Κύριοι, αποδέχεστε τους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια; Κύριε Πιλάβιε, Βασσάρα, Τεροβίτσα, αν εγώ σας έχω υποδείξει, απειλήσει ή εκβιάσει, να το πείτε εδώ και τώρα! Προκαλώ οποιονδήποτε να καταγγείλει ενέργειά μου που να είναι αντίθετη με την ελληνική δικαιοσύνη. Μετά το ξεγύμνωμα του Πατέρα και του Κούγια αναρωτιέμαι τι μένει. Ακόμη και οι εχθροί μου έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αλέξη Κούγια, έχεις τη δυνατότητα να ομολογήσεις για τον υποκλοπέα Νίκο Πατέρα!».

    «Θα τα λύσουμε στα δικαστήρια με τον Δαλούκα»

    «Για τις διαφορές μας με τον κύριο Δαλούκα έχω υποβάλει μήνυση, άρα θα τις λύσουμε στα δικαστήρια. Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του παραμονή του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Πράγματι, μετά τον αγώνα μιλήσαμε σε έντονο ύφος, με αφορμή το γνωστό πέναλτι. Δεν ξέρω ποιος ήταν, αν υπήρχε, ο παραγκάρχης που τον επηρέασε να το δώσει. Πράγματι, έχω πει αυτό ότι ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας διαιτητής. Είναι μια προσωπική διαμάχη που θα κριθεί στο δικαστήριο. Ας το παγώσουμε, αφού αυτή τη στιγμή βιώνει ένα προσωπικό πρόβλημα, το παιδί του είναι άρρωστο. Θα πω αυτά που πρέπει στο δικαστήριο».

    «Γιατί τηλεφώνησα στον Δαλούκα μετά το Άρης-Παναθηναϊκός…»

    «Ο κ. Δαλούκας είναι ένας διαιτητής από το Βόλο. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. Να πεις ένα γεια μαζί του δεν σημαίνει κάτι. Πήρα να του πω ότι το πέναλτι που έδωσε εκθέτει τον ίδιο και όλο το Βόλο».

    Αιχμές για επαφή Πατέρα με Δαλούκα

    «Καλώ τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου του δικού μου τηλεφώνου, αλλά και του Νικόλα Πατέρα, την επόμενη του αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού μεταξύ 9:30 και 12:30 και να αποδειχτεί ποιος πήρε ποιον και το αντικείμενο της συζήτησης. Αν μπει σε αυτόν τον κόπο, ας επιχειρήσει να δει μήπως κατά λάθος, κατά σύμπτωση, ο ίδιος αριθμός του κυρίου Πατέρα έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Δαλούκα την ημέρα του αγώνα. Για να πέσουν οι μάσκες».

    «Εγώ είμαι η αιτία που έφυγε ο Πατέρας από το ποδόσφαιρο…»

    «Το γιατί το έκανε ο κ. Πατέρας ρωτήστε τον ίδιο. Θεωρώ πως είμαι εγώ αυτός που μια για πάντα οι αδερφοί Μητρόπουλοι έπαιξε σημαντικό ρόλο να διαλυθεί αυτή η παράγκα με προσωπικά κόστη. Είμαι αιτία που ο κ. Πατέρας φεύγει από το ποδόσφαιρο ως αποτυχημένος και δεν θα επιστρέψει ποτέ. Δεν έχει το ποδόσφαιρο ανάγκη από Πατέρες, αλλά από ανθρώπους αρσενικούς. Ο κ. Πατέρας είχε ομολογήσει στο περιβάλλον του ότι θα τον βρω μπροστά του. Το έργο του στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλο, αν κρίνουμε το πέρασμά του από τον Εθνικό. Θα μείνει στην ιστορία».

    Οι σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

    «Κάποιοι άλλοι στη θέση μου θα θεωρούσαν τίτλο τιμής να μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα. Η σχέση μου με τον Νικόλα Πατέρα τόσα χρόνια αποδεικνύεται από την παρουσία μου στα γενέθλιά του στις 26 Αυγούστου. Τότε έχει γενέθλια, να του στείλετε λουλούδια. Μια σχέση με έναν άνθρωπο δεν δίνει δικαίωμα να πει θετικά ή αρνητικά πράγματα. Ή ότι εγώ με τον κ. Πατέρα ήμουν ο άνθρωπος που-αν και γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις-συμμετείχα σε πράξεις ανιδιοτελείς ή ιδιοτελείς, ή αν υπήρχαν σκοπιμότητες. Το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ή κάποιον άλλο πρόεδρο. Όπως έχω δικαίωμα να επιλέξω πότε θα είμαι φίλος με κάποιον».

    «Με παρακολουθούν και τώρα, αλλά δεν μασάω»

    «Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο. Και τώρα που μιλάω με παρακολουθούν. Μεγαλώνω παιδιά που είναι περήφανα για τον πατέρα τους. Έμπορος ναρκωτικών δεν είμαι, δημόσια έργα δεν παίρνω, οπότε μπορώ να βγαίνω και να τους ξεφωνίζω όλους. Τέσσερις φορές ήρθαν να κάνουν έλεγχο ΣΔΟΕ στον Ολυμπιακό Βόλου και έμαθα πως θα ξαναέρθουν. Ας έρθουν, να τους ετοιμάσω κι ένα αρνί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αυτοί θα εκτεθούν, να είστε σίγουροι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μοντέλο διοίκησης και δικαιούται να συμμετέχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν χρωστά σε κανέναν και παίζει το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μοντέλο του Ολυμπιακού Βόλου. Πάρτε τεχνοκράτες όπως ο Κιντής, που άφησαν χρέη. Σάπιοι μέσα τους, άσχετοι με το χώρο. Αν θέλετε αυτούς, να πάτε κάπου αλλού, στην… Ταρζανία. Εμένα θα με κρίνετε από το έργο του Ολυμπιακού Βόλου. Κοιτάξτε τι έγινε ο Πανιώνιος τρία χρόνια από τότε που έφυγα. Ο κ. Πατέρας περαστικός ήταν από το ποδόσφαιρο και τώρα κάθεται στο μπαλκόνι και μετρά τα αυτοκίνητα που περνάνε. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο. Συμφωνώ πως δεν είμαι αρεστός, αλλά πώς να είμαι; Είμαι αυθόρμητος, αλλά ειλικρινής. Ας βρεθεί ένας παράγοντας να πει ότι πλησίασα έναν παράγοντα και του έδωσα ή πήρα κάτι».

    Η σχέση με τον Θανάση Κανελλόπουλο

    «Δικηγόρος μου ουδέποτε ήταν ο κ. Κανελλόπουλος στο ποδόσφαιρο. Από σήμερα παύει να είναι και προσωπικός μου δικηγόρος στις προσωπικές μου δραστηριότητες. Γιατί η βρωμιά επηρεάζει αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ ξέρω να τους πολεμάω. Ο Κ. Κανελλόπουλος εδώ και 17 μέρες έχει παραιτηθεί από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου».

    «Εγώ είμαι στόχος, όχι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν έρθει σοβαρός επενδυτής, φεύγω»

    Η ομάδα δεν μπορεί να είναι στόχος. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις πιο συμπαθητικές ομάδες της Ελλάδας, που δεν αμφισβητείται. Στόχος είμαι εγώ για πολλούς και διαφόρους λόγους. Εγώ δεν μασάω όμως. Αυτοί είναι περαστικοί από το χώρο, όχι εγώ».

    «Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και περιστάσεις εγώ γίνομαι πιο δυνατός. Η δήλωσή μου για αποχώρηση από τα δρώμενα είχε να κάνει με μια προσωπική στιγμή με μία μερίδα φιλάθλων, που δεν τους είχα δώσει δικαίωμα να κρίνουν αποφάσεις της διοίκησης. Δουλειά των φιλάθλων είναι να στηρίζουν την ιδέα κι όχι τα πρόσωπα. Αν το καλοκαίρι βρεθεί ένας καλός παράγοντας, καλός επενδυτής, κι όχι στυλ Νίκου Πατέρα, να είστε σίγουροι που θα αποχωρήσουν. Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσω αν δεν είμαι αρεστός στον κ. Μπιτσαξή. Το λέω ενδεικτικά το όνομα, ο άνθρωπος κάνει καλά τη δουλειά του».

    «Για γέλια η επιστολή της ΑΕΚ στον πρωθυπουργό»

    «Σήμερα λέει έστειλε ο Αδαμίδης επιστολή στον πρωθυπουργό, στην ΕΠΟ, στο CNN, ούτε κι εγώ ξέρω πού, για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως η κ. Θάτσερ για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Με τι ιδιότητα, με τι γνώσεις… Για γέλια μιλάμε!».

    sport-fm.gr
    Read more » Διαβάστε περισσότερα...
    Read more »
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...