Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Χαμός με την απόφαση Φασουλή να κατεβάσει το Ρουβά στην Επίδαυρο




Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Σταμάτη Φασουλή να συμπεριλάβει στο καστ της παράστασης που ετοιμάζει για την Επίδαυρο το Σάκη Ρουβά.
Ήδη κάποιοι από τους ηθοποιούς με τους οποίους συζητά ο σκηνοθέτης εξέφρασαν τη διαφωνία τους για τη συμμετοχή του Ρουβά κάνοντας λόγο ακόμα και για ασέβεια της ιστορίας του αρχαίου θεάτρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πασίγνωστος ηθοποιός ακούστηκε να χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή ατάλαντο κράχτη, ο οποίος δεν έχει καμια απολύτως θέση στην Επίδαυρο, κατηγορώντας παράλληλα το Φασουλή για εμπορευματοποίηση της ποιότητας.
Παράπονα εξέφρασαν όμως και κάποιοι υποψήφιοι για την παράσταση οι οποίοι αν και διαθέτουν το ταλέντο, αλλά και την πείρα κινδυνεύουν να μείνουν στην απέξω λόγω της διασημότητας του Σάκη.
Από την άλλη ο εμπνευστής της παράστασης ''Τα άπαντα της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας'' θεωρεί πως ο σούπερ σταρ διαθέτει όλα τα απαιτούμενα για να ενσαρκώσει το ρόλο για τον οποίο τον προορίζει και περιμένει με ανυπομονησία την απάντηση του.
Γιατί ναι μεν ο τραγουδιστής ενθουσιάστηκε από την πρόταση που θα του δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει άλλο ένα καλλιτεχνικό του όνειρο, όμως δε θέλει να αποφασίσει παρορμητικά.
Ήδη συζητά το ενδεχόμενο με τους συνεργάτες του εξετάζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας συνεργασίας συγκριτικά με τις προτάσεις που έχει αρχίσει να καλοβλέπει για το καλοκαίρι.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του, στις προτεραιότητες του υπάρχουν οι περιοδείες που θα του εξασφαλίσουν και έσοδα, αλλά και προώθηση της δουλείας του κάτι όμως που ο καλλιτέχνης θα προσπαθήσει να συνδυάσει με τις ανάγκες του θεατρικού, ώστε να μην αναγκαστεί να αρνηθεί λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του.


Πηγή stifora.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...