Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο πιο τρελός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ !


Ο 51χρονος Τζον Ρέτερ έγραψε ιστορία καθώς "χτύπησε" ένα τεράστιο τατουάζ με το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πλάτη του, που όμοιο σε μέγεθος δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς !
 H τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στην πόλη του Μάντσεστερ... Τρανή απόδειξη ο 51χρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ, Τζον Ρέτερ, ο οποίος "χτύπησε" ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με το σήμα των "κόκκινων διαβόλων, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο τα αισθήματα αφοσίωσης και λατρείας που τρέφει για την ομάδα της καρδιάς του.
Για να μπορεί να καμαρώνει με το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πλάτη του, ο Ρέτερ ξόδεψε σχεδόν 1.000 λίρες ενώ για να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται οι 16 ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν για να γίνει το τατού, απασχολήθηκε διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον !
Μπορεί μάλιστα για τους περισσότερους οι 16 ώρες δουλειάς για ένα τατού να φαντάζουν ως κινέζικο βασανιστήριο, όμως για τον Ρέτερ που δεν χάνει αγώνα της Γιουνάιτεντ στην τηλεόραση, άξιζε τον κόπο.

"Είναι ένα υπέροχο σήμα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είμαι υπερήφανος που το έχω πάνω μου", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τη μεγάλη κόντρα της Μάντσεστερ με τη Λίβερπουλ, είπε με νόημα:

"Μόλις βγει ο ήλιος, θα βρίσκομαι να χαλαρώνω στην παραλία, παρόλο που πιθανότατα θα με κυνηγούν πολλοί Scousers (σ.σ παρατσούκλι για τους οπαδούς των "κόκκινων").

Η 44χρονη σύντροφός του Λιζ Μπράντι εμφανίστηκε ενθουσιασμένη ("νομίζω ότι είναι σπουδαίο"), με τον δημιουργό του τατού, Τόνι Γκάλον, να δηλώνει στη "Sun": "Είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σήμα που έχω κάνει ποτέ"

πηγή: sport24.gr


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής» στη Λέσχη Αξιωματικών, στη συμβολή Ρηγίλλης και Βασ. Σοφίας, πραγματοποιείται από τις 18:00 το απόγευμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την κρίση των Ιμίων. 
Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι, θα κάνουν πορεία προς την Ομόνοια.
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΤΟ 2013 ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Οι εκλογές θα γίνουν το 2013 τονίζει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse, επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα επιδιώκει την επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους και απορρίπτει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.    Επισημαίνοντας πως θα πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που αποφάσισε η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός αποσαφηνίζει στη συνέντευξη ότι, ακόμη και εάν η Ελλάδα είχε μηδενικό χρέος, οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές θα έπρεπε να γίνουν, καθώς το σύστημα δεν ήταν διατηρήσιμο και ανταγωνιστικό, υπήρχε έλλειμμα διαφάνειας και είχαν επενδυθεί λίγα στους τομείς στους οποίους η Ελλάδα «είναι ανταγωνιστική, δηλαδή στον ποιοτικό τουρισμό, τις πράσινες τεχνολογίες και την καινοτομία».    Αναφέρεται κατόπιν στο χρονοδιάγραμμα για αποπληρωμή του χρέους τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας πως αναδιάρθρωση του χρέους δεν αποτελεί επιλογή για την Ελλάδα, που, όπως η ίδια έχει προτείνει, θα μπορούσε να βοηθηθεί εάν της δινόταν περισσότερος χρόνος για την αποπληρωμή.    Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, ο περισσότερος αυτός χρόνος αποπληρωμής θα πρέπει να είναι περίπου ίδιος με εκείνον που δόθηκε στην Ιρλανδία, καθώς στην Ελλάδα δόθηκε μια βραχεία περίοδος και ως εκ τούτου στις αγορές πιστεύουν πως θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα να μπορέσει να αποπληρώσει αυτό το πολύ μεγάλο ποσό σε τέσσερα ή πέντε χρόνια.    Ο πρωθυπουργός αναφέρει στη συνέχεια πως θα ήταν πολύ ευκολότερα για την Ελλάδα εάν ισχύσουν τα ίδια κριτήρια με την Ιρλανδία, κάτι που θα καθησύχαζε τις αγορές και τους επικριτές και σημειώνει πως οι κοινοτικοί υπουργοί Οικονομικών έχουν πάρει τη σχετική απόφαση η οποία όμως δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη.


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΩΣ


Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης 
Πλημμύρισε όλο το νησί (δρόμοι και σπίτια... ) Απίστευτα προβλήματα... Ποτάμια οι δρόμοι (στο Νοσοκομείο 2 γυναίκες οδηγοί)... 
Παρασύρθηκαν ζώα αυτοκίνητα και μηχανάκια...
Ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν εθελοντές και σώματα ασφαλείας. (Από την ομάδα διάσωσης μεταφέρθηκε γυναίκα οδηγός με αναπνευστικά προβλήματα και δυσφορία -από τον πανικό που ένοιωσε μέσα στους δρόμους που έγιναν ποτάμια- στο Νοσοκομείο...)

Οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια μεταφέροντας λάσπες πέτρες ξύλα κάδους μηχανάκια και κάθε λογής αντικείμενα... Ειδικά μέσα στην πόλη Αγ. Μαρίνα, Λάμπη, Κακό πρινάρι κλπ αλλά και στα χωριά ορεινό Ασφενδιού, Ζιπάρι, Τιγκάκι και Καρδάμαινα το νερό είχε μπει κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια... (Τα υπόλοιπα χωριά και ειδικά Αντιμάχεια-Κέφαλος δεν παρουσίασαν αξιοσημείωτες ζημιές)
Tα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο μεταφέρθηκαν σπίτι τους με στάγερ...
Απροσπέλαστη ήταν η είσοδος της πόλης αλλά και ο κόμβος στην Πειραιώς, ο επαρχιακός όπως και σε άλλα σημεία (εκτός από τη γνωστή περιοχή στου Μαρινόπουλου) θύμιζε λίμνη... 
Στο Ζιπάρι "φούσκωσαν" εκ νέου τα ποτάμια ακόμα και μέσα στον οικισμό παρασύροντας κορούς δέντρων κλπ με συνέπεια το νερό να έχει ανέβει σε υψηλή στάθμη (όπως και πέρσι τον Δεκέμβριο) μέσα στις αυλές των σπιτιών...
Βροχή έπεφταν οι κλήσεις για βοήθεια σε Δήμο και Πυροσβεστική όπου έπαθαν "μπλακ αόυτ" τα τηλεφωνικά τους κέντρα, με πολλές φωνές και διαμαρτυρίες... Πολλά σπίτια όχι απλά πλημμύρισαν αλλά γέμισαν λάσπες μέχρι και στα ντουλάπια τους... Έξω στους δρόμους ήταν επίσης και όλα τα οχήματα του Δήμου... 
Διακόπηκε το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίαζε από νωρίς... (Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για τη Δευτέρα στις 7 το βράδυ)
Στον κόμβο της Μαρίνας πλημμύρισε ο πλακοσκεπής και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και μηχανάκια με σημαντικές υλικές ζημιές
Αρκετά οχήματα με σημαντικές ζημιές (η οδική βοήθεια κουβαλούσε συνέχεια) παρασύρθηκαν και στο Κακό Πρινάρι όπου (όπως και στη Λάμπη) πνίγηκαν ζώα ενώ η μέρα θα μετρήσει περισσότερο της ζημιές και τις απώλειες ζώων κλπ ως τελικό απολογισμό...

Στην Αρτεμισίας στο ύψος της Καναδέζας υπέστη καθίζηση ο δρόμος και εγκλωβίστηκαν δύο αυτοκίνητα... 
Μια απέραντη λίμνη και η περιοχή της Λάμπης όπου είχαν αποκλειστεί οι άνθρωποι... 
Στην Καρδάμαινα εκτός από την καταρρακτώδη βροχή (πλημμύρισαν σπίτια) ο ισχυρός άνεμος (πιθανότατα ανεμοστρόβιλος) ξερίζωσε όλα τα παραλιακά δέντρα όπως και στέγες σπιτιών (αποθηκευτικών χώρων κλπ)
Στη Ζιά πλημμύρισαν σπίτια στο Λαγούδι (συνέβη ατύχημα και επενέβη η ομάδα διάσωσης να μεταφέρει 60χρονη, με κάταγμα στο χέρι, στο Νοσοκομείο) και στην Ευαγγελίστρια σημειώθηκαν καθιζήσεις δρόμων, στο Τιγκάκι "φαγώθηκε" ο παραλιακός δρόμος και σημειώθηκαν πλημμύρες...
Ένας μεγάλος χαμός από την πρωτοφανή πλημμύρα, δεν ήξεραν που να πρωτοεπέμβουν τα συνεργεία του Δήμου και της Πυροσβεστικής... 
Στους δρόμους όλα τα σκαφτικά μηχανήματα και οι μπουλντόζες. 

http://www.aegeanews24.gr/ 
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Le cryo και την άλλη εβδομάδα.


Πρόσκαιρη θα είναι η αυριανή βελτίωση του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με τους ανέμους να εξασθενούν στο Αιγαίο και βροχές να σημειώνονται κυρίως από το μεσημέρι στα δυτικά. 
Ωστόσο, αισθητή θα κάνει την είσοδό του ο Φεβρουάριος, καθώς όλη την ερχόμενη εβδομάδα οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχίσουν, με χιονοπτώσεις και παγετό στα ορεινά και βόρεια της χώρας.
Αύριο Κυριακή, στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -06 έως 9 βαθμούς Κέλσιου, ενώ θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή και χιονόνερο στα πεδινά. Στα νησιά Ιόνιου, τη Δυτική Στέρεα Ελλάδα και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. 
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ασθενείς βροχές ή το χιονόνερο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς Κελσίου έως 11 βαθμούς, ενώ μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ο υδράργυρος θα φθάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, από 3 έως 5 μποφόρ, και η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 10 βαθμοί Κελσίου. Όσο για τη Θεσσαλονίκη, όπου ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς, θα εκδηλωθούν αυξημένες νεφώσεις.
Με τσουχτερό κρύο θα υποδεχθούμε, όπως φαίνεται, τον Φεβρουάριο, καθώς, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ., σε χαμηλά επίπεδα διατηρείται η θερμοκρασία τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, με τον ισχυρό παγετό να πρωταγωνιστεί στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και πάλι, αγγίζοντας πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ. 
Την Τετάρτη, οι τοπικές νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν στη δυτική χώρα, ενώ το σκηνικό του καιρού θα συνθέτουν οι βροχές, οι τοπικές καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός. 
Χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα παραμείνει η θερμοκρασία και την Πέμπτη, ενώ στη νότια χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ !!!



Ένα διαφορετικό μουσείο παρουσιάζει η σοκολάτα υγείας Παυλίδη, που γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της. Αυτό το Σαββατοκύριακο (29 και 30 Ιανουαρίου) δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν το πρωτότυπο μουσείο πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη. Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Με την αφορμή της επετείου, η υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Έτσι, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει τρεις σοκολάτες υγείας των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς». Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ.

πηγή: blog.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το κόκκινο κρασί ανεβάζει τη λίμπιντο των γυναικών

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν..
κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.
Η έρευνα, η πρώτη του είδους της διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής Journal of Sexual Medicine, έλαβαν μέρος 800 γυναίκες ηλικίας 18 - 50 ετών.
Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη περιλάμβανε όσες έπιναν ένα έως δύο ποτήρια κόκκινο κρασί τη μέρα, η δεύτερη όσες έπιναν λιγότερο από ένα ποτήρι ημερησίως είτε κρασιού είτε οποιουδήποτε άλλου αλκοολούχου ποτού, και η τρίτη ομάδα όσες περιορίζονταν στο...τσάι.
Οι γυναίκες με ημερήσια κατανάλωση πάνω από δύο ποτήρια κρασιού εξαιρέθηκαν από την έρευνα για να αποφευχθούν οι πιθανές παρενέργειες της μέθης.
Οι εθελόντριες συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική ζωή τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας πέτυχαν «σκορ» 27,3 μονάδων, της δεύτερης 25,9 μονάδες και της τρίτης 24,4 μονάδες. Συμπέρασμα: Το κόκκινο κρασί «ανεβάζει» τη σεξουαλική διάθεση μιας γυναίκας. 
Ο ακριβής μηχανισμός που το κόκκινο κρασί κάνει το «θαύμα» του είναι ακόμα άγνωστος. Σύμφωνα με τους ιταλούς επιστήμονες, μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγγεία και συνεπώς αυξάνουν τη ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία. 
Οι ερευνητές μάλιστα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός ότι οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας (που έπιναν ένα-δύο ποτηράκια κρασί τη μέρα) ήσαν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες των άλλων δύο ομάδων. Αν και υποτίθεται ότι η σεξουαλική διάθεση υποχωρεί με το πέρασμα των χρόνων, πιθανότατα το κρασί αντισταθμίζει την επίδραση της ηλικίας.

πηγή: blog.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ....ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

Μετέφερε 200.000 ευρώ απο λογαριασμό νεκρής σε άλλο λογαριασμό που άνοιξε φίλος της.




Η 33χρονη μαζί με τον 40χρονο συνεργό της συνελήφθησαν ενω σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων 5 ατόμων.


Σύμφωνα με την αστυνομία, πρίν απο δυο ημέρες, η 33χρονη τραπεζική υπάλληλος μετέφερε, μετά απο υπόδειξη 49χρονης συνεργού της, 200.000 ευρώ απο αδρανή λογαριασμό νεκρής σε άλλο λογαριασμό που είχε ανοίξει την ίδια ημέρα ο 40χρονος συνεργός της. O 40χρονος έχοντας πλαστή ταυτότητα εκταμίευσε απο τον λογαριασμό 30.000 ευρώ και ζήτησε απο το διευθυντή του καταστήματος την ανάληψη 170.000 ευρώ για την επόμενη ημέρα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικων ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες και οι συνεργοί τους συμμετείχαν σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


πηγη: newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Ο Μουμπάρακ αποχωρεί...λόγω κωλύματος"....

Ο Πρόεδρος Χ.Μουμπάρακ,ετοιμάζει την αποχήρησή του; Η επιλογή του Ομάρ Σουλεϊμάν ως νέου αντιπροέδρου της κυβέρνησης ,λέει πολλά για όσους γνωρίζουν το σύστημα διακυβέρνησης της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, όταν ο Πρόεδρος έχει "κώλυμα" τα καθήκοντά του τα ασκεί ο αντιπρόεδρος,στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ομάρ Σουλεϊμάν ,ο οποίος είναι έμπιστός του, επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσίων και παρόλα αυτά δημοφιλής στην Αίγυπτο!

O Σουλεϊμάν είναι αποδεκτός από τον κόσμο από τις Ένοπλες Δυνάμεις απ΄ όπου και προέρχεται αλλά όπως όλα δείχνουν και από το "διεθνή παράγοντα". Ο κ.Σουλείμάν  ήταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Αιγύπτου στις διαπραγματεύσεις Ισραηλινών και παλαιστινίων εκ μέρους της Αιγύπτου τα τελευταία χρόνια.

 

Ο Χόσνι  Μουμπάρακ έχει στείλει ήδη τους δύο γιους του στο Λονδίνο και όλα δείχνουν,λοιπόν ότι ετοιμαζει και τη δικη του αποχώρηση...λόγω "κωλύματος".

Η ιστορία στην Αίγυπτο ,όπως και παντού εδώ που τα λεμε κάνει κύκλους. Οι ανιτπρόεδροι αναλαμβάνουν τα ηνία κάποια στιγμή που ο πρόεδρος φεύγει ή δολοφονείται όπως ο Σαντάτ. Ο Μουμπάρακ ήταν αντιπρόεδρος τους Σαντάτ,ο οποίος υπηρξε αντιπρόεδρος του Νάσερ. Τώρα ήρθε η σειρά του κ.Σουλεϊμάν .


Ο υπουργός Αεροπορίας στρατηγός Αχμαντ Σαφίκ διορίστηκε  νέος πρωθυπουργός της Αιγύπτου μετά από διάταγμα του αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

    Ο Σαφίκ, που αντικαθιστά τον Αχμαντ Ναζίφ, θα σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση της Αιγύπτου.



Τι θα αφήσει πίσω του ο κ.Μουμπάρακ;

Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει πια τους 100. Στην Αλεξάνδρεια μιλάνε για 36. Μία βόλτα στη πόλη αποδεικνύει ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν και εκαψαν ότι είχε να κάνει σχέση με την αιγυπτιακή αστυνομία. Όλα τα αστυνομικά τμήματα έχουν καεί και λεηλατηθεί. Μόνο το κτίριο της Μυστικής Αστυνομίας δεν κατόρθωσαν να κάψουν. Στις φλόγες τυλίχτηκε και το κυβερνείο.

Θα ηρεμήσει η κατάσταση μετά την αποχώρηση Μουμπάρακ που όλοι εκτιμούν ότι δεν θ΄ αργήσει; Είναι πολύ πιθανό,αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτή η ηρεμία θα είναι οριστική.





πηγη: http://www.onalert.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΑΝΤΙ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!

Ας δούμε όμως τι σημαίνει η λέξη "λαμόγιο":

1. Ο απατεώνας, ο κομπιναδόρος. Η λέξη πιθανολογείται ότι προέρχεται από την ισπανική έκφραση «la moya» που σημαίνει «η τάδε».

2. Το λαμόγιο ή και λαμόγιας, είναι συνώνυμο του απατεώνα ή κομπιναδόρου. Η λέξη προέρχεται από το ιταλικό «la moglie» (λα μόγιε - η γυναίκα), και συγκεκριμένα από τους χαρτοπαίκτες της Νάπολης. Όταν κάποιος απο αυτούς κέρδιζε και ήθελε να φύγει από το τραπέζι για να μη χάσει πάλι τα λεφτά του, έλεγε «la moglie, la moglie», ότι τον φώναζε δηλαδή η γυναίκα του, και τα έπαιρνε κι έφευγε.

3. Αυτός που φέρεται σκάρτα σε σχέσεις, δουλειές, φιλίες.

4. Το φευγάτο, που δεν αναλαμβάνει ευθύνες - υποχρεώσεις, το la mojo, το αόριστο αφανές απροσδιόριστο, το ακόρυφο,το μαϊμουδοπιθήκι, ιβηρική η προέλευση μετά την κοπάνα των μαυριτάνικων ψευτο-εξουσιών.


Διαλέξτε λοιπόν και πάρτε, ότι σας βολεύει.


Σκοπός αυτού του blog είναι να περιγράψει τα πράγματα όπως αυτά συμβαίνουν.
Αλλά και με χιούμορ, με φαντασία και με λαμογιές....


Περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας, τα μπινελίκια σας και ότι άλλο θέλετε στο e-mail: lamogianews@gmail.com




Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Lamogia News
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...