Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο πιο τρελός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ !


Ο 51χρονος Τζον Ρέτερ έγραψε ιστορία καθώς "χτύπησε" ένα τεράστιο τατουάζ με το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πλάτη του, που όμοιο σε μέγεθος δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς !
 H τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στην πόλη του Μάντσεστερ... Τρανή απόδειξη ο 51χρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ, Τζον Ρέτερ, ο οποίος "χτύπησε" ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με το σήμα των "κόκκινων διαβόλων, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο τα αισθήματα αφοσίωσης και λατρείας που τρέφει για την ομάδα της καρδιάς του.
Για να μπορεί να καμαρώνει με το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πλάτη του, ο Ρέτερ ξόδεψε σχεδόν 1.000 λίρες ενώ για να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται οι 16 ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν για να γίνει το τατού, απασχολήθηκε διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον !
Μπορεί μάλιστα για τους περισσότερους οι 16 ώρες δουλειάς για ένα τατού να φαντάζουν ως κινέζικο βασανιστήριο, όμως για τον Ρέτερ που δεν χάνει αγώνα της Γιουνάιτεντ στην τηλεόραση, άξιζε τον κόπο.

"Είναι ένα υπέροχο σήμα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είμαι υπερήφανος που το έχω πάνω μου", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τη μεγάλη κόντρα της Μάντσεστερ με τη Λίβερπουλ, είπε με νόημα:

"Μόλις βγει ο ήλιος, θα βρίσκομαι να χαλαρώνω στην παραλία, παρόλο που πιθανότατα θα με κυνηγούν πολλοί Scousers (σ.σ παρατσούκλι για τους οπαδούς των "κόκκινων").

Η 44χρονη σύντροφός του Λιζ Μπράντι εμφανίστηκε ενθουσιασμένη ("νομίζω ότι είναι σπουδαίο"), με τον δημιουργό του τατού, Τόνι Γκάλον, να δηλώνει στη "Sun": "Είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σήμα που έχω κάνει ποτέ"

πηγή: sport24.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...