Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Λες να μας...ψεκάζουν" ; Αλήθειες και ψέμματα για την πιο δημοφιλή "συνωμοσιολογία". Βίντεο


Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ΄χετε ακούσει,ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.Πότε με τη μορφή ερωτήματος: “Λέτε τελικά να μας “ψεκάζουν”; Και πότε από κάποιον πιο “συνωμοσιολόγο με τη βεβαιότητα ότι “σίγουρα μας ψεκάζουν”.

Η θεωρία των “ψεκασμών”, έχει να κάνει με τα αεροσκάφη που συχνά βλέπουμε και στον δικό μας ουρανό να αφήνουν πίσω τους μακρυές γραμμές άσπρου καπνού,ο οποίος μένει για πολύ ώρα ασάλευτος και στη συνέχεια γίνεται σύννεφο. Η θεωρία συνωμοσίας,λέει ότι αυτές είναι “πτήσεις ψεκασμού” με τις οποίες ουσιαστικά ελέγχουν τις αντιδράσεις του κόσμου.Η θεωρία υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια,αλλά τα τελευταία δύο ανθεί στη χώρα μας.Ίσως επειδή δίνει σ΄ όλους μας ένα καλό άλλοθι για να εξηγήσουμε πως δεν υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για όσα γίνονται και όσα ετοιμάζονται να γίνουν

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι τέτοιες πτήσεις πράγματι γίνονται και δεν μπορούν όλες αυτές οι “άσπρες γραμμές” να δικαιολογηθούν με τις εμπορικές πτήσεις. Σε πολλές χώρες έχει τεθεί το ζήτημα.Στην Ιταλία και στη Γαλλία δεν υπήρξε απάντηση.Στις ΗΠΑ,συνέδεσαν αυτές τις πτήσεις με τις έρευνες για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και στη Γερμανία κάποιοι μίλησαν για έρευνες σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.Μάλλον περίεργη και ύποπτη η γερμανική εκδοχή.

Η επικρατούσα άποψη πάντως έχει να κάνει με πειράματα και έρευνες για “τον έλεγχο του κλίματος σε συγκεκριμένες περιοχές”. Όχι ότι είναι ασήμαντο.Κάτι τέτοιο είναι υπέρ-όπλο στα χέρια όποιου μπορεί να το κάνει.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και δίνει πολλά στοιχεία για τα όσα έχουν ειπωθεί γι΄ αυτές τις παράξενες πτήσεις. Αν θα σας πείσουν ή όχι είναι καθαρά δικό σας θέμα.


onalert.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Παππάς, επίτροπος και πολίτες, έσκαβαν στην εκκλησία για θησαυρό


Ενας 53χρονος παπάς και ο 58χρονος επίτροπος συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Φύσκα του Κιλκίς για παράνομη ανασκαφή, επειδή έσκαβαν μέσα στην εκκλησία, πίσω από την Αγία Τράπεζα, για να εντοπίσουν θηασυρό, που σύμφωνα με θρύλο βρίσκεται θαμμένος στην περιοχή.

    Οι αστυνομικοί που πήγαν στην εκκλησία βρήκαν μια τρύπα με διάμετρο ενός μέτρου και βάθος δύο μέτρων, σακιά με χώμα, σκαπτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια γάντια.

    Στην ανασκαφή συμμετείχαν και άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία όμως, πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.


e-typos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Χορός εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς δημόσιων υπαλλήλων


Καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς δημοσίων υπαλλήλων εντόπισαν, ύστερα από ελέγχους, επιθεωρητές του ΣΔΟΕ. Τα αστρονομικά ποσά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και στους περισσότερους από αυτούς ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.
Από την άρση τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου, οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης εντόπισαν το αστρονομικό ποσό των 8 εκατ. ευρώ στους οικογενειακούς λογαριασμούς δικαστικής υπάλληλου του Πρωτοδικείου Αθηνών. Επίσης υπάλληλος δασαρχείου Αιγαίου είχε καταθέσεις ύψους 1 εκατ. Ευρώ, ενω προϊστάμενος πολεοδομίας δυτικής Ελλάδας είχε σε καταθέσεις 600.000 ευρώ.
Υπάλληλος πολεοδομίας δήμου του νομού Αττικής με καταθέσεις ύψους 450.000 ευρώ
Προϊστάμενος στον Σύνδεσμο δήμων και κοινοτήτων κατείχε περιουσιακά στοιχεία αξίας 500.000 ευρώ, 680.000 διατηρούσε σε λογαριασμούς υπάλληλος δημοσίου οργανισμού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΔΟΕ από ελέγχους για φοροδιαφυγή, χρυσές δουλειές έκαναν και κρατικοί λειτουργοί, δικηγόροι και γιατροί σε Αργολίδα, Κόρινθο, Λακωνία και Μεσσηνία.
Οι άντρες του ΣΔΟΕ εντόπισαν περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς δύο υψηλόβαθμων υπαλλήλων της πολεοδομίας σε Ναύπλιο και Άργος, από ύποπτες τμηματικές καταθέσεις από 2 εως 15.000 ευρώ σε διάφορα χρονικά διαστήματα, Επίσης αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην ίδια περιοχή διαθέτει καταθέσεις τουλάχιστον 500.000 ευρώ.
Αδήλωτα χρηματικά ποσά εμφανίζονται και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τουλάχιστον 40 γιατρών του ΕΣΥ. Η ποινή στις περισσότερες περιπτώσεις για τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους είναι η οριστική παύση.


news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Της ζήτησαν φακελάκι κι έφυγε πριν χειρουργηθεί!





Έτοιμη να χειρουργηθεί ήταν μια γυναίκα ασθενής που νοσηλευόταν σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο γιατρός της όμως για να τη χειρουργήσει της ζήτησε φακελάκι..















Όπως γράφει το thebest.gr εκεινη αντιδρώντας στο αίτημα του γιατρού, σηκώθηκε από το κρεβάτι και αποχώρησε από το νοσοκομείο

Το περιστατικό παραδέχεται η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι "η διοίκηση ενημερώθηκε σχετικά με το αναφερόμενο περιστατικό και θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες γι΄αυτό, όπως πράττει άλλωστε και σε κάθε περίπτωση καταγγελλόμενου παρόμοιου ή άλλου περιστατικού, το οποίο προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και μειώνει το κύρος του Νοσοκομείου μας".



Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΟΗΕ: Καταγγέλλει τις κατεδαφίσεις σπιτιών Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη





Οι κατεδαφίσεις σπιτιών Παλαιστινίων από τις ισραηλινές αρχές στη Δυτική Όχθη "αυξήθηκαν θεαματικά" πέρυσι εξαναγκάζοντας τουλάχιστον χίλιους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ.

Ο συντονιστής ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ στα παλαιστινιακά εδάφη Μάξουελ Γκέιλαρντ κάλεσε αργά χθες το Ισραήλ να θέσει άμεσα τέρμα στις κατεδαφίσεις αυτές. "Το Ισραήλ ως δύναμη κατοχής έχει πρωταρχική ευθύνη να προστατεύει τον άμαχο παλαιστινιακό λαό που έχει υπό τον έλεγχό του", τόνισε σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA), 622 κατοικίες που ανήκουν σε παλαιστινιακές οικογένειες κατεδαφίστηκαν το 2011 εξαναγκάζοντας 1.100 ανθρώπους, οι μισοί μεταξύ αυτών παιδιά, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ δεκάδες χιλιάδες απειλούνται με την ίδια τύχη.

Όταν επισκέφθηκε την Πέμπτη το χωριό Ανάτα, κοντά στην Ιερουσαλήμ, όπου επτά κατοικίες Παλαιστινίων κατεδαφίστηκαν, ο αξιωματούχους του ΟΗΕ "έμαθε ότι εκσκαφείς και στρατιώτες είχαν φθάσει μέσα στη νύχτα, στις 23 Ιανουαρίου, και ότι 52 άνθρωποι εκ των οποίων 29 παιδιά εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, τα οποία κατόπιν κατεδαφίστηκαν", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν θα επισκεφθεί την προσεχή εβδομάδα το Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη σε μια προσπάθεια προώθησης της επανάληψης των ειρηνευτικών συνομιλιών.
Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες…




Ψαράδες στον Καναδά βρήκαν ένα πολύ παράξενο ζώο που δεν έχει ξανα δει ποτέ κανείς μέχρι τώρα!

Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίεςanimal%20canada3 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada4 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada5 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada6 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada7 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...







Πηγή ierosagom
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Η Γερμανία θέλει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε Ευρωπαίο επίτροπο ως αντάλλαγμα το πακέτο των 130 δισ.





 Δημοσίευμα των Financial Times έχει στην κατοχή του αντίγραφο της γερμανικής πρότασης
- Ο επίτροπος θα ορίζεται απο τους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης
- Θα μπορεί να ασκεί βέτο σε αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης
- Το κείμενο εστάλη στους ηγέτες των άλλων χωρών της Ευρωζώνης 












Η Γερμανία θέλει η Ελλάδα να εκχωρήσει την κυριαρχία της στη δημοσιονομική της πολιτική, σε έναν Ευρωπαίο επίτροπο πριν επωφεληθεί από ένα δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης, γράφουν οι Financial Times, στην κατοχή της οποίας περιήλθε αντίγραφο της γερμανικής πρότασης.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ένας επίτροπος που θα οριστεί από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης θα μπορεί να ασκεί βέτο σε αποφάσεις επί των δημοσιονομικών που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση.

Οπως σχολιάζει το δημοσίευμα, σε μια «πρωτοφανή επέκταση του ελέγχου της ΕΕ επί ενός κράτους μέλους», ο δημοσιονομικός επίτροπος θα είχε την εξουσία άσκησης βέτο επί αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές.

"Η ενίσχυση του προϋπολογισμού πρέπει να συνοδεύεται από μια αυστηρή διοίκηση και ένα σύστημα ελέγχου", αναφέρει το κείμενο που επικαλείται η εφημερίδα και το οποίο εστάλη από το Βερολίνο στις πρωτεύουσες των άλλων χωρών της ευρωζώνης.

"Ενώπιον της απογοητευτικής μέχρι σήμερα προσαρμογής της, η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί μια εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ένα ευρωπαϊκό κλιμάκιο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα", εκτιμά η γερμανική κυβέρνηση.
Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

VIDEO: Νεογέννητα αρκουδάκια που κλαψουρίζουν σαν μωρά!




Με μια κάμερα στημένη έξω από τη φωλιά μιας μαύρης αρκούδας που μόλις γέννησε, το...
Ινστιτούτο για την Άγρια Ζωή της Minnesota, κατέγραψε τις πρώτες κραυγές των νεογέννητων.

Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και έχουν ήδη δει περισσότεροι από 76.000 χρήστες, δέχεται συνεχώς σχόλια για το πόσο μοιάζουν οι ήχοι των νεογέννητων με τα ανθρώπινο κλαψούρισμα ενός μωρού.

Δείτε την μαμά Jewel, να καθαρίζει τα δύο μικρά της και να τους γρυλίζει προς ένδειξη αναγνώρισης, όπως αναφέρουν οι ερευνητές.


Πηγή 24ωρο
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Άστεγος κέρδισε στο ξυστό 250.000 δολάρια!




Πέρασε για πολλά χρόνια δύσκολα, όμως η τύχη αν και τον ταλαιπώρησε, αποφάσισε επιτέλους να...
του χαμογελάσει. Ο λόγος για ένα άστεγο που κέρδισε 250.000 δολάρια στο «Ξυστό».

Ο συγκεκριμένος κύριος από το Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών σε νεαρή ηλικία είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μετά επί σειρά ετών ζούσε ως άστεγος. Δεν είχε στέγη, ούτε τροφή, ούτε δουλειά… Τώρα που κέρδισε αυτό το αρκετά μεγάλο ποσό, σκοπεύει να παραμείνει στη δουλειά του, θα βοηθήσει όπως λέει όσους γνωστούς και φίλους έχουν ανάγκη και το σπουδαιότερο θα επιστρέψει στο σχολείο για να πάρει επιτέλους το απολυτήριο του Λυκείου.
 


Πηγή  24ωρο
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Μια ώρα θα κρατήσει ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας




Πρόκειται για άρθρο πρόκληση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μιλιέτ,η οποία κυκλοφορεί στη Θράκη...
Το υπογράφει ο Τζεγκίζ Ομέρ, ο οποίος μας …πληροφορεί με θράσος και αλαζονεία ότι δεν θα διαρκούσε ούτε “δυο-τρεις ώρες”, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης,που ως γνωστόν είχε διαχειριστεί τη κρίση στα Ίμια. Τόσο ισχυρό θεωρεί το τουρκικό στρατό ο κ.Ομέρ.

“Στην πραγματικότητα τα λόγια του Σημίτη και του Κον-Μπεντίτ είναι ιστορικά. Τα άτομα αυτά καθώς προέρχονται μέσα από το σύστημα και το ξέρουν πολύ καλά, υπό κάποια έννοια αποκάλυψαν το παρόν παγκόσμιο σύστημα, και περιέγραψαν με τον πιο απλό τρόπο πως δουλεύει.
 Ο Σημίτης κατά την γνώμη μου είναι πολύ ρεαλιστής, αλλά η κουβέντα του πως σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου αυτός θα διαρκούσε 2-3 ώρες, θα προκαλέσει τον θυμό των ομογενών του και ιδιαίτερα των ακραίων εθνικιστών.

 Ο Σημίτης μίλησε ρεαλιστικά, αλλά για να μην θίξει περισσότερο την περηφάνια των ομογενών του επιμήκυνε την διάρκεια του πολέμου. Κατά την γνώμη μου ένας τέτοιος πόλεμος δεν θα διαρκούσε ούτε 2 ώρες. Διότι η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν δύο στρατοί που δεν μπορούνε να συγκριθούν ούτε αριθμητικά, ούτε από πλευράς εξοπλισμού, εμπειρίας και εκπαίδευσης. Ο τουρκικός στρατός είναι από τους πιο ισχυρούς στρατούς του ΝΑΤΟ και του κόσμου

Κρίμα δεν είναι ; Την ώρα που ο κόσμος συνθλίβεται από τους φόρους, η ανεργία σπάει ρεκόρ, και υπάρχουν μεγάλες ανεπάρκειες, δεν είναι αμαρτία να δίνονται δισεκατομμύρια για όπλα που θα πεταχτούν μόλις λήξει ο χρόνος τους ;
Και μάλιστα ποιο το κίνητρο για αυτά τα όπλα όταν πρόκειται για ένα πόλεμο που δεν θα μπορέσει να κερδηθεί ;”

Να επισημάνουμε πάλι μόνο ότι η εφημερίδα κυκλοφορεί στη Θράκη ,όπου οι “σκληροί” της μειονότητας ετοιμάζουν αύριο “γιορτές” και “πανηγύρια” γι΄ αυτό που ονομάζουν ημέρα …αντίστασης!

Πηγή  24ωρο
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...