Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Αναστήθηκε» 12 μέρες μετά το θάνατό της


Μια 67χρονη γυναίκα στη Νιγηρία ξεγλίστρησε από το θάνατο και μετά από 12 ημέρες που θεωρείτο νεκρή επανήλθε στη ζωή.


Η γυναίκα, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Νιγηρίας, κρίθηκε κλινικά νεκρή. Οι συγγενείς της ξεκίνησαν άμεσα τις ενέργειες για να οργανώσουν την κηδεία της, όμως ένας αναπάντεχος παράγοντας καθυστέρησε την ταφή της.

Ήταν η πανεθνική απεργία για την περικοπή ενός επιδόματος καυσίμων, η οποία κατέστησε αδύνατο να συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά της Victoria Gbemisola Babatunde για να την αποχαιρετίσουν.

Το διάστημα της απεργίας και μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρωθούν όλοι οι συγγενείς, ο αδερφός της γυναίκας, ιερέας στο επάγγελμα, πήρε τη σορό της στο σπίτι του. Επίσης, προσέλαβε έναν υπάλληλο νεκροτομείου για να συντηρεί το πτώμα μέχρι να πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Την ένατη ημέρα «θανάτου» της, η 67χρονη φταρνίστηκε και άνοιξε τα μάτια της. Ο άνθρωπος που την φρόντιζε έτρεξε έντρομος να φωνάξει τους συγγενείς της.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες η γυναίκα δεν πρόφερε ούτε μία λέξη, κάνοντας τους οικείους της να αμφιβάλλουν για το αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Κρατώντας ζεστό το σώμα της τελικά την 4η ημέρα, η γυναίκα μίλησε στον αδερφό της και αργότερα έφαγε και ήπιε νερό.

Αυτή τη στιγμή, η 67χρονη έχει ξεπεράσει το «θάνατό» της και ζει κανονικά στο σπίτι του ιερέα αδερφού της.


newsbomb.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

«Βόμβα μεγατόνων» από Στρος Καν κατά Σαρκοζί - Αποκαλύπτει σχέδιο για την Ελλάδα


Αποδείξεις για την εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στη "συνωμοσία" εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως διαθέτει ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει το σχέδιο «comprehensive» που είχε για την Ελλάδα.
Η νίκη Ολάντ στον δεύτερο γύρο φαίνεται σχεδόν δεδομένη. Το δείχνουν οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις, στις οποίες ναι μεν ο Σαρκοζί κατορθώνει να ανακτήσει δυνάμεις, ωστόσο η διαφορά του με τον Ολάντ αγγίζει το 8%. Σε αυτήν την καυτή φάση της προεκλογικής εκστρατείας την εμφάνισή του έκανε ο π. επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, οποίος αξίζει να υπενθυμίσουμε είχε πολλές πιθανότητες να βρισκόταν στη θέση που είναι σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ, αν δεν είχε μεσολαβήσει η πολύκροτη υπόθεση με την καμαριέρα.
Παγίδευσαν επτά κινητά
Ο Στρος Καν βάζει βόμβα που θα μπορούσε να οριστικοποιήσει τον πολιτικό θάνατο του Νικολά Σαρκοζί Στην πρώτη, εδώ και ένα χρόνο, συνέντευξη του σε εφημερίδα, την βρετανική Guardian, ο Στρος Καν αποκαλύπτει ότι διαθέτει ικανές αποδείξεις για την εμπλοκή του Γάλλου Προέδρου σε σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης. Τον Γάλλο πρόεδρο και το κόμμα του κατηγορεί ευθέως ο Ντομινίκ Στρος Καν για συνομωσία εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στην Ν. Υόρκη.
Στη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο ΄Εντγουαρντ Τζέι Επστάιν, συγγραφέα του βιβλίου " Τρεις ημέρες του Μαϊου" που κυκλοφορεί τη Δευτέρα στη Βρετανία, ο Ντομινίκ Στρος Καν αποκαλύπτει πως οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν παγιδεύσει τα επτά κινητά που είχε στη διάθεση του καθώς και τα προσωπικά του e-mail, κι αυτό του το αποκάλυψε φίλη του που δούλευε στο αρχηγείο του κόμματος του Σαρκοζί. Παράλληλα, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών ερευνών Guidepost Solutions που ερευνά ακόμα την υπόθεση, ο επικεφαλής ασφαλείας του ξενοδοχειου Σοφιτέλ, γνώριζε εκ των προτέρων την αφιξη του Στρος Καν, παρόλο που ο ιδιος δεν είχε ειδοποιήσει κανένα.
Σχέδιο «comprehensive» για την Ελλάδα
Επίσης συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, που ας σημειωθεί ανήκει στην γαλλική Ακορν, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φίλος του Σαρκοζί, επέδειξαν υποπτη συμπεριφορά και αρνήθηκαν να μιλήσουν στις αρχές. Από εξονυχιστούς ελέγχους όλων των ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης, ο κ. Στρος Καν δηλώνει ευθέως πως η όλη υπόθεση ήταν στημένη, παρόλο που δεν αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καμαριέρα, η οποία, οπως λέει, μπήκε στο δωμάτιο του ακριβώς γι αυτό το σκοπό.
Ο Ντομινικ Στρος Καν αναφέρεται συγκεκριμένα στην Ελλάδα και ευρύτερα την ευρωπαική κρίση. Αποκαλύπτει ότι την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μαίου 2011, ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Βερολίνο για να πείσει την Αγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασια «Comprehensive» που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους. " Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον" καταλήγει ο Ντομινικ Στρος Καν. Οι σοβαρές καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που ο Σαρκοζί δίνει την ύστατη μάχη διάσωσής του.


ethnos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ποιοι βοηθούν τους Έλληνες στην κρίση


Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως και στις ΗΠΑ, άτυπες ομάδες, οργανώσεις πολιτών, ιδιωτικές πρωτοβουλίες αλλά και πρωτοβουλίες φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς της Ελλάδα.


Στην «Τάιμς Σκουέαρ» της Νέας Υόρκης, πρόσφατα προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη η καμπάνια «Ελάτε να επισκεφθείτε την Ελλάδα», αλλάζοντας το μελαγχολικό τοπίο που δημιούργησαν οι πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις και οι εκτιμήσεις περί χρεοκοπίας.

Η διαδικτυακή πρωτοβουλία «Up Greek Tourism» δημιούργησε μία ηλεκτρονική γιγαντοαφίσα με αντιπροσωπευτικές εικόνες από την Ελλάδα.

Η καμπάνια διοργανώθηκε εξολοκλήρου μέσω διαδικτύου και συγκέντρωσε συνολικά 20.262 δολάρια online χρηματοδότησης από 333 άτομα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φορείς της ομογένειας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποστολή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες του ελληνικού λαού.

Σε σύσκεψη στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, συζητήθηκαν τρόποι καλύτερης οργάνωσης και αποτελεσματικότερου συντονισμού.

Η ΑΧΕΠΑ, η Εθνική Φιλόπτωχος της Αρχιεπισκοπής, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και άλλοι οργανισμοί συγκεντρώνουν φάρμακα, είδη ρουχισμού και τρόφιμα, ενώ μέλη του νεοϊδρυθέντος Hellenic Relief Foundation (Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης) μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθής ομάδες της Ελλάδας.

Σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων στην Αστόρια, ο πρόεδρός του, Γιώργος Αλεξίου, ανακοίνωσε πως το συμβούλιο αποφάσισε να κάνει έρανο, του οποίου το 70% θα δοθεί για τους σκοπούς του Hellenic Relief Foundation.

Στην Ιταλία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας και το Δίκτυο Ιταλών Δημάρχων, δημιούργησαν διαδικτυακή πύλη, στην διεύθυνση www.forgreece.eu, με στόχο την οικονομική υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με τον τρόπο αυτό, ζητούν από κάθε Ιταλό, αλλά και γενικότερα Ευρωπαίο πολίτη, όπως και από ευαισθητοποιημένους φορείς και οργανισμούς, να βοηθήσουν την χώρα μας, για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Το ποσό, φυσικά, το επιλέγει ελεύθερα ο κάθε δωρητής και η καταβολή των χρημάτων γίνεται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.

Η ιστοσελίδα www.forgreece.gr, δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία με τους δυο δημάρχους της Κάτω Ιταλίας, Μάρκο Γκάλντι και Τζουσέππε Μοσκατιέλλο, οι οποίοι, από τις πόλεις Κάβα Ντέι Τιρένι και Μπαρονίσι, αντίστοιχα, αποφάσισαν να καταβάλουν, κάθε μήνα, τους μισθούς τους, προς στήριξη της Ελλάδας.

Στην ιταλική πρωτεύουσα, πάλι, η Ελληνική Κοινότητα Ρώμης και Λατίου έχει ζητήσει από τα μέλη της και τους Ιταλούς που συμμετέχουν στις πολιτιστικές της πρωτοβουλίες, να προσφέρουν την συμβολή τους, ώστε να μπορέσουν να αγορασθούν και να αποσταλούν τρόφιμα στο το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Έλληνες, αλλά και φιλέλληνες, βοηθούν κι από τη Γερμανία. Παρά το γεγονός ότι για πολλούς το Βερολίνο βρίσκεται στην πλευρά των «ενόχων», σε ό,τι αφορά στην ελληνική κρίση, η Γερμανία, ως η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης και δεύτερη πατρίδα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, αναδεικνύεται σε αυτονόητο προορισμό για τους «μετανάστες νέας γενιάς».

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10.000 Έλληνες έχουν αναζητήσει τον τελευταίο χρόνο την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν στην Γερμανία.

Κυρίως είναι νέοι με υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση, μηχανικοί, γιατροί, οικονομολόγοι, αλλά και καλλιτέχνες, οι οποίοι είδαν τις επαγγελματικές τους προοπτικές στην Ελλάδα να περιορίζονται δραματικά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο ελληνογερμανικός Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος «Exantas», που ιδρύθηκε το 2005 στο Βερολίνο, αντελήφθη γρήγορα την ανάγκη και οργανώθηκε κατάλληλα.

Έστειλε στους αποδέκτες του ενημερωτικού δελτίου του την ερώτηση αν έχουν κάποια δυνατότητα απασχόλησης των νέων Ελλήνων που καταφεύγουν στο Βερολίνο.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Κουβέλη, προέκυψαν 15 ευκαιρίες απασχόλησης, για θέσεις από σερβιτόρους και μπέιμπι-σίτερ ως προγραμματιστών και ηλεκτρονικών.

Αυτές οι θέσεις ανακοινώθηκαν στην σελίδα των «Greek Berliners» στο Facebook, χωρίς να δοθούν τα ονόματα των υπευθύνων, με την παράκληση οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον «Εξάντα».

Τον περασμένο μήνα, η Ενορία του Προφήτη Ηλία στην Φρανκφούρτη συγκέντρωσε τρόφιμα και φάρμακα για τα συσσίτια των εκκλησιών της Θεσσαλονίκης, ενώ ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι κάτοικοι του Χάιλιγκενχάφεν, στην βόρεια Γερμανία, με τη βοήθεια Γερμανών οι οποίοι γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα.

Την ανάδειξη, με τη βοήθεια των πολυμέσων, της ομορφιάς του ελληνικού τοπίου και μιας επίκαιρης εικόνας της Ελλάδας, αντίθετης στις «μανιωδώς μίζερες καθημερινές αναφορές, οι οποίες καθηλώνουν τους ανθρώπους και γεννούν φόβους, από τους οποίους πολύ λίγο απέχει το μίσος», είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας «Η Ελλάδα ανθεί», του γνωστού Αυστριακού σκηνοθέτη Φάμπιαν Έντερ.

Η πρωτοβουλία βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη, συγγραφέα, ποιητή και ηθοποιού Αντρέ Χέλερ και τη στηρίζουν κορυφαίες αυστριακές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον πρώην αντικαγκελάριο και υπουργό Επιστημών, Έρχαρντ Μπούζεκ, τους διακεκριμένους ηθοποιούς του θεάτρου και κινηματογράφου, Χάραλντ Κρασνίτσερ, Καταρίνα Στέμμπεργκερ, Αλεξάντερ Γκέμπελ, την προβεβλημένη συντονίστρια εκπομπών της δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης, Μπάρμπαρα Στεκλ και τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Γιεργκ Λάιχτφριντ.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης με το κορυφαίο αυστριακό τηλεοπτικό βραβείο «Ρόμι», ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες μεγάλο ταξίδι από την Κρήτη προς τη Δυτική Ελλάδα, με σκοπό να προβάλλει τις ομορφιές και να διερευνήσει την ψυχική διάθεση που επικρατεί ανάμεσα στους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους.


newsbomb.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πανικός από τις δημοσκοπήσεις


Θολό εξακολουθεί να παραμένει το πολιτικό σκηνικό μία βδομάδα πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης.

Οι επιτελείς των κομμάτων εξουσίας αναζητούν τη στρατηγική που θα τους επιτρέψει να εξέλθουν του αδιεξόδου στο οποίο τους έχει φέρει η επιλογή της υπερψήφισης του μνημονίου. Από τις αρχές της εβδομάδας διεξάγονταν κυλιόμενες έρευνες, οι οποίες κατέγραφαν σε ημερήσια βάση τις τάσεις της κοινής γνώμης. Την Παρασκευή, δε, οι αρχηγοί των κομμάτων παρέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», τις εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις, με σταθμισμένο δείγμα και αναγωγές. Το σύνολο των ευρημάτων επιβεβαιώνει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί και προ της απαγόρευσης δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. εξακολουθεί να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ το άθροισμα του δικομματισμού στην πρόθεση ψήφου μετά δυσκολίας προσεγγίζει το 40%. «Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται ο στόχος που έχουν θέσει οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» έμπειρος δημοσκόπος.

Το στοιχείο, όμως, που φαίνεται ότι προβληματίζει έντονα τους δημοσκόπους έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τα καθημερινά κύματα των ερευνών προκύπτουν μικρές τάσεις αποσυσπείρωσης, γεγονός πρωτοφανές για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει ως τις εκλογές. Για παράδειγμα, η Ν.Δ. έδειξε να πληρώνει δημοσκοπικά την επιλογή των όσων διαδραματίστηκαν με την υποψηφιότητα Συμπιλίδη. Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να δυσκολεύεται (εξαιρετικά) να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους που κατευθύνθηκαν κυρίως προς τα κόμματα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ - Δημοκρατική Αριστερά). Ετσι η αδυναμία των δύο κομμάτων να καταφέρουν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους έχει ως συνέπεια το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Από τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων προ των αναγωγών καταγράφεται ένα εφιαλτικό πολιτικό τοπίο, αφού στην πρόθεση ψήφου τα δύο μεγάλα κόμματα ξεπερνούν μετά μεγάλης δυσκολίας το 30%, δίνοντας μάχη για το 40%. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι σε μία από τις σφυγμομετρήσεις το ΠΑΣΟΚ πλασάρεται στην τρίτη θέση. Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι οι δημοσκόποι για πρώτη φορά δυσκολεύονται να προχωρήσουν σε αναγωγή εκλογικού αποτελέσματος, αφού -πέραν του μεγάλου αριθμού των αναποφάσιστων- καταγράφονται πρωτόγνωρες συμπεριφορές στο εκλογικό σώμα, που κάλλιστα μπορούν, όπως υποστηρίζουν, να οδηγήσουν σε εκπλήξεις το βράδυ της 6ης Μαΐου.


protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Μετά τον Άκη ακόμα 40 υποθέσεις διαφθοράς


Η περίπτωση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που διερευνήθηκε εξονυχιστικά από τη Δικαιοσύνη, δε φαίνεται να είναι η μόνη που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", η εισαγγελία της Αθήνας επικεντρώνει από καιρό τις έρευνές της γενικότερα στην αναζήτηση εκείνων που μετείχαν σε πράξεις πολιτικής διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.
Μία ομάδα νέων εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας κ. Ελένης Ράικου, δουλεύουν συστηματικά τους τελευταίους μήνες, ερευνώντας κάθε εμπεριστατωμένη καταγγελία για πολιτική διαφθορά, έστω και εάν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν με τους εν ενεργεία πολιτικούς, αλλά μόνο με "βετεράνους".
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πληροφορίες από έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για έρευνες, οι οποίες τους επόμενους μήνες θα έχουν αποτέλεσμα και θα προκαλέσουν αίσθηση.
Ανώτατες δικαστικές πηγές, ανέφεραν στην εφημερίδα ότι ερευνώνται κατ’ εξοχήν τα εξοπλιστικά προγράμματα σε βάθος χρόνου, αλλά και οι προμήθειες των δημοσίων νοσοκομείων, όπου τα πρώτα ευρήματα κάνουν λόγο για "πάρτι" με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να έχουν σπαταληθεί.
Ανάλογες έρευνες από συγκεκριμένους εισαγγελείς αφορούν δημόσιες συμβάσεις που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια και ελέγχονται για παρασκήνιο που σχετίζεται με μαύρο χρήμα και διαδικασίες βλαπτικές για το δημόσιο συμφέρον.
Όχι μια ούτε δύο αλλά 40 υποθέσεις διαφθορά έχουν υπαχθεί στη διαδικασία του νόμου εξπρές 4022 του 2011 ενώ επτά πρόεδροι πρωτοδικών τρέχουν συγκεκριμένες υποθέσεις με εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείο Αθηνών κ. Νικολόπουλου.
Στο μεταξύ, οι φάκελοι του κ. Τσοχατζόπουλοι παραμένουν ανοικτοί, καθώς ερευνώνται όλες οι πτυχές τους.
Οι υποθέσεις
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδεικτικά σε αυτές τις υποθέσεις είναι υποθέσεις για τα υποβρύχια, τα περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, η υπόθεση με κατηγορούμενο τον πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΟΙΚ Γ. Καπελέρη για την γνωστή υπόθεση της εγκυκλίου με τα πρόστιμα για τα καύσιμα, διάφορα στημένα ματς.
Παράλλξλα, προσωπική εντολή έχει δώσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τη υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια η οποία αφορά την εξαπάτηση εκατοντάδων επενδυτών και ασφαλισμένων του ομίλου με κατηγορούμενο τον άλλοτε επικεφαλής Π. Ψωμιάδη, για την υπόθεση ορθοπεδικών υλικών η οποία αφορά την υπερτιμολόγηση ιατρικών ειδών της εταιρείας Johnson&Johnson μέσω της θυγατρικής της De Puy Hellas με κατηγορούμενους επώνυμους γιατρούς και άλλους.
Στην εν λόγω λίστα προστίθεται και υπόθεση καταπάτησης δημοσίων εκτάσεων στον Διόνυσο, η οποία αφορά καταπατήσεις και παράνομες αγοραπωλησίες και τέλος υπόθεση καταπάτησης στη Γλυφάδα.


news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...