Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο πατέρας τους ανακοίνωσε τον θάνατό τους σε διαθήκη;

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης των δύο δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία, των οποίων ο πατέρας φέρεται πως τα μετέφερε στην Ιταλία και μετά αυτοκτόνησε, ύστερα από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien, επικαλούμενο στοιχεία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πατέρας των δύο 6χρονων κοριτσιών, Ματίας Σεπ, ανακοίνωσε «το σχέδιό του να σκοτώσει τις κόρες του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει».
Και προσθέτει η εφημερίδα: «Παραδόξως, αυτό το έγγραφο ορίζει ως δικαιούχους τις κόρες του ή, απουσία τους, τη μητέρα τους, την αδελφή του ή τον αδελφό του». Η εφημερίδα εξηγεί επίσης ότι η πληροφορία αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε προηγουμένως «για να μην αποθαρρύνει πιθανούς μάρτυρες από το να συνδράμουν στην αναζήτηση των δύο παιδιών».
Σύμφωνα με το BBC, ο Ματίας Σεπ έψαχνε συχνά και για αρκετές ώρες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο σχετικές με αυτοκτονίες, όπλα και δηλητήρια, προτού πραγματοποιήσει το σχέδιό του και αυτοκτονήσει. Τελικά έπεσε στις ράγες ενός τρένου στη νότια Ιταλία στις 3 Φεβρουαρίου.
Οι έρευνες πλέον εστιάζονται στο να προσδιοριστούν οι κινήσεις του Ματίας Σεπ από την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι, οπότε και υπάρχουν αποδείξεις ότι έφτασε μαζί με τις κόρες του στην Κορσική, μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν και ήταν πλέον στην περιοχή της Νάπολης.
Πηγή newsday.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...