Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς σε Παπούλια: "Εθνική ανάγκη οι εκλογές"



Ως εθνική ανάγκη χαρακτήρισε τις εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
"Ο κύριος Παπανδρέου στην προσπάθειά του να διασωθεί έβαλε ένα δίλημμα διχαστικό, εκβιαστικό, που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και τη θέση μας στην Ευρώπη.
Εξήγησα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να αποτρέψει πάση θυσία τέτοιους τυχοδιωκτικός πειραματισμούς και μπορεί να το κάνει.
Οι εκλογές αποτελούν εθνική ανάγκη και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του", ανέφερε χαρακτηριστικά, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.
Κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχει την ιστορική ευθύνη με κάθε τρόπο να κάνει οτιδήποτε προκειμένου η ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας να μην μπει σε περιπέτειες.
"Αυτά τα σχέδια που υπάρχουν, τουλάχιστον να μην βρουν εμάς συνεργούς", συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς εάν θα αποσύρει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντησε στους δημοσιογράφους.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί οδηγούμαστε σε διάλυση της Βουλής.
Πηγή news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...