Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ηürriyet: "O στρατηγός Φράγκος σχεδίαζε πραξικόπημα" !


Τον Στρατηγό Φράγκο φωτογραφίζει η τουρκική εφημερίδα Hürrriyet ως τον άνθρωπο που ετοίμαζε πραξικόπημα στην Ελλάδα. « Ο αρχηγός της τάφρου, που ξεφώνιζε για πραξικόπημα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας που γράφει πως υπάρχουν ισχυρισμού ότι πίσω από την τελετή με τους ύμνους της  21ης Απριλίου στη Σχολή Ευελπίδων κρύβεται ο στρατηγός Φράγκος. Η Hürriyet γράφει πως ο ελληνικός τύπος γράφει πως γύρο από τον συγκεκριμένο στρατηγό είχε δημιουργηθεί ένα βαθύ κράτος. Η ίδια εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφέρει πως ο στρατηγός μιλά την τουρκική γλώσσα και είναι αυτός που σχεδίασε την τάφρο στον Έβρο.
 
«Μοντέλο Ταιβάν στην Κύπρο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan. Η εφημερίδα κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς ο οποίος πρότεινε μοντέλο Ταιβάν για το ψευδοκράτος. Ο τούρκος Υπουργός τόνισε πως η Άγκυρα μπορεί να ανοίξει να λιμάνια και τα αεροδρόμια της στην Κυπριακή δημοκρατία σε περίπτωση που ξεκινήσουν εμπορικές συναλλαγές και διεθνείς πτήσεις με το Ψευδοκράτος. Δηλαδή όταν αρθεί το εμπάργκο χωρίς να έχει αναγνωρισθεί το ψευδοκράτος.
 
« 12 χρόνια σε κατοχή μολότοφ λόγω της Σεράπ» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας SabahHτουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το δικαστήριο στην πόλη Βαν καταδίκασε δυο άτομα σε 12χρονη καθειρξη επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους βόμβες μολότοφ. Το δικαστήριο θεώρησε τις βόμβες μολότοφ , ως κανονικά όπλα και θύμισε το θάνατο της μαθήτριας Σεράπ στην Κων/πολη όταν είχε σκοτωθεί από επίθεση μολότοφ σε αστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε.


onalert.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...