Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Στα Λύκεια και την ιστοσελίδα του Υπουργείου οι βαθμολογίες


Αναρτήθηκαν σήμερα, στη 1 το μεσημέρι σε όλα τα λύκεια της χώρας οι πίνακες με τις βαθμολογίες των υποψηφίων για τα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα.
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να δουν τους πινάκες με τις βαθμολογίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου: http://results.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.
Το φετινό μηχανογραφικό, άλλωστε, θα έχει τη «σφραγίδα» της κρίσης αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι οικογένειές τους, θα επιλέξουν σχολές κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Ετσι, πολλοί υποψήφιοι, ακόμη και αριστούχοι, θα αναγκαστούν να σπουδάσουν σε υποδεέστερο τμήμα, αρκεί να βρίσκεται κοντά στον τόπο διαμονής τους.

ethnos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...