Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Η Whitney Houston δολοφονήθηκε από εμπόρους ναρκωτικών»


Ένα βίντεο-σοκ το οποίο αποδεικνύει ότι η διάσημη τραγουδίστρια Whitney Houston δολοφονήθηκε, υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ στο Χόλιγουντ.

Ο Paul Huebl δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι παρέδωσε το επίμαχο υλικό στο FBI, στο οποίο όπως αποκάλυψε απεικονίζονται δύο άγνωστοι άντρες και μεγαλέμποροι ναρκωτικών να σκοτώνουν την ντίβα.

Όπως είπε, οι άντρες εθεάθησαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η Houston, το Beverly Hilton, και σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να παραλάβουν χρήματα που τους χρωστούσε η τραγουδίστρια για ναρκωτικά που είχε λάβει και τα οποία άγγιζαν το ποσό του 1,5 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, μία ημέρα πριν από τον θάνατό της, η τραγουδίστρια παρέλαβε μία μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιό της.

Στις 11 Φεβρουαρίου, την ημέρα του θανάτου της, η Αμερικανίδα σταρ είχε μένει μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για 45 λεπτά. Ο Huebl ισχυρίζεται ότι εκείνα τα λεπτά ήταν που οι έμποροι ναρκωτικών την σκότωσαν, και όπως λέει, έχει τα στοιχεία που μπορούν να το αποδείξουν...



protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...