Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έκλεψε τα χρήματα της 5ημερης

Άγνωστο παραμένει ακόμα το που βρίσκεται ο μαθητής που δεν δίστασε να αρπάξει από το ταμείο του σχολείου το ποσό των 10.000 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει μαθητές για την πενθήμερη εκδρομή τους. Άγνοια δηλώνουν οι γονείς του.
Η υπόθεση προκαλεί σοκ στην μαθητική κοινότητα της Κάτω Αχαΐας, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο συμμαθητής τους ήταν ικανός για κάτι τέτοιο.
Πιο αναλυτικά, μαθητής σχολείου της περιοχής κατηγορείται ότι εδώ και ημέρες άρπαξε τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί  για την πενταήμερη σχολική εκδρομή και έγινε καπνός, ενώ τον αναζητούν και από το σπίτι του.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, καταγγέλθηκε αμέσως στην αστυνομία και η ίδια ξεκίνησε άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι μαθητές έχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση, καθώς κινδυνεύει με ακύρωση η εκδρομή, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται και οι γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα χρηματικά ποσά που έχουν χάσει.
Ο μαθητής που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής, άρπαξε περίπου 10.000 ευρώ. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν καθηγητές και μαθητές τον αναζήτησαν στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  η οικογένειά του φέρεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό.
Εντύπωση πάντως προκαλεί πως ακόμα και οι ίδιοι του οι γονείς δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ο ανήλικος μαθητής.

news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...