Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στο "μάτι" του σκανδάλου Κόκε και Αραβίδης



Η νέα εμπλοκή παικτών του Αρη στην δικογραφία με τα στημένα παιχνίδια. "Αρρωστάκια" με τον τζόγο τους χαρακτηρίζει ο συνομιλητής του Τσακογιάννη.



Αδιευκρίνιστο παραμένει εάν ο Δημήτρης Κόντης που αναφέρεται στην δικογραφία να συνομιλεί με τον Αχιλέα Μπέο με θέμα τον αγώνα Καβάλας-Πανσερραϊκού είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Κόντης ή εάν πρόκειται για λάθος.

Οσον αφορά την δεύτερη συνομιλία μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη και αγνώστου άνδρα (το πιθανότερο πρόκειται για άτομο που έχει σχέση με το παράνομο στοίχημα) όπου αναφέρονται τα ονόματα του Αραβίδη και του Κόκε είναι ολοφάνερο ότι το αντικείμενο της συζήτησης στον συγκεκριμένο διάλογο είναι το άνοιγμα λογαριασμών στους δύο παίκτες προκειμένου να στοιχηματίζουν ηλεκτρονικά..

Ο διάλογος  άλλωστε σε αυτό το συμπέρασμα παραπέμπει.. "Όχι ρε τι πονηροί να είναι παίχτες είναι, αρρωστάκια" λέει το άτομο που ασχολείται με το άνοιγμα των λογαριασμών, για να του απαντήσει ο Τσακογιάννης: "Εσύ όμως έχεις πέσει σε χοντροπαίχτες τώρα μου φαίνεται".

Ο δεύτερος συνομιλητής που προφανώς έχει στοιχεία για το προφίλ των δύο παικτών του Αρη  επαναλαμβάνει:"Αρρωστάκια, όχι ρε φίλε τι χοντροπαίχτες"δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχουν πάθος με τον τζόγο.

Κοινό μυστικό

Στην Θεσσαλονίκη ακούγονταν πολλά όσο διάστημα ο Κόκε φορούσε την κίτρινη φανέλα για την αδυναμία που είχε στα τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα η παρουσία του στο καζίνο της πόλης έγινε πολλές φορές αντιληπτή από φίλους της ομάδας.

Η διοίκηση των "κιτρίνων" διαχειρίστηκε διακριτικά την… αδυναμία του παίκτη ο οποίος λέγεται ότι έχανε μεγάλα ποσά.

Ο Αραβίδης

Ο Χρίστος Αραβίδης δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες του Αρη. Σ’ όλη την αγωνιστική περίοδο συμμετείχε συνολικά σε 4 αγώνες, αλλά σ’ έναν μόνο βασικός.

Σ’ αυτόν μεταξύ του Πανιώνιου και του Αρη που έληξε 1-0. Στους υπόλοιπους Παναθηναϊκός-Αρης 1-0, Αρης-Πανιώνιος 0-2 και Ξάνθη-Αρης 1-2 αγωνίστηκε συνολικά 33’!

Η συνέχιση της καριέρας του στον Αρη ήταν ήδη επισφαλής και πλέον μετά την δημοσιοποίηση του διαλόγου το πιθανότερο είναι η διοίκηση την Δευτέρα μαζί με την υπόθεση του Μενδρινού να ασχοληθεί και με αυτή του Αραβίδη και να αποφασίσει τη λύση του συμβολαίου του.

sport24.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...