Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Νέο ...επεισόδιο για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ των προεδρείων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων πυροδότησε "συγνώμη" συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, σχετικά με τα τελευταία επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
"Συγνώμη" είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Φωτόπουλος, αλλά, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Βασίλης Ντούμας, με κείμενό του το οποίο αναρτήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην ιστοσελίδα grfreedom, αναρωτιέται "Συγνώμη ....Ναι, αλλά από ποιόν?".

Στο κείμενο αφού περιγράφει τις επιθέσεις που δέχονταν συνεχώς οι συνάδελφοί του από "ΔΗΘΕΝ "κοινωνικοί αγωνιστές", πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκανς, σκίνχεντς και το κάθε "καρυδιάς καρύδι" ερχόταν και "ξεφόρτωνε" μπροστά στους Συναδέλφους μας", τονίζει ότι "ΟΙ Συνάδελφοί μας, μετά τα δεκαοκτάωρα της Κερατέας, άρχισαν να "χτυπάνε" εικοσάωρα στο Σύνταγμα.

Επίσης, μιλά για "σχέδιο ανωμαλίας" που στις 28 και 29 Ιουνίου "έφτασε στην κορύφωσή του" και τονίζει τα εξής:

" Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. 30.000 κιλά πέτρες και μάρμαρα. 1.500.000 ευρώ ζημιές. Η ζημιά στον τουρισμό απερίγραπτη. Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις έκλεισαν. Εμπρησμοί. Λεηλασίες. Φόβος και τρόμος στους ανυποψίαστους και ήσυχους συμπολίτες μας. Δακρυγόνα. ΑΠΟ όλα αυτά η τηλεόραση δεν είδε τίποτα. Δεν μπορούσε να δεί τον "Κανόνα Προσταγής" της Ελληνικής Πολιτείας προς τους Ενστόλους Αστυνομικούς. Είδε μόνο τις (ανύπαρκτες) σχέσεις "Αστυνομίας – ακροδεξιών".
Νέο ...επεισόδιο για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

ΜΙΑ ματιά στις προσαγωγές και στις συλλήψεις που έγιναν τις δύο ημέρες θα ήταν αρκούντως αποκαλυπτική. Ιδιαιτέρως αυτές του Τούρκου "Αχμέτ" και του Αλγερινού "Χασάν". Αλλά αυτά μάλλον αφορούν την πραγματική δημοσιογραφία…

Νέο ...επεισόδιο για τα επεισόδια στο Σύνταγμα
ΑΦΗΣΑ τελευταίους τους 131 τραυματίες και ακρωτηριασμένους Συναδέλφους μας, οι οποίοι με αυταπάρνηση, γενναιότητα, αλληλεγγύη και πολύ κόπο κράτησαν όρθια την Δημοκρατία και την Ελευθερία στον ρημαγμένο αυτόν τόπο. Την Δημοκρατία όπως την επέβαλαν με την ψήφο τους οι Συμπολίτες μας.

ΚΟΝΤΑ σε αυτούς να μην παραλείψω τους Συναδέλφους μας της Υποδ/νσεως Τροχαίας Αθηνών και της Δ/νσης Αμέσου Δράσεως Αττικής με την ΄Αμεση Δράση και τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ.

Καλή η συγνώμη κύριε πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ, αλλά από τότε που βγήκε, χάθηκε το φιλότιμο!

Δημήτριος Λ. Ντούμας
A' Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Α".

ethnos.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...