Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Η. Κασιδιάρης χτύπησε τη Λ. Κανέλλη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται μετά από μήνυση. Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ. Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.




Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως σχολίασαν τόσο η Λ. Κανέλλη όσο και η Ρ. Δούρου την επίθεση που δέχθηκαν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγή





Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή, η οποία διακόπηκε για λίγο. Ακολούθως, μετά από διαφημιστικά μηνύματα, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή, ενώ το επεισόδιο καταδίκασε και η κ. Δούρου και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που βρισκόταν στο στούντιο.

Στην εκπομπή παρενέβησαν και εκπρόσωποι των κομμάτων καταδικάζοντας τη στάση του κ. Κασιδιάρη ως άνανδρη.










real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...