Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπανδρέου "απολογείται" για 15 κατηγορίες



Να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου με κείμενο συνεργατών του που δημοσιεύεται στο smartpost, και τιτλοφορείται «Σπάμε 15 μύθους».  

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντάει σε βασικές κατηγορίες των πολιτικών αντιπάλων του και επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και ειδικά στην κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία «γνώριζε, αλλά απέκρυπτε, τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας».

«Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ότι το 6% έλλειμμα για το οποίο δεσμευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, ότι το έλλειμμα πήγαινε για διψήφιο-δεν γνωρίζαμε ότι το έλλειμμα είχε ήδη φτάσει στο οχτάμηνο στο 10% , ότι η ΕΕ προειδοποιούσε από τον Ιούλιο για έλλειμμα μεγαλύτερο του 10%. Η κυβέρνηση Καραμανλή γνώριζε, αλλά απέκρυπτε» αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ στην κατηγορία ότι «φούσκωσε» το έλλειμμα του 2009 τονίζεται: «Ακόμη και η ΝΔ που υποστήριζε μέχρι πρότινος ότι το έλλειμμα του 2009 «διογκώθηκε» τεχνητά, πλέον αποδέχεται και υπογράφει ότι όντως το έλλειμμα του 2009 ξεπέρασε το 15%.




Πηγή πρωτο θεμα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...