Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γραμματόσημα με γεύση σοκολάτας


Τη δόξα του εκκεντρικού σοκολατοποιού του Ρόαλντ Νταλ, Βίλι Βόνκα, ζήλεψαν τα βελγικά ταχυδρομεία, τα οποία θα αποδόσουν τιμής στους Βέλγους σοκολατοποιούς και στο εθνικό γλυκό τους με ειδικά γραμματόσημα που σαλιώνοντάς τα θα έχουν γεύση σοκολάτας.

Οι παραλήπτες με των ειδικών χαρακτηριστικών γραμμάτων ή ταχυδρομικών καρτών θα μπορούν να απολαμβάνουν το γλυκό άρωμα των συγκεκριμένων γραμματοσήμων.

«Με αυτά τα γραμματόσημα προωθούμε την αίσθηση του μοντέρνου και της καινοτομίας», ανέφερε ο διευθυντής των Βελγικών Ταχυδρομείων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ταχυδρομείου, η γεύση της σοκολάτας προστέθηκε στη βάση της κόλλας με τη μορφή αιθέριων ελαίων βουτύρου κακάο, που γίνεται αισθητή στη γλώσσα.

Στα γραμματόσημα, που θα κυκλοφορήσουν στις 25 Μαρτίου, απεικονίζεται η σοκολάτα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη: σε κόκκους, σε κομματάκια και σε μορφή κακάο μάζας.

Παράλληλα, το ταχυδρομείο σχεδιάζει και μία σειρά γραμματοσήμων με θέμα την οδική ασφάλεια, τα οποία θα είναι τυπωμένα με φωσφορίζον μελάνι.


ethnos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...