Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τραπέζι από τον άλλο κόσμο

Μία διαφορετική διαθήκη άφησε πίσω του ένας Πατρινός. Άφησε στην αδερφή του χρήματα για να βγουν, να φάνε και γλεντήσουν οι φίλοι του στην υγειά του. Ο εκλιπόντας έπασχε από αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Όταν αντιλήφθηκε το τέλος του, συνέταξε την περίεργη διαθήκη

Το τραπέζι στους φίλους του από τον άλλο κόσμο έκανε ένας Πατρινός που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα, με μια τελευταία επιθυμία που άφησε… εποχή στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Όπως γράφει η εφημερίδα "Ρεπόρτερ" που κυκλοφορεί, το τσιμπούσι έγινε την περασμένη Κυριακή σε καφενείο της περιοχής και έκανε τους φίλους τού εκλιπόντος να τον θυμηθούν και να τραγουδήσουν για εκείνον, όπως ακριβώς είχε ζητήσει να γίνει μετά θάνατον.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ρεπόρτερ", ο Τάκης Κυριακόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο, καθώς είχε πρόβλημα χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.
Λίγο διάστημα πριν πεθάνει, έδωσε εντολή στα αδέλφια του, να διοργανώσουν ένα μεγάλο τσιμπούσι προς τιμήν του και να το γλεντήσουν…δεόντως πίνοντας στην υγειά του σε συγκεκριμένο καφενείο της Αγίας Σοφίας, εκεί όπου είχε περάσει ατέλειωτες ώρες με τους φίλους του.
Μάλιστα, φρόντισε, όπως μας είπαν φίλοι του από την περιοχή, να δώσει αρκετά χρήματα στην αδελφή του για να γίνει ένα μεγάλο γλέντι αφού είχε αντιληφθεί πως ερχόταν το τέλος για εκείνον. Ήθελε, όπως έλεγαν οι φίλοι του, να γλεντήσουν μετά το θάνατό του, σαν να ήταν εκεί και εκείνος όπως έκαναν συχνά για πολλά χρόνια.
Τα αδέλφια του θανόντος υλοποίησαν την επιθυμία του και έτσι την περασμένη Κυριακή στήθηκε ένα τραπέζι διαφορετικό από τα άλλα στο συγκεκριμένο καφενείο.
 Πηγή news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...