Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κλέφτηκαν αλλά το... μετάνιωσαν οι παράνομοι εραστές

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες σε περιοχή του δήμου Ερύμανθου στην Αχαΐα, όπου οι κάτοικοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πλοκή του ερωτικού «σίριαλ» ανάμεσα στο παράνομο ζευγάρι που ερωτεύτηκε, κλέφτηκε και έπειτα γύρισε πίσω στη συζυγική στέγη!

Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 40χρονος δημόσιος υπάλληλος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του και να κλεφτεί με την 30χρονη ερωμένη του, επίσης παντρεμένη, με τρία ανήλικα παιδιά. Το ερωτευμένο παράνομο ζευγάρι εξαφανίστηκε ξαφνικά ένα βράδυ, ενημερώνοντας με σημειώματα τους δικούς τους ανθρώπους ότι έφυγαν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, την επομένη το πρωί μεταδόθηκε αστραπιαία όχι μόνο στο χωριό, αλλά σε όλο τον δήμο Ερύμανθου, καθώς κανείς ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι τα «σενάρια» που γράφει η ζωή θα ήταν κατά πολύ πιο «γαργαλιστικά» από τα ερωτικά τηλεοπτικά σίριαλ.

Ομως, αν το γεγονός ότι κλέφτηκαν ήταν αρκετό για να προκαλέσει σούσουρο, η επιστροφή τους στα σπίτια τους, τρεις μέρες μετά, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο. Τη στιγμή που όλοι συζητούσαν πού μπορεί να είχαν στεγάσει τον έρωτά τους και πώς θα ζήσουν τώρα τα παιδιά τους, οι ερωτευμένοι επέστρεψαν στα σπίτια τους ζητώντας από όλους συγχώρεση. Φαίνεται πως η συμβίωση τους έπεσε βαριά κι έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να γυρίσουν στους συζύγους τους πριν είναι πολύ αργά.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δημόσιος υπάλληλος ήταν αυτός που πήγε την ερωμένη του στον απατημένο σύζυγο, και συγκεκριμένα στη στάνη με τα πρόβατα που βόσκει και η ίδια, και του την παρέδωσε. Από την πλευρά του, ο απατημένος σύζυγος φέρεται να έδωσε τόπο στην οργή για χάρη των τριών παιδιών τους και να δέχθηκε πίσω την «ερωτιάρα» σύζυγο. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του φαίνεται πως έπαιξε και η δικαιολογία που πρόβαλε η 30χρονη, η οποία του ανέβασε την ψυχολογία. «Δεν με ικανοποιούσε στο κρεβάτι όσο εσύ» φέρεται να του είπε.

Ωστόσο, την ίδια τύχη δεν είχε ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος μόλις πάτησε το πόδι του στην εξώπορτα του σπιτιού του βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργισμένη σύζυγό του. Σε έξαλλη κατάσταση η απατημένη γυναίκα τού ζήτησε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς δεν άντεχε ούτε να τον βλέπει. Εκείνος, αν και αρχικά αρνήθηκε, στο τέλος αναγκάστηκε να φύγει προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του από τα διάφορα αντικείμενα που εκσφενδόνιζε στο κεφάλι του η γυναίκα του.
espressonews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...