Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γιαούρτωσαν σε ταβέρνα τον Πάγκαλο στην Κερατέα.

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά και του πέταξαν γιαούρτια.
Ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο «Δεν τα φάγαμε μαζί»
Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονταν μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα έξω από την ταβέρνα και εκεί παρέμένε η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος δυσκολέυτηκε να φύγει
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό αντίστοιχο επεισόδιο είχε συμβεί στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στη Γαλλία όπου έγινε στόχος για Έλληνες φοιτητές

blog.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...