Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Επιχειρήσεις για προϊόντα «μαϊμού» και λαθραία τσιγάρα

Αποθήκες με μεγάλες ποσότητες προϊόντων «μαϊμού», λαθραίων τσιγάρων και ηλεκτρικών συσκευών, εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας στο Μεταξουργείο, στο πλαίσιο των καθημερινών επιχειρήσεων που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας.
Χθες από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, κλιμάκια αστυνομικών από όλες τις υπηρεσίες (189 άτομα σύνολο) πραγματοποίησαν 980 ελέγχους για διαπίστωση στοιχείων, 203 σε οχήματα και 16 σε καταστήματα από όπου προσήγαγαν συνολικά 326 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν 47.
Δυο αποθήκες με μεγάλες ποσότητες προϊόντων «μαϊμού», λαθραίων τσιγάρων και ηλεκτρικών συσκευών εντοπίστηκαν στο Μεταξουργείο.
Δυο αποθήκες με μεγάλες ποσότητες προϊόντων «μαϊμού», λαθραίων τσιγάρων και ηλεκτρικών συσκευών εντοπίστηκαν στο Μεταξουργείο.
Από τους συλληφθέντες είναι 24 για ναρκωτικά, ένας για παράνομη παραμονή στη χώρα και απέλαση, τρεις για τυχερά παιχνίδια, τρεις γιατί εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και τρεις για κλοπή, ενώ υποβλήθηκαν έξι μηνύσεις σε ισάριθμα άτομα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Κατά την διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και 299 ναρκωτικά χάπια, ενώ βεβαιώθηκαν 83 παραβάσεις του ΚΟΚ.
Σήμερα, στο πλαίσιο της εξόρμησης εντοπίστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μεταξουργείο αποθήκη 1000 τ.μ. με μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού, τα οποία είναι προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών. Η αποθήκη φυλάσσεται μέχρι να γίνει η καταμέτρηση και μεταφορά των κατασχεθέντων. Επιπλέον από μεικτά κλιμάκια αστυνομικών και υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου κατασχέθηκαν στο κέντρο 1009 τεμάχια διαφόρων ειδών.

ethnos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...