Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κούγιας: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα του Ολυμπιακού»



Την άποψη ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα του Ολυμπιακού με τη δικαιοσύνη βάσει των όσων γίνονται γνωστά πως υπάρχουν στη δικογραφία για την υπόθεση με το παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «ΦΩΣ».

«Δεν βλέπω να υπάρξει πρόβλημα του Ολυμπιακού με την αθλητική δικαιοσύνη», ήταν τα λόγια του γνωστού ποινικολόγου.

«Τραγωδία εάν φύγει ο Μαρινάκης»
Με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του προέδρου της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «τραγωδία» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Παρά τα όσα έχουν συμβεί και παρ’ ότι προσπάθησαν να μου περάσουν διάφοροι ότι ο κ. Μαρινάκης με μισεί –εκεί οδήγησαν οι συκοφαντίες εναντίον μου ο Μπέος, ο Κανελλόπουλος κ.α., έχω ακούσει μάλιστα κασέτες και από την ΕΥΠ- θα είναι τραγωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο εάν φύγει ο Μαρινάκης από αυτό ή τον διώξουν»
, τόνισε και συνέχισε:

«Το πιστεύω ειλικρινά. Και το λέω αυτή την στιγμή που όσα είχα καταγγείλει διαπιστώνονται. Αν ο κ.Μαρινάκης μείνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς «μυαλοπώληδες» γύρω του και λειτουργήσει όπως λειτουργεί στη ναυτιλία θα απογειωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγα χρόνια. Διότι ο πήχης θα ανέβει ψηλά και αναγκαστικά οι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό». 

Ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε: «Αν όμως φύγει ο Μαρινάκης θα εξαφανιστεί ο ανταγωνισμός, οι ποδοσφαιρικές ομάδες χωρίς κεφαλαιούχους θα ρίξουν χαμηλά τον πήχη, οι παίκτες που θα έρχονται θα είναι από τα… πανέρια και θα μπούμε στη λογική να παίρνουμε τα… αποφάγια της Ευρώπης. Αυτό θα είναι κακό για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Θα πεθάνει το ποδόσφαιρο έτσι.

Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κ.Μαρινάκης είναι να αφήσει αυτή τη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία δεν έχει καμία σχεσή με τις διοικήσεις των τελευταίων πολλών χρόνων, από εποχής Τριβέλλα μέχρι Γκαγκάτση, να κάνει αυτό που κάνει το τελευταίο τρίμηνο».



sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...