Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Ο λαός θα δώσει τη λύση»

«Έχετε μου εμπιστοσύνη», είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς
Μήνυμα στήριξης και συνεργασίας με όλους για να ζητηθεί επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου έστειλε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκλογές θα γίνουν όχι επειδή τις ζητεί η Νέα Δημοκρατία αλλά επειδή το ΠΑΣΟΚ σέρνεται σ' αυτές με τις τύψεις και τις αντιφάσεις του. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλόγισε στον πρωθυπουργό ευθύνες για το ναυάγιο των χθεσινών μεταξύ τους επαφών υπογραμμίζοντας μάλιστα πως είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση πριν καν το θέσει ο ίδιος. 

«Τι χρειάζεται για να γίνει δεκτή η επαναδιαπραγμάτευση; Είτε να τη στηρίξει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Είτε να τη στηρίξει μια νέα κυβέρνηση που με νέα ισχυρή εντολή, θα επιτρέψει σε μια νέα κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με τον ελληνικό λαό ενωμένο πίσω της», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ να του έχουν εμπιστοσύνη, λέγοντας: «χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο και αξιόπιστη κυβέρνηση, εμείς θα είμαστε αυτή». 

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε και πάλι για διαστρέβλωση των θέσεων του κόμματος στο εξωτερικό μιλώντας ξεκάθαρα για πρόσωπο μέσα από την κυβέρνηση: «Ποιος μέσα από την κυβέρνηση ενημερώνει την Ευρώπη για το αντίθετο από αυτό που συνέβη; Πόσο θα ανέχομαι αυτή την παραπληροφόρηση; Βλέπω με αηδία να διαστρεβλώνονται οι θέσεις μας στην Ευρώπη».

Ο Α. Σαμαράς ανέβασε τους τόνους σχετικά με το πώς και το γιατί η Ελλάδα έφτασε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα: «Σήμερα άκουσα τον κ. Παπανδρέου να αναρωτιέται δημόσια: Πώς έφτασε η Ελλάδα σε αυτό το σημείο; Γιατί να μην έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις; Του έχω την απάντηση:
Γιατί εσύ κ. Παπανδρέου και το κόμμα σου δεν το άφησαν, κρεμασμένοι στα κάγκελα του λιμανιού του Πειραιά. Και τορπιλίζοντας κάθε προοδευτική μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας»!
newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...