Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Koriopolis: Έρχονται νέα στοιχεία φωτιά



Νέα στοιχεία αναμένεται να βγουν στο φως της δημοσιότητας που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα περιλαμβάνουν νέα πρόσωπα και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.



Την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και νωρίτερα, είναι πιθανό να έχουμε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" αυτή θα περιλαμβάνει παράγοντες, προπονητές, μάνατζερ και μπουκ κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η εισαγγελία έχει στα χέρια της νέους καυτούς διαλόγους των εμπλεκομένων στους οποίους γίνονται αναφορές για στημένα παιχνίδια, τον τρόπο που το έκαναν και πως προσπαθούσαν να επηρεάσουν διαιτητές.

Τα πρόσωπα είναι ανάλογα με τα πρώτα και θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στους Έλληνες φιλάθλους, περισσότερα από τα οποία δεν έχουν απασχολήσει ακόμα τα ΜΜΕ και τις Αρχές.

Παράλληλα με τις δυο έρευνες για τα στημένα ματς τρέχει και αυτή του ΣΔΟΕ για τους λογαριασμούς παραγόντων, ποδοσφαιριστών, διαιτητών, μάνατζερ και μπουκ.

sport24.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...