Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ: "Θα κρατήσετε τον όρκο σας;"



Αγαπητέ φίλε για ποιόν όρκο μιλάς;
Γι αυτόν που δώσαμε όσοι υπηρετήσαμε στον Ελληνικό Στρατό; Για να μπορέσεις να κρατήσεις έναν όρκο, πρέπει πρωτίστως να τον έχεις δώσει!!!

(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_5220.html)
Τους έχεις δει πως ορκίζονται όταν γίνονται Κυβέρνηση; Σαν τα βόδια! Ο ένας ακουμπά στην πλάτη του άλλου, που ο τελευταίος – ο πλέον επίορκος όλων – πρωθυπουργός, αγγίζει το Ευαγγέλιο.
Τους έχεις δει ποτέ να κάνουν το σταυρό τους; Σαν να γυρίζουν αρνί στη σούβλα!
Τους έχεις ακούσει ποτέ να αναφέρονται στο όνομα του Θεού;
Τους έχεις ακούσει ποτέ να στηρίζουν το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
Τους έχεις ικανούς να μπορούν να υπερασπιστούν ΑΥΤΑ για τα οποία ΕΜΕΙΣ οι απλοί άνθρωποι, με ένα μόνο κάλεσμα θα κληθούμε σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε να υπερασπιστούμε το «υπέρ βωμών κι εστιών»;

Φίλε μου έχει δίκιο ο Γιούνκερ! Χάσαμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε την ίδια μας την χώρα, με τους ευπατρίδες πολιτικάντηδες που έχουμε. Γιατί μας φαίνεται παράξενο; Διαβάστε τι είπε προσφάτως ο Ζουράρις, σε συνέντευξη του για το μνημόνιο Ι, ότι δηλαδή απεμπολήσαμε το δικαίωμα μας να ψάξουμε αλλού για δανεικά παρά μόνο από την Ε.Ε & ΤΟ ΔΝΤ. Το υπογράψαμε ναι ή όχι; Τώρα τι ζητάμε; Να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα;

Αυτοί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ξεπουλάνε σε τιμή ευκαιρίας την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους!
Τα απόλυτα αφεντικά τους, οι σκιώδης κυβερνήσεις, οι αφανείς χρηματοδότες τους, τους τοποθέτησαν στην καρέκλα της εξουσίας με μια προϋπόθεση: όταν θα έρθει η ώρα να πουν YES MEN!!!
Η ώρα ήρθε και τώρα ξεπληρώνουν το χρέος τους!

Εγώ θα κάνω μια άλλη πρόταση στα λόγια του αείμνηστου John F. Kennedy (που τον έφαγαν ακριβώς γιατί ήταν το αντίπαλο δέος των διεθνών τραπεζιτών κλπ κέντρων εξουσίας, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή…), που είπε κάποτε σε ένα λόγο του στους Αμερικανούς πολίτες: «μην κοιτάτε τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για σας, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς για την πατρίδα…»
Ας δούμε λοιπόν ΕΝΩΜΕΝΟΙ εμείς, τι μπορούμε να κάνουμε για εμάς! Δεν πιστεύω πια πως μπορούμε να υπολογίζουμε στους δοσίλογους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Σε ότι αφορά τους δημοσιογράφους, την τέταρτη εξουσία όπως αυτοαποκαλούνται, ξεχνούν ότι κι αυτοί είναι μέρος του συστήματος, κι αυτοί παίζουν ρόλο στην καθημερινή ειδησεογραφία, επιλέγουν κι απορρίπτουν θέματα κατά το δοκούν. Ξέρουμε καλά πια τον ρόλο τους και δεν τους αδικούμε, γιατί είναι φουκαράδες, χειρότεροι κι από τον πιο φτωχό πολίτη αυτής της χώρας. Είναι αναγκασμένοι ενίοτε να γλύφουν εκεί που φτύνουν και τούμπαλιν… Άνθρωπος ο οποίος δεν παράγει τίποτα, αλλά είναι τοποθετημένος να στηλιτεύει, να επικρίνει, να κρίνει τις ζωές! και τις πράξεις των άλλων δεν είναι τίποτε άλλο από ένα θλιβερό υποκείμενο, που ουδεμία σχέση έχει με τον μαχόμενο δημοσιογράφο, που κυνηγά την αλήθεια και την πραγματική είδηση.

Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης… είπε κάποιος, και μετά ξέχασε να το δημοσιεύσει!!!!

Γι αυτό όπως είπα και στην αρχή, για να μπορέσεις να κρατήσεις έναν όρκο, πρέπει πρωτίστως να τον έχεις δώσει!

Αναγνώστης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...