Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο μαύρος σκύλος της αεροπορικής βάσης Σκάμπτον

Ο μαύρος σκύλος της αεροπορικής βάσης Σκάμπτον


Ανάμεσα στα πιο περίεργα περιστατικά... του 2011 συγκαταλέγεται η έρευνα μιας ομάδας μεταφυσικών μελετητών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι επικοινώνησαν με τον πνεύμα ενός σκύλου, που «πρωταγωνίστησε» στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η μεταφυσική επαφή έγινε το Νοέμβριο με το πνεύμα του μαύρου σκύλου, του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο Γκάι Γκίμπσον, ο ηρωικός πιλότος που ηγήθηκε της αεροπορικής επιδρομής στη βιομηχανική ενδοχώρα της ναζιστικής τότε Γερμανίας, στις 16 Μαΐου 1943, καταστρέφοντας τρία κρίσιμα φράγματα.
Ο Γκίμπσον φώναζε το σκύλο του «Μαύρο». Λίγες μόλις ώρες πριν εκείνη την κρίσιμη αεροπορική επιχείρηση της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μαύρο Λαμπραντόρ σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.
Πριν απογειωθεί, άφησε οδηγίες για να ταφεί ο αγαπημένος του σκύλος έξω από το γραφείο του.
Μετά το θάνατό του, άρχισαν να εξαπλώνονται φήμες ότι ο «Μαύρος» εξακολουθούσε να τριγυρίζει στην αεροπορική βάση του Σκάμπτον.
Το Νοέμβριο, λοιπόν, η εν λόγω ομάδα εξασφάλισε άδεια από την RAF για να πραγματοποιήσει τις έρευνές της στους χώρους της βάσης.
Στα πορίσματά τους ανέφεραν ότι το φάντασμα του σκύλου προσπάθησε να τους «μιλήσει», καθώς τα μηχανήματά τους εντόπισαν περίεργη ενεργειακή δραστηριότητα.
Ο επικεφαλής της ομάδας, Πολ Ντρέικ, εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη έρευνα από μια φωτογραφία του 1987, που έδειχνε ένα μυστήριο μαύρο σκύλο στα εγκαίνια ενός μνημείου, αφιερωμένου στο βομβαρδισμό του 1943.


Πηγή 24ωρο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...