Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

"Είχαμε βρει εξωγήινους"

 

 

Όσο «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο όλο και περισσότερες πληροφορίες για την «υπόθεση Ρόζγουελ», τόσο τα σενάρια για το αν τελικά είχαν βρεθεί το 1974 εξωγήινοι, θα…οργιάζουν.
Σε υπόμνημα προς τον Διοικητή του  FBI, το οποίο η αμερικανική υπηρεσία έχει παρουσιάσει στο διαδίκτυο, ο ειδικός πράκτορας Γκάι Χότελ, που ήταν τότε υπεύθυνος για το γραφείο της Ουάσιγκτον, παρατηρεί ότι ένας ερευνητής της πολεμικής αεροπορίας, είχε πει σε κάποιον άλλο ειδικό πράκτορα του FBI, ότι «είχαν βρεθεί τρείς λεγόμενοι ιπτάμενοι δίσκοι στο Νέο Μεξικό». 
Στην επικοινωνία του με τον ανώτερο αξιωματικό του FBI, ο Γκάι Χότελ τονίζει, ότι στα σχόλια του ανώνυμου ερευνητή οι ιπτάμενοι δίσκοι «περιγράφονταν σαν κυκλικού σχήματος, με προεξέχοντα κέντρα, με διάμετρο 152,4 μέτρων. Καθένας ήταν κατειλημμένος από τρία σώματα ανθρώπινης μορφής, ύψους ενός μέτρου».
Ένας ακόμη πράκτορας, της CIA, o Τζέιμς Μπράντον, υποστηρίζει επώνυμα, ότι η ερμηνεία του μετεωρολογικού αερόστατου, ήταν μέρος της κυβερνητικής συγκάλυψης. «Δεν ήταν μετεωρολογικό αερόστατο. Ήταν ένα σκάφος, το οποίο δεν προήλθε από αυτό τον πλανήτη», σχολιάζει ο πρώην πράκτορας της CIA, που υποστηρίζει ότι βρήκε σχετικό έγγραφο στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας του στο Λάνγκλεϊ. 

Πηγή: Δημοκρατία

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...