Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κατασκευάζεται ο νέος Τιτανικός !


Στα σκαριά είναι η δημιουργία του Titanic II, του δεύτερου Τιτανικού, του πλοίου που έκανε ένα και μοναδικό ταξίδι πριν ένα αιώνα.

Όπως ανακοινώθηκε, περίπου το 2016 το πλοίο θα είναι έτοιμο, έχοντας πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο, συνδυάζοντας το κλασικό με απαραίτητες σύγχρονες προσθήκες, όπως το air condition, χωρίς να χάνεται όμως η ανάμνηση του παλιού. Μάλιστα, στόχος τους είναι να κάνουν τους επιβάτες να νιώσουν μέρος της γνωστής ταινίας, δίνοντάς τους μαζί με το εισιτήριο και ρούχα του 1920.

Μάλιστα, όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο πρώτης κατηγορίας δε θα βρίσκονται με τους υπόλοιπους, ενώ αν το επιθυμούν, θα πρέπει να αλλάζουν ρούχα.


Με λίγα λόγια, έχουν βάλει σκοπό να θυμίζει το πλοίο με σκηνικό ταινίας εποχής, ή πιο συγκεκριμένα του Τιτανικού που είδαμε όλοι. Ό,τι υπήρχε στο πλοίο τότε θα υπάρχει και τώρα, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν (λογικά το παγόβουνο δεν είναι στην τιμή). Λέγεται πως το εισιτήριο για το πρώτο ταξίδι μπορεί να φτάσει και το 1 εκατομμύριο δολάρια, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Άραγε Jack/Leo και Rose/Kate θα έχει ή τσάμπα θα ψάχνουν οι επιβάτες;



neolaia.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...