Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Φάκελος βόμβα για Καστανίδη


Παγιδευμένος φάκελος εστάλη στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι υπάλληλοι του υπουργείου διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως κάλεσαν πυροτεχνουργούς.
Ο φάκελος μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος εκτός του κτιρίου, όπου και πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη. Επρόκειτο για μεγάλο ταχυδρομικό φάκελο, που περιείχε ένα ντοσιέ. Μέσα στο ντοσιέ υπήρχε αλουμινόχαρτο με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.
Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, όμοιο με αυτούς που περιείχαν οι παγιδευμένες επιστολές που είχαν σταλεί σε πρεσβείες στην Αθήνα.
Ο φάκελος ανέγραφε ως αποστολέα την "Ανεξάρτητη πρωτοβουλία ασκούμενων δικηγόρων" και είχε ως παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.
Η αντιτρομοκρατική συνδέει το γεγονός με τις πρόσφατες απειλές της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη 13 ατόμων που φέρονται ως μέλη της.
Επίσης ειδοποιήθηκαν υπουργεία και πρεσβείες, να γίνει έλεγχος στους φακέλους που έχουν λάβει, καθώς εκτιμούν ότι είναι πιθανό να μην στάλθηκε μόνο ένας.
Πηγή : news 247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...