Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ TO IPAD -The Daily

H πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για το iPad είναι πλέον γεγονός!
Η εφημερίδα διατίθεται με συνδρομητικό μοντέλο με εβδομαδιαία χρέωση στα $0.99 και ετήσια χρέωση $39.99 σε ομολογουμένως καλές τιμές. Προφανώς, η συνδρομητική χρέωση είναι πολύ πιο συμφέρουσα από την ημερήσια, η οποία ανέρχεται στα $0.14 ($46.76 για το υπόλοιπο του χρόνου). Μάλιστα, οι δύο πρώτες εβδομάδες της εφαρμογής και των εκδόσεων θα είναι δωρεάν ως προσφορά της Verizon, οπότε μπορείτε άφοβα να την δοκιμάσετε.
Το νέο συνδρομητικό μοντέλο χρέωσης θα διατεθεί και σε άλλους οργανισμούς πολύ σύντομα. Ειπώθηκε, μάλιστα, ότι το μοντέλο αυτό θα είναι διαθέσιμο και μέσω των ιστοσελίδων των εκδοτών παράλληλα με το App Store. Επίσης, θα υφίσταται και δοκιμαστική περίοδος των συνδρομών για να μπορεί να δοκιμάσει ο χρήστης πριν αποφασίσει να πληρώσει. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα πληρώσει δεν θα είναι δυνατή η αποζημίωση σε περίπτωση λάθους ή μετάνοιας. Ας ελπίσουμε αυτό το μοντέλο να εφαρμοστεί κάποια στιγμή και κατά την αγορά εφαρμογών από το App Store.
Οι όροι χρήσης του App Store αλλάζουν από σήμερα για την ενημέρωση αυτής της προσθήκης των in-app subscriptions. Η Apple μας ενημερώνει ότι παρόλο που θα ζητείται πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες του χρήστη για τη βελτίωση της υπηρεσίας θα είναι εφικτή η άρνηση της πρόσβασης χωρίς να στερείται ο χρήστης των δικαιωμάτων του. Συγκεκριμένα, ίσως ζητηθούν στοιχεία όπως το όνομα, το mail, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας κτλπ του χρήστη για διαφημιστικούς σκοπούς. Θα υπάρχει, όμως, τονίζουμε ξανά η δυνατότητα άρνησης.

Πηγή : news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...