Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Καμίνης: ''Δε φταίω εγώ για τη βροχή''

Ο Δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή τις εκτιμήσεις τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων για εσκεμμένη διακοπή του ρεύματος στη χθεσινή συγκέντρωση των ''Αγανακτισμένων'' στην πλατεία Συντάγματος, προέβει σε δηλώσεις διάψευσης για να αποκαταστήσει την αλήθεια
Με ανακοίνωσή του, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, αναφέρει ότι ''Οι χθεσινές φοβερές ''αποκαλύψεις'' σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες ο δήμαρχος Αθηναίων, ευθύνεται προσωπικά για το βραχυκύκλωμα που προκάλεσε προβλήματα στον φωτισμό της πλατείας Συντάγματος, μας υποχρεώνουν να προβούμε σε ακόμα μια διάψευση''.
''Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους συνωμοσιολόγους ''ρεπόρτερ'' ότι η δημοτική αρχή δεν ευθύνεται ούτε για το χθεσινό βραχυκύκλωμα, ούτε καν για την ξαφνική βροχή χτες, στην Αθήνα''. ''Τα αίτια της θα εξεταστούν με μεγάλη σοβαρότητα, όπως επιβάλλουν οι δεδομένες περιστάσεις'' δήλωσε με έντονη δυσαρέσκεια και  δόση ειρωνείας ο κ. Καμίνης.
Το κίνημα των ΄΄Αγανακτισμένων'' πολιτών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον αγώνα του, θα συνεχίσει τη διαμαρτυρία. Το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το απόγευμα στις 6.00 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος. Κάποιοι από τους διαδηλωτές έχουν προχωρήσει σε διαμαρτυρία διαρκείας, καθώς αψηφούν τη βροχή και διανυκτερεύουν εκεί.
Το κίνημα της "15ης Μαΐου", το οποίο ξεκίνησε από την Ισπανία και έφτασε στη χώρα μας, ταξιδεύει τώρα σε όλη την Ευρώπη, καθώς την Κυριακή 29 Μαΐου οργανώνονται, και πάλι μέσω Facebook, συγκεντρώσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η σελίδα με τίτλο ''Ευρωπαϊκή Επανάσταση'' καλεί όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις για ένα καλύτερο μέλλον και μία καλύτερη ζωή.

news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...