Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πρόκληση Καραμανλή που “δεν θέλει σχέση με το σύστημα!”

Στην Ελλάδα είσαι ό, τι δηλώσεις – όπως έχει πει ο αείμνηστος Τσαρούχης – και έτσι ακόμη και ο άνθρωπος που οδήγησε το καράβι πάνω στα βράχια και πριν την σύγκρουση πήδηξε από αυτό μπορεί ανερυθρίαστα να δηλώνει ακόμη και ότι “με αυτό το πολιτικό σύστημα δεν έχω σχέση”.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με το larissanet.gr, να προέβη στην εξωφρενική αυτή δήλωση στη διάρκεια ενός – τι άλλο; - τραπεζιού που έκανε την περασμένη Κυριακή στη Ραφήνα σε αγροτοσυνδικαλιστές οι οποίοι είχαν ανοιχτή επαφή με το Μαξίμου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Στο γεύμα παρέστησαν οι Θανάσης Κοκκινούλης, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, Στέλιος Χλωρός, Πάνος Αραμπατζής, αγροτοσυνδικαλιστές της ΣΕΚΕ από την Ξάνθη, καθώς και οι Αλέκος Κοντός και Τάκης Παπαγιαννίδης.

Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδει το larissanet.gr, τόσο το κρασί όσο και τα φαγητά βοήθησαν να χαλαρώσει η παρέα των «μπλόκων» και γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές των περασμένων αγροτικών κινητοποιήσεων εξιστορήθηκαν ενώπιον του Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως πρωθυπουργός είπε στους συνδαιτυμόνες του ότι «μ’ αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση».

Προφανώς ο …ηλιοκαμένος και εμφανώς αδυνατισμένος τον τελευταίο καιρό πρώην πρωθυπουργός έχει αποτοξινωθεί σε τέτοιο βαθμό από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που τρώνε καθημερινά τους Έλληνες πολίτες που, όντως, έχει την εντύπωση ότι μπορεί να εμφανίζεται και ως αντισυστημικός!

protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...