Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"Επανάσταση" κατά Γερμανικής εταιρίας

Εδώ και 24 ώρες, οι παίχτες διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής, έχουν ξεκινήσει τη δική τους επανάσταση ενάντια στην τιμολογιακή πολιτική της Γερμανικής ιδιοκτήτριας εταιρίας αλλά και της ελληνικής εταιρίας (θυγατρικής;;;), αφού ανακάλυψαν, οτι οι ίδιες παροχές στην Ελλάδα κοστίζουν ακριβότερα σε σχέση με κράτη όπως η Αγγλία και η Γερμανία!

Ήδη συνέταξαν ένα κείμενο, το οποίο δημοσίευσαν στο φόρουμ της εταιρίας και το οποίο έχει ως εξής:

"Κατ' αρχήν, κάθε τι νέο προσδοκάται με χαρά και ελπίδες, διότι θεωρούμε ότι θα βελτιώσει ακόμα παραπάνω την ποιότητα του παιχνιδιού μας και θα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Επίσης, είναι γνωστό ότι όλα, σε αυτή τη ζωή, πληρώνονται και αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη κάθε εταιρίας να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και να παράξει και κάποιο κέρδος, από τα έσοδα που εξασφαλίζει με την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση όλων τον απόλυτο σεβασμό, τόσο στις εργατοώρες που ξοδεύει ο καθένας μας δομώντας τον λογαριασμό του όσο και στα χρήματα που δαπανά για τον σκοπό αυτό και κατά τούτο το τελευταίο σκέλος, καθιστάμεθα πελάτες-καταναλωτές προστατευόμενοι από το Εθνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Ωστόσο, παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τον εμπλουτισμό του διακομιστή μας (server: Κορυτσά) με τους περίφημους "Ήρωες πολέμου" οι οποίοι κοστίζουν -κατ' ελάχιστο- 530 διαμάντια για να αποκτηθούν, δηλαδή περισσότερα από 25€ για μια εικονική πραγματικότητα.

Θεωρούμε ότι αυτή η παρέμβαση υπήρξε ιδιαίτερα άστοχη και εμφανίζει στοιχεία καιροσκοπισμού και αισχροκέρδειας.

Ως πελάτες της εταιρίας, θεωρούμε ότι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, συνιστά εμπαιγμό και έμμεσο εκβιασμό προς όλους μας, αφού, όποιος δεν αποκτήσει ήρωα πολέμου δεν θα έχει τύχη στις μάχες, δεν θα μπορέσει να διασώσει τις πόλεις και εν τέλει, τον λογαριασμό του και θα παραδοθεί, ΟΧΙ στην στρατηγική ικανότητα του αντιπάλου του αλλά στην αντοχή του τραπεζικού λογαριασμού του.

Αυτές οι τιμές, όμως, σε μια χώρα η οποία εδώ και 2 χρόνια μαστίζεται από την οικονομική κρίση και οι πολίτες της δέχονται διαρκή και αλλεπάλληλα πλήγματα στα εισοδήματά τους, αναδεικνύουν την κοινωνική αναλγησία της εταιρίας και την απόλυτη διακοπή κάθε σχέσης της με την Ελληνική πραγματικότητα.

Ενόψει όλων των ανωτέρω, διαμαρτυρόμαστε για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας και την μονομερή μεταβολή των ΓΟΣ, με την οποία δηλώνουμε ότι δεν συμφωνούμε και δεν αποδεχόμαστε και καλούμε την εταιρία να επανεκτιμήσει τις αγοραστικές δυνατότητες των Ελλήνων παιχτών της, ώστε να έγκεινται εντός των ορίων του εφικτού και της λογικής.

Στη λογική αυτή αποφασίσαμε από κοινού:
1) ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από κάθε πολεμική σύρραξη με τις υπόλοιπες συμμαχίες του server μας, μέχρι και την Παρασκευή, 3/6/2011, ώρα 23:59, μέχρι νεωτέρας.
2) ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ μέχρι και την Παρασκευή, 3/6/2011, ώρα 23:59, μέχρι νεωτέρας.
3) Ζητάμε καποια από τα αντικείμενα που πωλούνται στο κατάστημα να τοποθετηθούν και στα πεδία πόρων, ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους.
4) Ζητάμε μείωση τιμών σε όλα τα αντικείμενα που πωλούνται στο κατάστημα, ώστε να είναι εντός των δυνατοτήτων αγοράς του μέσου Έλληνα παίχτη,
5) Σε περίπτωση που μας αγνοήσει η εταιρία, είμαστε διατεθημένοι να εγκαταλείψουμε τους λογαριασμούς μας και να ερημώσει το παιχνίδι.

Δηλώνουμε, τέλος, ότι δεν αποδεχόμαστε καμιά τιμωρία έναντι της διαμαρτυρίας μας αυτής, καθώς, αφενός διαμαρτυρόμαστε κόσμια, νόμιμα και με τον προσήκοντα τρόπο και αφετέρου υποχρεούται η εταιρία από το Νόμο να διαθέτει ειδική διαδικασία κοινοποιήσεως παραπόνων. Ως εκ τούτου η διαμαρτυρία μας αυτή δεν υπόκειται σε κανένα πειθαρχικό ή διοικητικό μέτρο, ενώ σε περίπτωση επιβολής τέτοιων μέτρων κατά παιχτών και με παραγωγικό αίτιο την διαμαρτυρία μας αυτή, επιφυλασσόμεθα κάθε νομίμου δικαιώματός μας."

Ωστόσο, κανείς εκπρόσωπος της εταιρίας δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για τις υπερφουσκωμένες τιμές και οι παίχτες, ήδη, ενημέρωσαν ότι θα προβούν στις ακόλουθες ενέργειες:
"1) Σε πρώτη φάση, τη Δευτέρα θα ενημερωθεί με email η Justagame Hellas σχετικά με τα αιτήματά μας και τη θεμελίωσή τους.
2) Την ίδια μέρα, θα ενημερωθεί η μητρική Justagame, με έδρα το Βερολίνο, για το τι συμβαίνει εδώ.
3) Ομοίως, τη Δευτέρα, θα ενημερώσουμε το Ινστιτούτο Καταναλωτών, το Συνήγορο του Καταναλωτή και το Υπουργείο Εμπορίου για τα καθέκαστα.
3) Την ίδια μέρα, θα αποσταλεί αναφορά προς τον Οικονομικό Εισαγγελέα και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με εντολή όπως προβούν στα νόμιμα.

Τα ασφαλιστικά μέτρα και η ομαδική καταναλωτική αγωγή θα είναι οι έσχατες κινήσεις, σε περίπτωση που εξακολουθήσουν κάποιοι να...ποιούν την νήσσαν..."

Η Ελλάδα που γνωρίζει τα δικαιώματά της και διεκδικεί το δίκαιο υπάρχει ακόμα, κόντρα στο ρεύμα της ηγεσίας της χώρας που μας θέλει με σκυμμένο κεφάλι και υποταγμένους στις κάθε είδους απαιτήσεις ξένων κέντρων. 



zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...