Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Παιχνίδια του φακού ή ανακάλυψη στην επιφάνεια του Άρη ;

ΔΕΙΤΕ: Τι ανακάλυψε το Google earth

Όλοι έχουμε ακούσει για τα σενάρια ζωής στον Άρη. Τώρα μια αμερικάνικη «πολυθρόνα-αστροναύτης» μέσω της Google Earth ανακαλύπτει μια μυστηριώδη δομή στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Ο Ντέβιντ Μαρτίνες, του οποίου το βίντεο στο YouTube έχει βασανίσει πάνω από 200.000 επισκέψεις μέχρι σήμερα, περιγράφει τη δομή και τους χώρους διαμονής αυτών των εξαιρετικά περίεργων όντων, τονίζοντας με κόκκινες και μπλε ρίγες το περιβάλλον τους, γεγονός όμως, που στο ανεκπαίδευτο μάτι φαίνεται σαν «πασάλειμμα» σε ένα άψογο - κατά τ’ άλλα κόκκινο τοπίο.

Απαριθμεί δε ακόμη και τις συντεταγμένες 49'19 0.73 "N 29 33'06 0.53" W.






Όπως τονίζει ο Μαρτίνες «ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο δεδομένο, αρκετά μεγάλο σε μέγεθος, πάνω από 700 μέτρα μήκος και 150 μέτρα πλάτος, που μοιάζει σε κύλινδρο ή που αποτελείται από άλλους κυλίνδρους, εικόνα από το 1976 και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων τότε».

Η εξήγηση ήταν συγκεχυμένη, δεδομένου πως πρώτη φορά ανακαλύφτηκε ζωή στον μακρινό πλανήτη Άρη. Πρόκειται για ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας, άραγε; Ή πρόκειται για ένα σύγχρονο τεχνικά όπλο;


Η νέα αυτή ανακάλυψη δίνει νέες διαστάσεις ως προς την ύπαρξη ενός νέου εξωγήινου πολιτισμού, αλλά την ίδια στιγμή απορρίφθηκε, ως απλό τέχνασμα του φωτός από τους επιστήμονες στη NASA.

newsbeast.gr

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...