Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Με αντιμετώπισες σαν ούφο"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Βάσω Παπανδρέου στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνταντίνου, με φόντο την οικονομική πολιτική, αλλά και τα νέα σκληρότερα μέτρα που έρχονται.
Η Βάσω Παπανδρέου άφησε σαφή υπονοούμενα στον υπουργό ότι στο παρελθόν του είχε κρούσει τον κώδωνα κινδύνου για την οικονομική πορεία της χώρας, αλλά εκείνος δεν μερίμνησε εγκαίρως αυτό.
Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών η πρώην υπουργός απευθυνόμενη ανοιχτά στον κ. Παπακωνσταντίνου, είπε χαρακτηριστικά:
"Τον Οκτώβριο του 2009 ήμουν στο γραφείο σου και σου είπα να πάρεις μέτρα και με αντιμετώπισες ως ούφο".
Συνεχίζοντας την ομιλία της ανέφερε στον υπουργό Οικονομικών "αφήστε τα κόλπα με τα opengov που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας. Δεν υπάρχει σχέδιο και αυτά που κάνετε έχουν κοντά πόδια. Και φέτος και πέρυσι θέσατε εκβιαστικά διλήμματα και όπως είπε και ο Μιραμπό όταν εκβιάζεται η Βουλή δολοφονείται η δημοκρατία".
Σε ιδιαίτερα έντονους τόνους η κ. Παπανδρέου ρώτησε και τι ακριβώς έχει κάνει ο υπουργός, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι κερδοσκόποι, ενώ κλείνοντας υποστήριξε πως η διαδικασία ακριβής δανειοδότησης μιας φτωχής χώρας δεν οδηγεί πουθενά. Δεν παρέλειψε μάλιστα, να δηλώσει δημόσια ότι τάσσεται κατά του δημοψηφίσματος, "καθώς αυτό σημαίνει πρόωρες εκλογές".

news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...