Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι πλατείες ήταν γεμάτες

Εντυπωσιακές ήταν οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις περισσότερες πόλεις της χώρας.
* Πάτρα: Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων έγινε στην πλατεία Γεωργίου. Περίπου 5.000 άτομα συνέρρευσαν στο κάλεσμα διαμαρτυρίας των πολιτών μέσω του Ιντερνετ.
* Λάρισα: Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, περίπου 600 άτομα, κυρίως νέοι, ντυμένοι με μαύρα ρούχα πραγματοποίησαν σιωπηλή διαμαρτυρία.
* Ηράκλειο: Μεγάλη ήταν και η συγκέντρωση στο Ηράκλειο, με ανθρώπους κάθε ηλικίας, υπό τους ήχους της μουσικής του Ν. Ξυλούρη, να διαδηλώνουν κατά του Μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής.
* Χανιά: Στην πλατεία Αγοράς των Χανίων, πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας το σύνθημα «Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα σε μια αγορά».
* Βόλος: Στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πάνω από 3.000 πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
* Λαμία: Χωρίς πανό, χωρίς ξύλινους λόγους, χωρίς κομματικά τσιτάτα περίπου 500 Λαμιώτες κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας σε μια αυθόρμητη διαμαρτυρία.
* Ιωάννινα: Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία. Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αργά το βράδυ, για τη συναυλία των Deep Purple.

enet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...