Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αγωνία για την Τέιλορ


Εκτάκτως εισήλθε στον Νοσοκομείο του Λος Άντζελες μετά από καρδιακό επεισόδιο η διάσημη ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκπροσώπου της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας της 72χρονης σταρ, ούτε το πόσο θα παραμείνει και το πόσο καιρό θα μείνει κλινήρης η 72χρονη σταρ.
Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πριν από 2 χρόνια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.
"Η οικογένειά της και οι κοντινοί φίλοι εκτιμούν τη θερμή υποστήριξη και το ενδιαφέρον των πιστών οπαδών της, όμως παρακαλούν να σεβαστούν την κατάστασή της και να δώσουν χρόνο στους γιατρούς για να αποκατασταθεί η υγείας της" αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς της.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες παπαράτσι, προσπάθησαν να την απαθανατίσουν κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Πηγή news 247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Οργή για τις διαταγές της τρόικας


Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι αξιωματούχοι της Τρόικας, οι οποίοι με ύφος ανθυπάτου, απαίτησαν αποκρατικοποιήσεις 50 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015 και έκαναν κριτική σε όσους διαδηλώνουν κατά των μέτρων της κυβέρνησης.
Το ύφος και η συμπεριφορά τους στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης, που κάνει λόγο για κατάργησή της από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας στον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.
Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία του Στρος-Καν.
Ο κ. Παπανδρέου μετέφερε το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στη χθεσινή τους συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Στρος Καν εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό την κατανόησή του προς το πνεύμα των επισημάνσεών του και τον σεβασμό του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να προβεί σε ανάλογα διαβήματα προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλωντ Τρισέ.
Ο πρωθυπουργός θέλει να καταστήσει σαφές ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί ξανά τέτοιες συμπεριφορές, αν και είναι αμφίβολο αν μπορεί πράγματι να απαιτεί από την τρόικα μετά την υπογραφή του μνημονίου.
Αντιδράσεις για την δήλωση της νύχτας
Τα ξημερώματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε μια σκληρή δήλωση για τους αξιωματούχους της τρόικας, τονίζοντας, ότι η κυβέρνηση παίρνει εντολές μόνο από τον ελληνικό λαό (δείτε εδώ).
Κριτική στα όσα δήλωσαν οι αξιωματούχοι άσκησαν και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η Νέα Δημοκρατία, χαρακτήρισε την αντίδραση της κυβέρνησης "φαρσοκωμωδία" και ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σε σκληρές δηλώσεις προχώρησαν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Για επελαύνοντες τροϊκανούς έκανε λόγο ο ΛΑΟΣ, ενώ ο Συνασπισμός χαρακτήρισε εμπαιγμό τη μεταμεσονύκτια αποδοκιμασία της κυβέρνησης προς την τρόικα
Πηγή news 247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Θανατηφόρο φιλί

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της ξεψύχησε μια νεαρή κοπέλα. Το πρώτο τους φιλί έμελλε να είναι και το τελευταίο της ζωής της. Έπασχε από μία σπάνια καρδιακή πάθηση



Το πρώτο της φιλί έμελλε να είναι και το τελευταίο της ζωής της! Είναι η απίθανη ιστορία της 18χρονης Τζέμμα Μπένζαμιν που ο ντροπαλός χαρακτήρας της την σκότωσε.
Η νεαρή παίχτρια του Χόκει είχε φιλική σχέση τους τρεις τελευταίους μήνες με τον νεαρό Ντάνιελ Ρός. Ένα βράδυ μετά από μια εξόδό τους βρέθηκαν στο σπίτι του.
Το μοιραίο δεν άργησε. Η 18χρονη ξεψύχησε στην αγκαλιά του φίλου της μετά από ένα φιλί. Ο Ντάνιελ σάστισε και δεν πίστευε στα μάτια του. Προσπάθησε απεγνωσμένα να τη βοηθήσει αλλά ο θάνατός ήταν ακαριαίος. Κάλεσε το ασθενοφόρο και μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι η Τζέμμα έπασχε από μια σπάνια καρδιακή πάθηση, το σύνδρομο SADS.
Ό 21χρονος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία δηλώνοντας ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τη Ντάνιελ. "Βλεπόμασταν μια με δυο φορές την εβδομάδα. Ήταν ένα ντροπαλό κορίτσι". Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο πατέρας της Ντάλε "Η κόρη μου ήταν ένα ντροπαλό παιδί".
Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Η εικόνα της χρονιάς

Το πρώτο βραβείο στα World Press Photo Awards κέρδισε η Τζόντι Μπάμπερ. Η φωτογράφος απαθανάτισε το δράμα της Μπίμπι Αϊσά, την οποία ακρωτηρίασε ο σύζυγός της στο Αφγανιστάν. Η εικόνα δημοσιεύτηκε στο Time, συγκλονίζοντας την υφήλιο



Με μια πρώτη ματιά μοιάζει σαν ένα καλλιτεχνικό πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας αλλά αν κοιτάξει κανείς θα δει το δράμα που έζησε η 18χρονη Αφγανή Μπίμπι Αΐσα.
Η  νεαρή υπέστη τη βία του άνδρα της που την παραμόρφωσε σαν τιμωρία σύμφωνα με τις εντολές τοπικού ηγέτη των Ταλιμπάν.
Η φωτογραφία της Αφγανής αυτής κοπέλας της οποίας ο σύζυγος έκοψε τα μύτη και τα αυτιά, κέρδισε το πρώτο βραβείο των World Press Photo Awards του 2010, μία από τις σημαντικότερες βραβεύσεις του φωτορεπορτάζ.
Την νεαρή κοπέλα απαθανάτισε η Τζόντι Μπάιμπερ, και η φωτογραφία της  δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Time την 1η Αυγούστου.
Η κριτική επιτροπή δήλωσε ότι επέλεξε αυτή τη φωτογραφία γιατί, παρόλο που είναι συγκλονιστική, περνά ένα μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών.
"Είναι μια απίστευτα δυνατή εικόνα", τόνισε ο κριτής Ρουθ Έικχορν, ο οποίος είναι  διευθυντής φωτογραφίας των περιοδικών Geo στο Αμβούργο, προσθέτοντας ότι περνά ένα δυναμικό μήνυμα στο κοινό ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες που ζουν σε άθλιες συνθήκες, βιώνοντας καθημερινά τη βία.
"Είναι δυνατή, γιατί η κοπέλα είναι τόσο αξιοπρεπής", σημείωσε.
Σημειώνεται ότι η Αΐσα ζει πλέον στις ΗΠΑ και έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις για την αποκατάστασή της.
Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Η νίκη του λαού.



Η χαρά , η υπερηφάνεια και η αισιοδοξία που κατοικεί απο χθες στις ψυχές του Αιγυπτιακού λαού... μας επηρέασε όλους. Η Νίκη του λαού ενάντια σε όλους όσους ισχυρίζονται το αντίθετο, γέμισε και άλλες βασανισμένες καρδιές ,με ελπίδα... ΤΟ ΦΌΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΕΤΕ !!! Αυτό φωνάζει σήμερα όλος ο πληθυσμός του πλανήτη....



Τα Λαμόγια.

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...