Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με την απώλεια της Κατσέλη




Για όλα τα άρθρα ψήφισαν 298 βουλευτές και τα άρθρα με εξαίρεση το 37 έλαβαν 154 ναι και 144 όχι.









Υπερψηφίστηκε το επίμαχο πολυνομοσχέδιο επί των άρθρων με την κυβέρνηση για άλλη μία φορά να χάνει άλλον έναν βουλευτή και πλέον το κυβερνών κόμμα να διαθέτει 153 βουλευτές από 160 που ξεκίνησε.



Όλα τα άρθρα με εξαίρεση το 37 έλαβαν 154 ναι και 144 όχι, ενώ το άρθρο 37 έλαβε 153 ναι με την κα Κατσέλη πιστή στις θέσεις της να το καταψηφίζει και να φυσικά εν συνεχεία ο πρωθυπουργός να την διαγράφει από την κοινοβουλευτική ομάδα. 



Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

To τέλος του κόσμου έρχεται...αύριο σύμφωνα με προφητεία!




Ο προφήτης της συντέλειας του κόσμου Harold Camping άλλαξε γνώμη μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πρόσφατα. 









Ο 90χρονος κύριος Camping που είναι παραγωγός σε χριστιανικό ραδιόφωνο της Καλιφόρνια και αριθμολόγος της Βίβλου είχε προβλέψει αρχικά πως η μέρα της Κρίσης θα έρθει στις 21 Μαΐου, στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με αλλεπάλληλους σεισμούς.

Βέβαια επειδή τίποτα από αυτά που προέβλεψε ο Camping δεν συνέβη, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Ιούνιο επανήλθε με νέα πρόβλεψη.

Σύμφωνα με τη νέα προφητεία το τέλος του κόσμου έρχεται αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 90χρονος "προφήτης" όταν ο Θεός είπε στον Νώε ότι σε επτά ημέρες θα στείλει τον Κατακλυσμό στη Γη για να αφανίσει κάθε ζωντανό πλάσμα που δημιούργησε, στην πραγματικότητα εννοούσε πως όλα θα γίνονταν σε 7.000 χρόνια.

Λέτε να πέσει μέσα αυτή τη φορά ο προφήτης;

Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Καρέ καρέ τα επεισόδια στο Σύνταγμα



Για μία ακόμη μέρα, η απεργία της Αθήνας στιγματίζεται από τα επεισόδια. Εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου και προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα. Εικόνες που είναι τόσο δυνατές που δεν χρειάζονται να συνοδευτούν από λέξεις.







newsit.gr


















































































Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής


Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 53χρονος διαδηλωτής που λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός,  μετά τα επεισόδια που επισκίασαν τις ειρηνικές διαδηλώσεις για δεύτερη συνεχή ημέρα στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, "στις 4.45 το απόγευμα προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ άνδρας 53 χρονών χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός, με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών επί πενήντα λεπτά να τον επαναφέρουν, απέβησαν άκαρπες".
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η γυναίκα του άτυχου άνδρα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 30 τραυματίες, ενώ υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος διαδηλωτής στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο οποίος έπεσε από υψόμετρο και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος εκτυλίχθηκαν πρωτοφανούς σκληρότητας σκηνές, με ομάδες αναρχικών να επιτίθενται στα μέλη του ΠΑΜΕ με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, οι οποίες έπεσαν μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Μάτωσαν" τη διαδήλωση αλλά ο κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα


- Με προκλητικό τρόπο οι κουκουλοφόροι κάνουν προβοκάτσια στην συγκέντρωση
- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σύλληψη κουκουλοφόρου από τα μέλη του ΠΑΜΕ
- Φήμες για έναν τραυματία σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που δεν επιβεβαιώνονται
- Το ΠΑΜΕ εξακολουθεί να περιφρουρεί τη Βουλή

Εδώ και αρκετή ώρα κυκλοφορούν φήμες ότι ένας από τους τραυματίες είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 5 τραυματίες όμως γύρω από την πλατεία Συντάγματος υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και οι γιατροί που βρίσκονται εκεί απευθύνουν έκκληση να περάσουν ασθενοφόρα.








ΩΡΑ 15:50 δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό
ΩΡΑ 15:50 δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό

ΩΡΑ 15.35 Η πλατεία Συντάγματος είναι μοιρασμένη στα δυο. Από την πάνω πλευρά το ΠΑΜΕ και από την κάτω πλευρά αριστεριστές ενώ προς την Σταδίου κινούνται δεκάδες κουκουλοφόροι. Πίσω από τον μεταλλικό φράχτη έχουν μεταφερθεί ελαφρά τραυματίες και σύμφωνα με όσους βρίσκονται στο Σύνταγμα, κανείς δεν θα επιτρεψει σε εκείνους που θέλουν το χάος να αμαυρώσουν την για δεύτερη ημέρα εντυπωσιακή συγκέντρωση.



ΩΡΑ 15.20 Οι μάχες μεταξύ των δυο πλευρών είναι ανελέητες.









ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ
ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ




ΩΡΑ 15:15 Το ΠΑΜΕ απομονώνει άτομα και τα παραδίδει στην αστυνομία.

ΩΡΑ 15:10 Μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία βρίσκονται συγκεντρωμένοι από την μία μεριά τα μέλη του ΠΑΜΕ και από την άλλη οι κουκουλοφόροι ενώ είναι περικυκλωμένοι από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονταν μπροστά από την Βουλή είχαν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι. Όμως λίγο πριν τις τρεις οι κουκουλοφόροι ανέλαβαν να παίξουν το καταστροφικό τους έργο.







Προσπάθησαν να ανέβουν την Γεωργίου αλλά τους απώθησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Από εκείνη την ώρα μέχρι και τώρα γίνονται μάχες σώμα με σώμα και πέφτουν μολότοφ και πέτρες ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν σοβαρά τραυματία. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΕΣ ο διαδηλωτής έπεσε από μεγάλο ύψος και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.



Η ένταση είναι συνεχής και παροτι απωθήθηκαν από τα μέλη του ΠΑΜΕ, οι κουκουλοφόροι επιμένουν να τους ρίχνουν πέτρες αλλά και μολότοφ προσπαθώντας να χαλάσουν το ειρηνικό κλίμα. 



newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...