Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ένας στρατιωτικός, γράφει στον πρωθυπουργό ...σε πρώτο ενικό


Ένας στρατιωτικός γράφει προς τον πρωθυπουργό σε πρώτο ενικό. Και δεν περιορίζεται μόνο στα μισθολογικά των στρατιωτικών. Γιατί από τις περικοπές όλοι υποφέρουν. Το κείμενό του όπως το ανήρτησε στη προσωπική του σελίδα:

Asklipios Pandis
Καλησπέρα Αντώνη,είμαι ένας άνθρωπος, 34 ετών που με καταντήσατε εσείς οι πολιτικοί,χωρίς όνειρα και χωρίς μέλλον...

Αντώνη...εσύ δεν ήσουν πριν 3 χρόνια περίπου, που ζητούσες του...συγκατοίκου σου να λάβει μέτρα, ''χωρίς προς Θεού να πειράξετε τα καύσιμα, γιατί θα παγώσει η αγορά'', όπως ακριβώς ανέφερες???
Αντώνη, η βενζίνη αν δεν το ξέρεις (εσένα σε πηγαίνουν βλέπεις) ακούμπησε τα 2 €...γιατί δεν κάνεις πράξη αυτό που υποστήριζες τότε???Ρίξε την τιμή της βενζίνης στα 0,80 λεπτά και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 0,50 λεπτά...γιατί δεν το κάνεις???Πιο πολλά θα εισπράξει το κράτος και το ξέρεις...προεκλογικά μίλησες για ισοδύναμα μέτρα, προκειμένου να μην λάβεις άλλα...να σου προτείνω εγώ ένα ισοδύναμο μέτρο???Οι αποδοχές ενός βουλευτή μαζί με τα προνόμια φτάνει τα 40.000 € το μήνα...κάνε το μισθό του βουλευτή 3.000 € χωρίς κανένα προνόμιο! Ούτε καν αυτοκίνητο...ούτε βενζίνη...ούτε οδηγό...ούτε αστυνομικό...σκοτώνουν τον κόσμο Αντώνη στο δρόμο...και οι αστυνομικοί κάνουν τις Φιλιππινέζες...κόψτα όλα Αντώνη...δώσε το παράδειγμα εσύ...τέλος στους συμβούλους...τέλος στους γραμματείς με τους παχυλούς μισθούς...διώξε τους λαθρομετανάστες...όχι τους νόμιμους...τους λαθραίους...να αδειάσει η χώρα και να αναπνεύσει...ο παράνομος μετανάστης που δουλεύει πχ σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων θα φύγει...εκεί θα πάει ο Έλληνας που είναι άνεργος 2 και 3 χρόνια...και μην ακούσω βλακείες του στυλ ''οι καλομαθημένοι Έλληνες δεν πάνε''...οι εποχές άλλαξαν και έσφιξαν τα ζωνάρια...
Αντώνη ο κόσμος ζει τραγικές καταστάσεις...δεν έχει να φάει...να πληρώσει τους λογαριασμούς...τα χαράτσια, η ακρίβεια και η εφορία τον τσάκισαν...τα δάνεια τρέχουν...και οι μισθοί μειώνονται..και νέα μέτρα να πάρεις απλά θα βαθύνεις την ύφεση...αυτό δεν μας σώζει (όπως συνηθίζεται να λέτε)...μας σκοτώνει!!!
Διαβάζω για τα ειδικά μισθολόγια...θες να διαλύσεις και αυτούς τους ανθρώπους???
Ήδη Αντώνη, έχουν κόψει απο αστυνομικούς-στρατιωτικούς περί των 300ων € μηνιαίως...και θες να τους κόψεις άλλα 200 μ.ο...και το κυριότερο???Αναδρομικά για όλο το 2012???
Βρε Αντώνη...και από το 2000 να πας αναδρομικά δεν βγαίνει ο λογαριασμός...Το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη...αφού δεν παράγουμε τίποτα...είναι δυνατόν να συνέλθουμε???Κλείσε τα σύνορα και ας κινηθούμε με δικά μας γεωργικά προϊόντα...εισάγουμε ότι δεν μας φτάνει...μείωσε το ΦΠΑ στον τουρισμό...αυτοί είναι οι 2 πυλώνες της οικονομίας (μαζί με την ναυτιλία)...κάνε κάτι γι'αυτό...
Επίσης κάτι τελευταίο:μην πειράξεις ρε Αντώνη τους πολύτεκνους-ανάπηρους...έλεος δλδ!!!
Αντώνη ξέρεις πως δεν σκέφτομαι καν να παντρευτώ???Πως αυτή η αβεβαιότητα...αυτό το άγχος...δεν με αφήνει???Δεν μπορώ να βγω μόνος...σκέψου να είχα γυναίκα και παιδί...Σε αποχαιρετώ...ξέρω πως το γραφείο τύπου σου θα το διαβάσει (όλα τα διαβάζουν)...ελπίζω να σε προβληματίσει έστω και λίγο...αν και δεν σε ψήφισα...σε θεωρώ πιο ικανό από τον καταστροφέα ΓΑΠ...αν όμως δεν προβληματιστείς...και εν δώσεις στις εντολές της Μέρκελ...τότε κύριε θα είσαι χειρότερος του ΓΑΠ...θα είσαι συνένοχος στο έγκλημα... γεια σου Αντώνη...και καλή συνέχεια στο έργο σου (διάλεξε εσύ αν θα είναι καταστροφικό ή δημιουργικό.......)!!!


onalert.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Δάγκωσε μέχρι θανάτου την κόμπρα που του επιτέθηκε


Μπορεί να έχουμε ακούσει ότι τα φίδια τσιμπούν συχνά ανθρώπους, ωστόσο ένας ψύχραιμος και θαρραλέος αγρότης απέδειξε ότι μπορεί να συμβεί και το... αντίθετο. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη σε ένα χωριό στο Νεπάλ σε απόσταση 200 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Κατμαντού.
Ο αγρότης, που εργαζόταν εκείνη την ώρα στον ορυζώνα του, δέχτηκε τσίμπημα από κόμπρα, την οποία και κατάφερε να σκοτώσει ανταποδίδοντάς της το τσίμπημα με μία αποφασιστική δαγκωνιά!
«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα», είπε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν σε δημοσιογράφο του BBC.
«Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου.», προσθέτει με ψυχραιμία.
Αφού κατάφερε να σκοτώσει το φίδι, ο Σαλμοντίν συνέχισε ακάθεκτος τις καθημερινές του ασχολίες σα να μη συνέβη τίποτα ενώ δέχτηκε ιατρική βοήθεια μόνο αφότου η οικογένειά του, οι γείτονες και η αστυνομία τον έπεισαν να πάει στο νοσοκομείο.
Τώρα έχει πλέον λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ δε θα του απαγγελθούν κατηγορίες για την πράξη του καθώς το ερπετό που σκότωσε δεν ανήκε στα προστατευόμενα είδη.
Ήταν μια κοινή κόμπρα, όπως τόσες άλλες που υπάρχουν στο Νεπάλ, μια χώρα που διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό φιδιών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, άλλωστε, κάθε χρόνο παρουσιάζονται στο Νεπάλ περίπου 20.000 περιπτώσεις δαγκώματος φιδιού, οι περισσότερες από τις οποίες εντοπίζονται στην πεδιάδες της περιοχής Τεράι στα ανατολικά, και έχουν ως αποτέλεσμα περίπου 1.000 άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους ετησίως.


newsbomb.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Σώας τας φρένας - Ποινή 21 ετών στον Μπράιβικ για το μακελειό στη Νορβηγία


Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, ο οποίος δικάστηκε για μια από τις χειρότερες σφαγές που έχουν διαπραχθεί ποτέ στην Ευρώπη σε καιρό ειρήνης, έμαθε σήμερα την τύχη που του επεφύλασσε η νορβηγική δικαιοσύνη για το φόνο, πέρυσι, 77 ανθρώπων.

Καθώς δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ενοχή του Μπράιβικ, εφόσον έχει ομολογήσει τις πράξεις του, το δικαστήριο του Όσλο απάντησε στο κρίσιμο ερώτημα σχετικά με την ποινική ευθύνη του.

Το δικαστήριο  αποφάσισε πως ο Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ είναι ποινικά υπεύθυνος για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων τον Ιούλιο του 2011 στη νορβηγική πρωτεύουσα και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 21 χρόνων.

Στις 22 Ιουλίου 2011, ο Μπράιβικ σκότωσε αρχικά οκτώ ανθρώπους με μια βομβιστική επίθεση εναντίον της έδρας της κυβέρνησης στο Όσλο και στη συνέχεια άλλους 69, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν έφηβοι, ανοίγοντας πυρ σε μια θερινή κατασκήνωση της οργάνωσης νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια.

Για τον δράστη, τα θύματά του ήταν απολογητές της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, την οποία αυτός απεχθάνεται.

Οι επιθέσεις προκάλεσαν σοκ σ' αυτό το ειρηνικό σκανδιναβικό έθνος και έφεραν στο φως την κακή προετοιμασία των αρχών του.

Ο 33χρονος εξτρεμιστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών, μια ποινή που μπορεί να παραταθεί επ' αόριστον εφόσον δεν επιδείξει καλή διαγωγή.

Ο ίδιος επέμενε πάντως, πως πρέπει να κριθεί ένοχος για τις πράξεις του-για τις οποίες πιστεύει πως ήταν "τρομερές, αλλά απαραίτητες"-από φόβο μήπως η ιδεολογία του δυσφημηθεί από μια ψυχική παθολογία, ενώ είχε δηλώσει πως δεν θα ασκήσει έφεση αν το δικαστήριο τον κηρύξει υπεύθυνο και τον καταδικάσει σε κάθειρξη.


news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...