Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σοκάρει η ιστορία της Valeria που ζυγίζει μόνο 25 κιλά! Κι όμως έχει 20χρονες θαυμάστριες που θέλουν να της μοιάσουν!

 

Σοκάρει η ιστορία της 39χρονης Βαλέρια που είναι αυτή τη στιγμή η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο αφού ζυγίζει μόνο 25 κιλά!

/

Η ίδια παρά το γεγονός ότι η υγεία της δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση έχει βάλει σκοπό της ζωής της να δώσει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια του πλανήτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, μιλώντας ανοιχτά για την περίπτωσή της και δηλώνοντας πως η ανορεξία αν δεν αντιμετωπιστεί οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.

Το τραγικό στην ιστορία της Βαλέριας είναι ότι έχει θαυμάστριες που τις στέλνουν απελπισμένα mail με το αίτημα να τους διδάξει να αποκτήσουν το σκελετωμένο της look! H ίδια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Sun, είπε ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει κανένα νεαρό κορίτσι να πεθάνει και ότι οι περισσότερες θαυμάστριές της που είναι περίπου στην ηλικία των 20 την έχουν σαν πρότυπο!

H 39χρονη, παιδεύεται χρόνια με την ανορεξία και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η κατάστασή της είναι τραγική. Το πρόβλημά της ξεκίνησε στην εφηβεία όταν η μητέρα της, της έλεγε ότι είναι παχουλή και ότι μεγαλώνοντας θα γίνει χοντρή σαν τους συγγενείς τους.

Εδώ βλέπεις τη Βαλέρια στα 19 της χρόνια

/

Η ίδια θέλει να πει σε όλους την ιστορία της έτσι ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη της ανορεξίας, όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.


Πηγή Tlife
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Δε γλιτώνουμε το χαράτσι! Να εισπράττεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ διέταξε ο Άρειος Πάγος

 
Οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών σχετικά με το πως θα πληρώσουν οι πολίτες το χαράτσι της ΔΕΗ μπήκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε υπέρ του Δημοσίου, κάνοντας δεκτό το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο ζητούνταν να αναιρεθεί η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο είχε διατάξει την προσωρινή αναστολή είσπραξης του ειδικού τέλους από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Από τη στιγμή που η αίτηση του υπουργείου Οικονομικών έγινε δεκτή, σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι στις 22 Μαρτίου, το χαράτσι θα βρίσκεται στους λογαριασμούς του ρεύματος και οι πολίτες θα το πληρώνουν στη ΔΕΗ. Σημειώνεται ότι στις 22 Μαρτίου συζητείται και η αίτηση αναίρεσης του ελληνικού δημοσίου.

Ο υπουργός Οικονομικών, έμαθε για την απόφαση του Αρείου Πάγου ενώ ενημέρωνε την Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, όπου ανακοίνωσε ότι το ειδικό τέλος ακινήτων θα ενσωματωθεί στον ενιαίο φόρο ακινήτων σε 6 μήνες από τώρα.

Όλα αυτά μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες κατά τις οποίες χιλιάδες πολίτες έμειναν μετέωροι, μη γνωρίζοντας αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να πληρώσουν το χαράτσι και με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να εκτίθεται, ζητώντας από τη ΔΕΗ να εισπράττει κανονικά το τέλος, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου που το απαγόρευε!

Η εντολή Στουρνάρα στην επιχείρηση να παρανομήσει ουσιαστικά τον έφερε αντιμέτωπο με την Ένωση Εισαγγελέων, που χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του υπουργού, κατηγορώντας τον πως ζητά από τη ΔΕΗ να παρανομήσει!

Απάντηση στους εισαγγελείς έδωσε την Τετάρτη από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών. «Ελέχθησαν πολλά εάν παραβίασα το νόμο… Να σας πω ότι είμαι ο πιο νομοταγής πολίτης αλλά προασπίζομαι και το δημόσιο συμφέρον της χώρας», είπε.
  Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Βίντεο που "σαρώνει": Ο Νοστράδαμος, η προφητεία για το Gangnam Style και το Τέλος του Κόσμου!

Ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, που «αποδεικνύει» ότι πράγματι την Παρασκευή έρχεται το τέλος του κόσμου, «σαρώνει» τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.





Οι δημιουργοί του είναι Γάλλοι και προσπαθούν να εξηγήσουν πώς οι προφητείες του Νοστράδαμου και το Τέλος του κόσμου συνδέονται με το… Gangnam Style!!!
 1.jpg

Όπως εξηγείται στο βίντεο, ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ότι «το τέλος του κόσμου θα έρθει ένα ήρεμο πρωινό, σε ένα άλογο που χορεύει, όταν ο αριθμός των κύκλων φτάσει τους εννέα».
psy-gangnam-style-1.jpg

Πώς «δένει» με αυτό ο κορεάτης τραγουδιστής Psy;
Η Κορέα αποκαλείται «χώρα του ήρεμου πρωινού» και το άλογο που χορεύει το Τέλος του Κόσμου είναι το χορευτικό του Psy!
Μέχρι στιγμής το βίντεο του έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 972 εκατομμύρια άτομα και την Παρασκευή θα φτάσουν το 1.000.000.000.  Εννέα μηδενικά – εννέα κύκλοι!
Οι δημιουργοί του βίντεο, προσπάθησαν πιθανότατα να δείξουν πώς ο καθένας μπορεί να συνδέσει όποιο στοιχείο θέλει, για να μεταφράσει την προφητεία.

Ας χορέψουμε λοιπόν , όσο προλαβαίνουμε.


Πηγή star.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...