Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στο 35% η ανασφάλιστη εργασία στην Ελλάδα


Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται η ανασφάλιστη εργασία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.Κατά δέκα ποσοστιαίες μονάδες αυξήθηκε μέσα σε τρία χρόνια, το ποσοστό ανασφάλιστης εργασίας και σήμερα φθάνει στο 35%, έναντι 29%, το 2011 και 25%, το 2010.

Στις εργασιακές σχέσεις καταγράφεται υπερδιπλασιασμός της μετατροπής των συμβάσεων από πλήρους απασχόλησης, σε εκ περιτροπής εργασίας, μονομερώς από τον εργοδότη.

Οι επιθεωρητές εργασίας διενήργησαν, φέτος, 19.000 ελέγχους. Τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους παραβάτες εργοδότες ξεκινούν από 500 ευρώ, ενώ μπορούν να υπερβούν και τα 50.000 ευρώ, ανάλογα με την παράβαση.



newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Οι 9 πιο περίεργες ιστορίες σεξ του 2012


Πραγματικές ιστορίες απ' όλο τον κόσμο που προβληματίζουν...


9. Εγώ και το... πιστόλι μου!

Τον περασμένο Απρίλιο ο πρώην αστυνομικός στην αστυνομία της Σαντα Φε, Μάικ Άισκαντ, βρέθηκε σε μία πολύ ευαίσθητη κατάσταση, όταν κυκλοφόρησε ένα video που τον έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται μέσα στο αστυνομικό αυτοκίνητο. Στο 10λεπτο video ο Άισκαντ εμφανίζεται να... γυαλίζει το πιστόλι του-αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε- ενώ κοίταζε τη φωτογραφία μιας τσίτσιδης γυναίκας, στην οποία ακουγόταν να λέει «Αχ, δείξε μου αυτά τα μεγάλα όμορφα βυζιά, μωρό μου»! Μία συνάδελφός του τον έδωσε στην τηλεόραση λέγοντας ότι δεν της έκανε εντύπωση αυτό το video και ότι είχε ξανακάνει τέτοια...

8. Σεξ, Όπλα και Κινούμενα Αυτοκίνητα

Μία γυναίκα από την Φλόριντα που κατηγορήθηκε για ένοπλη ληστεία το Σεπτέμβριο, πυροβόλησε έναν άντρα την ώρα που έκαναν σεξ ενώ εκείνος οδηγούσε. Οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι η 26χρονη Amanda Jean Linscott, συνάντησε το θύμα της σε μία παμπ και αργότερα πήγαν στον αυτοκίνητό του όπου άρχισαν να κάνουν σεξ ενώ εκείνος οδηγούσε. Στα μισά της διαδρομής η Linscott του ζήτησε χρήματα και όταν εκείνος αρνήθηκε, τον πυροβόλησε.

7. Στον Καναδά τουλάχιστον κάποιος σκοράρει.

Με την απεργία των Ομάδων Χόκει στον Καναδά, αυτήν την σεζόν, οι Καναδοί άρχισαν να αγοράζουν περισσότερα sex toys. Όπως μάλιστα δήλωσε ένας ιδιοκτήτης sex shop στον Εντμοντον οι πωλήσεις των sex toys, των ερωτικών βοηθημάτων και των εσωρούχων ανέβηκαν κατά 15% από τον Οκτώβριο. Κανονικά θα ετοιμάζονταν για το Πρωτάθλημα του Χόκει αλλά αφού εκεί δεν σκοράρουν, βρήκαν έναν καλύτερο τρόπο να περνούν τον χρόνο τους.

6. Μιλάμε για πολύ γυναίκα

Ένας Γερμανός ανέφερε τον προηγούμενο Απρίλιο στην αστυνομία ότι έφτασε ως το τμήμα επειδή μια γυναίκα του ζητούσε πάρα πολύ σεξ. Ο άντρας μάλιστα είπε ότι εκείνος και η ερωμένη του είχαν πολλούς ερωτικούς ρόλους στο κρεβάτι, και μετά εκείνος προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα. Ωστόσο εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει και άρχισε να του ζητάει απελπισμένα και άλλο σεξ, με αποτέλεσμα ο άντρας να καταλήξει στην αστυνομία για να διηγηθεί την περιπέτειά του.

5. Επί του κανα-πέος

Το Σεπτέμβριο η Αστυνομία του Γουισκόνσιν εντόπισαν τον 46χρονο Geratd Streator να προσπαθεί αν ικανοποιηθεί σεξουαλικά με έναν... καναπέ που είχαν πετάξει στα σκουπίδια. Η αναφορά της αστυνομίας μάλιστα περιγράφει ότι ο Streator έτριβε με ενθουσιασμό το μόριο του ανάμεσα στα δύο μαξιλάρια.

4. Ο εφιάλτης κάθε άντρα

Η Racquel Gonzalez, συνελήφθη τον Νοέμβριο με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στο φίλο της επειδή εκείνος κατά την διάρκεια του σεξ, τελείωσε πριν από εκείνη. Όπως περιγράφει... το θύμα, ότι ενώ έκαναν σεξ, εκείνος τελείωσε πιο μπροστά, και εκείνη θύμωσε και άρχισε να τον χτυπάει με μανία. Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι ο άντρας δήλωσε πώς η Gonzalez είχε συχνά τέτοια ξεσπάσματα... Που σημαίνει βέβαια ότι και αυτός δεν την περίμενε συχνά...

3. Το... μικρό μέγεθος κερδίζει.

Τον Οκτώβριο το δανέζικο σάιτ ερωτικού περιεχομένου singlesex.dk, έκανε διαγωνισμό όπου πρόσφερε ένα δωρεάν I-phone στον άντρα με το μικρότερο πέος. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να στείλουν μία φωτογραφία τους με το... μέλος τους σε πλήρη ανάπτυξη και μια μεζούρα που θα το μετρούσε. Το σάιτ μάλιστα δέχεται συμμετοχές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2013. Αν ενδιαφέρεστε...

2. Το κέρατο πληρώνεται διπλά!

Τον Μάιο η οικογένεια ενός άντρα που πέθανε ενώ έκανε ένα εξωσυζυγικό τρίο με έναν άντρα και μια γυναίκα, κέρδισε 3 εκατομμύρια δολάρια. Το 2009 ο 31 ετών William Martinez είχε προγραμματιστεί να κάνει μια επέμβαση για μπαλονάκι επειδή είχε φραγμένες αρτηρίες. Ωστόσο ο Μartinez πέθανε μία μέρα πριν το μπαλονάκι, καθώς έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια ενός ménage a trois. Τρία χρόνια αργότερα ένας δικαστής επιδίκασε στην οικογένεια του Μαρτίνεζ 3 εκατομμύρια δολάρια με το σκεπτικό ότι ο γιατρός του απέτυχε να πείσει τον ασθενή του να μην προβεί σε καμία σωματική δραστηριότητα πριν από την επέμβαση.

1. Ποιος είναι ο γάιδαρος;

Ένας άντρας από τη Φλόριντα αφού κατηγορήθηκε επειδή έκανε σεξ με ένα γάιδαρο, δήλωσε ότι ήταν το θεσμικό του δικαίωμα να το κάνει. Τον Αύγουστο μάλιστα, ένας μάρτυρας είδε τον Carlos Romero με τα βρακιά κατεβασμένα να κάνει σεξ με την γαιδουρίτσα που τη λένε Doodle.

H αστυνομία δήλωσε ότι ο Ρομέρο παραδέχθηκε ότι του αρέσει ο τρόπος που αισθάνεται τη γούνα της πάνω στα απόκρυφά του, και ότι στέκεται πίσω από τη γαϊδούρα όταν είναι σε οργασμό, την χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα και αυτοϊκανοποιείται... Πιστεύει μάλιστα ότι τα ζώα έχουν ειλικρινή συναισθήματα... Όχι όπως οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. Ο δε δικηγόρος του στο δικαστήριο υποστήριξε ότι οι αντικτηνοβατικοί νόμοι στη Φλόριντα είναι ... άδικοι επειδή παραβιάζουν την προσωπική ελευθερία και αυτονομία όταν πρόκειται για προσωπικές ιδιαίτερες δραστηριότητες... Μαζέψτε τους!





newsbomb.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Στη Βουλή η «αυθεντική» λίστα Λαγκάρντ


Στη Βουλή βρίσκεται η συμπληρωματική έκθεση των οικονομικών εισαγγελέων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρακαμφθεί η τυπική κοινοβουλευτική διαδικασία, προκειμένου να έχουν άμεση ενημέρωση τα κόμματα.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του οι κ.κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θοδωρής Δρίτσας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Αμοιρίδης της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να ζητήσουν το νέο υλικό που έφτασε στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι η τυπική διαδικασία απαιτεί αναγγελία της έλευσης της δικογραφίας στην Ολομέλεια και μετά ενημέρωση των κομμάτων. Αν ακολουθούνταν πιστά, θα έπρεπε να περιμένουν την 7η Ιανουαρίου, που ανοίγει το Κοινοβούλιο.

Πέραν αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς αναγράφουν στο διαβιβαστικό ότι στέλνουν το αποτέλεσμα της έρευνας, προκειμένου να ενσωματωθεί στη δικογραφία που ήδη έχουν στείλει, ενώ θα επισημαίνουν ότι οι γαλλικές αρχές τους έχουν διαβεβαιώσει ότι η νέα λίστα είναι ακριβώς ίδια με εκείνη που είχαν στείλει στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου το 2010.



protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...