Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Μοσάντ στηρίζει... Ομπάμα!

 

Λίγες ώρες πριν από το τρίτο και τελευταίο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο πρώην επικεφαλής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών ψήφισε... Μπαράκ Ομπάμα!
Ο Εφραίμ Χαλέβι, πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, κάλεσε τη Δύση να επιλύσει την διένεξη με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα μέσω της διπλωματίας, παρά με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Ο Χαλέβι είπε πως υποστηρίζει την προσέγγιση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας ότι η ρητορική εναντίον του Ιράν που έχει υιοθετήσει ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλός του, Μιτ Ρόμνεϊ, κλείνει την πόρτα στον διάλογο.


Η συνέντευξη του Χαλέβι στο ισραηλινό ραδιόφωνο έγινε μερικές ώρες πριν από το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ομπάμα και στον Ρόμνεϊ, που αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.


Ο Χαλέβι χαρακτήρισε την πολιτική του Ομπάμα «γενναία», ενώ έκρινε πως οι κυρώσεις σε βάρος του Ιράν αποτελούν «επιτυχία» διότι έχουν προκαλέσει μια σοβαρή οικονομική κρίση στη χώρα αυτή.


«Ο στόχος των κυρώσεων δεν είναι να προετοιμαστεί το έδαφος για μια στρατιωτική επιχείρηση, αλλά να πειστεί η ηγεσία του Ιράν να απεμπολήσει το πυρηνικό πρόγραμμα» της χώρας, είπε ο Χαλέβι στο ισραηλινό ραδιόφωνο.


Ο Χαλέβι είχε διατελέσει επικεφαλής της Μοσάντ από το 1998 ως το 2002.


Η εφημερίδα The New York Times έγραψε το Σάββατο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν συμφώνησαν επί της αρχής για πρώτη φορά να διεξαγάγουν κατ' ιδίαν διαπραγματεύσεις για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ωστόσο ο Λευκός Οίκος διέψευσε την πληροφορία.


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι δεν έχει «ουδεμία πληροφόρηση» περί των μυστικών επαφών τις οποίες ανέφεραν οι Times, προσθέτοντας ότι η Τεχεράνη χρησιμοποιεί τις συνομιλίες για να «αγοράζει χρόνο», να κωλυσιεργεί.


«Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να πιστεύω ότι, εάν συμμετείχε σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, το Ιράν θα συμπεριφερόταν διαφορετικά», πρόσθεσε.

Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ;

 


Ο δρόμος του ΠΑΣΟΚ προς το συντακτικό του Συνέδριο τον Φεβρουάριο θα είναι αγώνας επιβίωσης στον πολιτικό χάρτη της χώρας.
38 χρόνια από τη ίδρυση του και 31 χρόνια από την ιστορική νίκη του1981 το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου πνέει τα λοίσθια και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι είναι ο τελευταίος ηγέτης του κόμματος ΠΑΣΟΚ.

Ευρισκόμενο εξαρχής στο Κέντρο του πολιτικού φάσματος, το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του αυτή την περίοδο νοιώθουν καυτή την ανάσα της Δεξιας και της Αριστεράς, καθώς η οικονομική εκκαθάριση της χώρας αναμένεται να σηματοδοτήσει και την πολιτική εκκαθάριση μέσα από τη διάλυση κομμάτων και την δημιουργία νέων πολιτικών σχημάτων.


Καταλύτης της διαμόρφωσης του νέου πολιτικού σκηνικού είναι η ίδια η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά και τη στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και η ψήφιση του πακέτου μέτρων.


Οι βασικοί παράμετροι που επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις είναι:


το θετικό προφίλ που έχει αποκτήσει ο πρωθυπουργός μεταξύ εχθρών και φίλων, εντός και εκτός κυβέρνησης

η σημαντική πτώση της δημοφιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη
η κυβερνητική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ
η εδραίωση της Χρυσής Αυγής με βάση της δημοσκοπήσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί μια «κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ και μια «αξιωματική αντιπολίτευση» Χρυσής Αυγής, στελέχη παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, αλλά και από «δορυφόρους» (ΔΗΜΑΡ), βρίσκονται σε μια αγωνιώδη αναζήτηση νέων συνθέσεων που θα οριοθετήσουν ουσιαστικά τη γέννηση της νέας Μεταπολίτευσης.


Ο Αντώνης Σαμαράς με τις μετοχές του στο πολιτικό χρηματιστήριο να έχουν ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να αποτελεί τον νέο «πολι(τι)κό αστέρα» που δείχνει το δρόμο και συγκεντρώνει ως εκ τούτου την αποδοχή από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών στελεχών και πέραν του δεξιού φάσματος.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος και Θόδωρος Πάγκαλος αλλά και στελέχη του κόμματος που βρίσκονται εκτός του Κοινοβουλίου αυτή την περίοδο, μιλούν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό, λένε μάλιστα ότι τους έχει διαψεύσει…θετικά, μη αποκλείοντας μάλιστα τη συμμετοχή τους σ’ ένα εγχείρημα Σαμαρά, όχι μόνο σε κυβερνητικό επίπεδο.


Την ίδια στιγμή όμως αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροαριστεροί «μεταρρυθμιστές» (Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Μόσιαλος…) φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο κεντροαριστερό πολιτικό σχήμα μέσα από την συνένωση δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.


Αναζητούν όμως τον ηγέτη, καθώς θεωρούν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει «τελειώσει» πολιτικά, ενώ βλέπουν θετικά ίσως τον Φώτη Κουβέλη σε μια μεταβατική περίοδο.


Με άλλα λόγια ουδείς μιλά, ακόμη ίσως και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, για το ΠΑΣΟΚ, καθώς όλοι θεωρούν ότι ήρθε ή ώρα να κλείσει τους λογαριασμούς του με την ιστορία και μέσα από τις στάχτες του να γεννηθεί κάτι νέο. 


Πηγή newsit

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843…


Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος.

Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του… ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Μήπως κάτι αρχίζει να μας θυμίζει;)

Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να …συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κοίτα κάτι συμπτώσεις…)

Αντί να εγκρίνουν νέο δάνειο, εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν μια διάσκεψη στο Λονδίνο για το ελληνικό χρέος και καταλήγουν σε καταδικαστικό πρωτόκολλο. Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι, παρουσιάζονται στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την ικανοποίηση του. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη και μετά από έναν μήνα υπογράφουν μνημόνιο (απ νάτο!), σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να εξοικονομήσει μέσα στους επόμενους μήνες το αστρονομικό επιπλέον ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δραχμών, που θα δοθούν στους δανειστές της. (Αυτό σίγουρα κάτι μας θυμίζει;)

Για να είναι σίγουροι ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, οι πρεσβευτές απαιτούν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν ανά μήνα λεπτομερή κατάσταση της πορείας εφαρμογής τους, αλλά και των ποσών που εισπράττονται. (Ε όχι, δεν γίνεται, πλάκα μας κάνουν…)

Για να μην τα πολυλογώ, σας αναφέρω τα βασικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση μέσα στο 1843 σε εφαρμογή του τότε μνημονίου. Κάθε ομοιότητα με την εποχή μας, είναι εντελώς τυχαία και πέραν των προθέσεων του ιστορικού που τα κατέγραψε:

1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των Δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί όσων παρέμειναν. (όπα…)

2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων, που τότε δεν δίνονταν στο σύνολο του πληθυσμού αλλά σε ειδικές κατηγορίες. (αμάν…)

3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των ενστόλων και αντί για μισθό οι στρατιωτικοί έπαιρναν χωράφια.

4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος και της «δεκάτης», που ήταν ο φόρος για την αγροτική παραγωγή. (από τότε έ…)

5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.(ΦΠΑ δεν είχε τότε…)

6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του Δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα. (έλα…)

7. Καταργήθηκαν εντελώς όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους. (είχε ο Λοβέρδος προ-προπάππου τότε;)

8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου. (πιθανόν να έφερναν ξένους…)

9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό. (ε, όχι, αυτό όχι…)

10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες «εθνικές γαίες» με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης. (ερχόμαστε δεύτεροι…)

11. Περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή εφάπαξ ποσού. (αθάνατη Ελλάδα…)

(Είναι να τρελαίνεσαι, είναι δυνατόν να αντέγραψαν οι τωρινοί ένα τόσο παλιό σχέδιο, μια που δεν είχαν άλλες ιδέες;) Δεν είναι ανατριχιαστικά όμοια με την εποχή μας; Είδατε που οι οικονομικές συνταγές λιτότητας είναι σαν το παλιό καλό κρασί; για ποιούς; Ίδιες, αιώνιες, ανυπόφορες. Κι επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε «τι πέτυχαν με όλα αυτά;», σας απαντώ:

Ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ξένοι πήραν ένα μέρος των χρημάτων τους, η χώρα είδε κι έπαθε να συνέλθει, αλλά φαλήρισε ξανά μετά από πενήντα ακριβώς χρόνια, με το «Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Χαριλάου Τρικούπη, το 1893. Πάντως, το συγκεκριμένο μνημόνιο του 1843, από πολλούς ιστορικούς θεωρείται μία από τις σοβαρότερες αφορμές για το ξέσπασμα της επανάστασης της 3ης Σεπτέμβρη 1843, που έφερε Σύνταγμα στη χώρα.




parakato.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αυξάνεται η εισφορά αλληλεγγύης - Νέο χαράτσι στους ελ. επαγγελματίες


Εντός των ημερών αναμένεται να «κλειδώσει» το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Αυξάνονται όλοι οι συντελεστές της εισφοράς αλληλεγγύης - Τουλάχιστον 700 ευρώ φόρος για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Το οικονομικό επιτελείο προσπαθεί αν κλείσει τις βασικές ρυθμίσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ σήμερα συνεδριάζει η τρικομματική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών.

Ανάμεσα στις αλλαγές που προωθούνται είναι και η μείωση του αφορολογήτου ορίου της «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης» από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.

Με αυτή την αλλαγή, η οποία θα ισχύσει αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2012, θα κληθούν να πληρώσουν εισφορά 1% στα εισοδήματά τους επιπλέον 500.000 Έλληνες πολίτες.

Επίσης αναμένεται γενικότερα να αυξηθούν οι συντελεστές που ισχύουν για την εισφορά αλληλεγγύης.

Επομένως, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, περίπου 3,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα που θα δηλώσουν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ θα πληρώσουν επιπλέον εισφορά.

Σήμερα για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ ο συντελεστής είναι 1%, για εισοδήματα ως 50.000 2% και από κει και πάνω 3%.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταργηθεί η εισφορά των 500 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτή να αντικατασταθεί από έναν ελάχιστο φόρο εισοδήματος 700 ευρώ.


newsbomb.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ανθρώπινος παράγοντας προκάλεσε φονικό σεισμό;


Ένας σεισμός που κόστισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους στην Ισπανία το 2011, ενδέχεται να προκλήθηκε από δεκαετίες άντλησης νερού από μια κοντινή φυσική υπόγεια δεξαμενή!
Σύμφωνα με ερευνητές, το γεγονός αυτό δείχνει ότι η ανθρώπινη παρέμβαση έπαιξε ρόλο στην μετακίνηση του φλοιού της Γης.
Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Geoscience επικεντρωνόταν στον σεισμό της 11 Μαΐου 2011, στην πόλη Λόρκα, στα νότια της Ισπανίας. Εκτός από τον θάνατο ανθρώπων, η σχετικά μεσαίου μεγέθους σεισμική δόνηση των 5,1 βαθμών, προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε κτίρια της πόλης.
Ο επικεφαλής της μελέτης, Πάμπλο Γκονζάλες από το πανεπιστήμιο του Γουέστερν Οντάριο, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του υπολογίζουν ότι ο σεισμός συνδέεται άμεσα με την πτώση του επιπέδου των υδάτων σε ένα τοπικό υδροφόρο ορίζοντα, που μπορεί να προκαλέσει πίεση στην επιφάνεια της Γης.
Προκειμένου να δοκιμάσουν στην πράξη αυτή τη θεωρία, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν δεδομένα από τους δορυφόρους για να δουν με ποιον τρόπο το έδαφος παραμορφώθηκε εξαιτίας του σεισμού. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι η παραμόρφωση του εδάφους συσχετίζεται με τις αλλαγές στον φλοιό της Γης που προκαλείται από την πτώση της στάθμης των υπόγειων υδάτων, κατά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, λόγω της άντλησης του νερού.
Τα υπόγεια ύδατα χρησιμοποιούνταν ολοένα και περισσότερο και οι γεωτρήσεις γίνονταν ολοένα και βαθύτερες για την άρδευση των καλλιεργειών αλλά και την παροχή νερού στα ζώα.
"Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κανόνα μόνο με την μελέτη ενός και μόνο περιστατικού, αλλά τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει ίσως είναι θεμελιώδη για μελλοντικές έρευνες σε γεγονότα που μπορεί να συμβούν κοντά σε φράγματα, υδροφόρους ορίζοντες και την τήξη των παγετώνων, όπου τα τεκτονικά ρήγματα βρίσκονται κοντά σε αυτές τις πηγές" δήλωσε ο Γκονζάλες.
"Για τώρα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα σεισμό αλλά είμαστε μακριά ακόμα από το να μπορούμε να τους θέσουμε υπό έλεγχο", αναφέρει στη μελέτη του.



newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ετοιμα τα νέα τέλη κυκλοφορίας – Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν


Ολα έτοιμα φαίνεται να είναι στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και...
μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, στην οποία οι φορολογούμενοι – ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα πληροφορούνται για το ύψος των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το νέο έτος.

Από φέτος το υπουργείο Οικονομικών σταματά να τυπώνει τα γνωστά αυτοκόλλητα που οι ιδιοκτήτες οχημάτων τοποθετούσαν στο παρμπρίζ και πλέον τα τέλη θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, και οι πολίτες μέσω του Taxisnet θα μπορούν να μπαίνουν στο διαδίκτυο για να βρουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

Μετά θα πρέπει οι ίδιοι να το εκτυπώσουν και να επισκεφθούν είτε κάποια τράπεζα, είτε το ταχυδρομείο ή ακόμα και την εφορία προκειμένου να πληρώσουν το αντίτιμο του τέλους κυκλοφορίας. Η απόδειξη που θα παίρνουν στα χέρια τους οι φορολογούμενοι θα είναι το νέο τέλος κυκλοφορίας, το οποία θα πρέπει οι οδηγοί να έχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Με το τέλος στα γνωστά αυτοκόλλητα, ο κρατικός προϋπολογισμός θα γλιτώσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά το κόστος των τελών κυκλοφορίας 2013
Από 51 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. 22 ευρώ
Από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε. 55 ευρώ
Από 786 κ.ε. μέχρι 1071 κ.ε. 120 ευρώ
Από 1071 κ.ε. μέχρι 1357 κ.ε 135 ευρώ
Από 1358 κ.ε. μέχρι 1548 κ.ε 240 ευρώ
Από 1549 κ.ε. μέχρι 1738 κ.ε. 265 ευρώ
Από 1739 κ.ε. μέχρι 1928 κ.ε. 300 ευρώ
Από 1929 κ.ε. μέχρι 2357 κ.ε. 660 ευρώ
Από 2358 κ.ε. μέχρι 3000 κ.ε. 880 ευρώ
Από 3001 κ.ε. μέχρι 4000 κ.ε. 1100 ευρώ
Από 4001 κ.ε. και άνω 1320 ευρώ



Επιβατικά αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1/11/2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα:

Κλιμάκιο εκπομπών CO2 (γρ./χλμ.) - Ετήσια τέλη κυκλοφορίας ανά γραμ. εκπομπών σε ευρώ
0 – 100 (γρ./χλμ. ευρώ)
101 – 120 (γρ./χλμ.) 0,90 ευρώ
121 – 140 (γρ./χλμ.) 1,10 ευρώ
141 – 160 (γρ./χλμ.) 1,70 ευρώ
161 – 180 (γρ./χλμ.) 2,25 ευρώ
181 – 200 (γρ./χλμ.) 2,55 ευρώ
201 – 250 (γρ./χλμ. 2,80 ευρώ
Άνω των 251 (γρ./χλμ.) 3,40 ευρώ




iefimerida.gr


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...