Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

VIDEO: Η προφητεία των Μάγια




Tι λέει η προφητεία των Μάγια για το μέλλον της ανθρωπότητας. Θα έρθει το τέλος του κόσμου; Θα πάρουμε πίσω την Αγία Σοφία;
Δείτε τα Video









Πηγή prionokordela
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

VIDEO: Θα καταστραφεί το Facebook στις 5 Νοεμβρίου;

Anonymous 09d 523 355 VIDEO: Θα καταστραφεί το Facebook στις 5 Νοεμβρίου;



Ένα βίντεο – μανιφέστο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στο YouTube, το οποίο φέρεται να “υπογράφεται” από τη γνωστή διεθνή ομάδα χάκερ “Anonymous” που…

απειλούν να “καταστρέψουν το Facebook στις 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το βίντεο – που σημειώνεται δεν είναι η πρώτη απειλή κατά του Facebook – που έχει έρθει στο φως, “το αγαπημένο σας μέσο επικοινωνίας θα καταστραφεί”.
Η φωνή στο μήνυμα προσθέτει ότι όποιος αγαπά την ελευθερία της πληροφορίας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα πρέπει να συνταχθεί μαζί τους.
“Η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για μία μάχη που αφορά την ελευθερία επιλογής και την συναίνεση που έχει ως βάση την αλήθεια. Βρίσκεται σε εξέλιξη γιατί οι άνθρωποι πέφτουν θύματα παρενόχλησης και σύγχυγης ώστε να κάνουν πράγματα, των οποίων τις συνέπειες δεν κατανοούν”.
“Ετοιμαστείτε για μία ημέρα που θα γραφτεί στην ιστορία” καταλήγουν.
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές"


Με τη φράση "Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη" περιγράφει τις εμπειρίες της στην Ελλάδα πολυπληθής συντακτική ομάδα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt στην Αθήνα.
Έχοντας πάρει μία γεύση από την Ελλάδα, μετά από συνομιλίες τους με πολιτικούς και τον κόσμο, μεταφέρουν στο γερμανικό αναγνωστικό κοινό μία εντελώς διαφορετική οπτική της κρίσης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Είδαν "μία εξαντλημένη χώρα" που υποφέρει από ένα διπλό βάρος. Το χάος του χρέους που η ίδια επέβαλε στον εαυτό της και την ευρωπαϊκή πολιτική διάσωσης που κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Η εφημερίδα είχε στείλει εδώ και μέρες στην Αθήνα μια πολυπληθή ομάδα δημοσιογράφων και φωτογράφων που έζησαν ανάμεσά μας.
Φόβοι εκτροπής
Εκείνο που αποκόμισαν είναι το κλίμα απογοήτευσης, οργής, αγανάκτησης, απελπισίας, ακόμα και την υποβόσκουσα κοινωνική έκρηξη για την οποία προειδοποιούν τη γερμανική κοινή γνώμη.
Δεν διστάζουν μάλιστα να μιλήσουν ακόμα και για τον κίνδυνο "εκτροπής", θυμίζοντας σε όλους πως η εφαρμογή ακραίων πολιτικών και οικονομικών "θεραπειών" στο παρελθόν είχε οδηγήσει σε δικτατορίες.
Μιλούν για μια  αποκαρδιωτική εικόνα, για την  οικονομική ζωή που τελμάτωσε, την  ανεργία που καλπάζει, τους νέους  που σκέφτονται να φύγουν μετανάστες όπως οι παππούδες τους.
"Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου και το βράδυ θα κατέβαινα στο Σύνταγμα για να διαδηλώσω μπροστά στο Κοινοβούλιο, ώστε να εκφράσω την διαμαρτυρία μου για μια πολιτική της κρίσης που το μόνο που κάνει είναι να την επιδεινώνει", γράφουν χαρακτηριστικά.
Προειδοποιούν παράλληλα πως, ενώ η λαϊκή οργή φαίνεται και εκδηλώνεται καθημερινά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν υποβόσκουν και άλλες "καταστάσεις".
Αναφέρονται μάλιστα "στη στρατιωτική μηχανή που κυβερνούσε από το 1967 ως το 1974 και που μπορεί να ψάχνει την ευκαιρία να δράσει. Το ξέρουμε από πολλές χώρες: οι θεραπείες - σοκ είναι εχθροί της Δημοκρατίας", σημειώνουν.
"Δρ. Σοκ" στην Ελλάδα
Στο αφιέρωμα υπάρχει και η άποψη  του αρχισυντάκτη της εφημερίδας που παρομοιάζει τις αποφάσεις  που έλαβαν όλο αυτό το διάστημα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας για λογαριασμό μας.
"Η θεραπεία που δίνεται στην Ελλάδα τώρα θυμίζει την προσέγγιση του Αμερικανού οικονομολόγου Τζέφρι Σακς που δοκιμάστηκε στη Ρωσία του Γιέλτσιν: ραγδαία απελευθέρωση του εργασιακού τοπίου και της οικονομίας, επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και τεράστιες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες.
Κάτι που δημιούργησε τελικά το είδος του καπιταλισμού της Άγριας Δύσης που ακόμη κρατά τη ρωσική κοινωνία διχασμένη σε δισεκατομμυριούχους και φτωχούς. Ο Σακς που έμεινε γνωστός ως "Δρ. Σοκ" αναγκάστηκε να βγει και να απολογηθεί στους Ρώσους", επισημαίνει.
"Αυτός ο ρόλος του "Δρ. Σοκ" έχει τώρα μεταφερθεί στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο και στο Παρίσι και η ίδια θεραπεία εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Όπου και πάλι έχουν αναλάβει άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πως θα δώσουν ώθηση στην οικονομία και στους ανθρώπους που εργάζονται", καταλήγει το δημοσίευμα.

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Οι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ του MEGA

Οι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ του MEGA



Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του mega, μάλλον χρειάζονται μερικά ακόμη μαθήματα ιστορίας…
Διότι δεν μπορούν να φιλοξενούν το σύμβολο της αντίστασης, τον Μανόλη Γλέζο (σ.σ: σύμφωνα με πληροφορίες χθες παρότι ο Μ. Γλέζος ζήτησε να παρέμβει στο δελτίο δεν του το επέτρεψαν), και να τον ρωτούν: «εσείς τι θα κάνατε αν σας βρίζανε; τι έπρεπε να κάνει ο Κάρολος Παπούλιας που πολέμησε από τα 15 του το ναζισμό;».
Πρώτον, δεν γίνεται, όσο και να μην έχεις διαβάσει καλά την ιστορία, να συγκρίνεις τον Γλέζο με τον Παπούλια.
Και δεύτερον για ποια αντίσταση στους Γερμανούς μιλάνε όλοι εκεί στο mega, όταν ο Κάρολος Παπούλιας το ‘ 40 ήταν 11 ετών;
Ο Μανόλης Γλέζος τους εξήγησε φυσικά ότι άλλο πράγμα οι διαμαρτυρίες 30 ατόμων και άλλο πράγμα ο μαζικός ξεσηκωμός του λαού, καθώς κι ότι ο Κ. Παπούλιας κακώς εκνευρίστηκε. Επίσης ο αγωνιστής της Αριστεράς αποκάλυψε πως η απόφαση να αποχωρήσει από την παρέλαση ο πρόεδρος της δημοκρατίας ήταν απόφαση της κυβέρνησης!
ΥΓ. Φυσικά κανείς δεν είπε στο mega γιατί μέχρι σήμερα ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν έχει κάνει έστω μία επικριτική δήλωση για την κυβέρνηση και την βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί…
ΠΗΓΗ: kentrinews.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...