Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Νίκος μιλούσε ελληνικά»

Η σύζυγος του Νίκου Ξυλούρη, η Ουρανία Ξυλούρη μίλησε για τις ημέρες της γνωριμίας της με τον λυράρη της Κριτής. «Όταν συναντούσαμε τον άνθρωπο της ζωής μας κάτι μιλούσε μέσα μας», είπε η Ουρανία Ξυλούρη σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ. «Ήταν ένας γάμος και μου είπε ο πατέρας μου έχει έρθει ένα κοπέλι από τα ανώγεια και λένε πως παίζει καλά θες να πάμε; Πήγαμε, εγώ τότε ήμουν στα 16. Εκεί ο Νίκος έπαιζε εγώ χόρευα. Νέοι ήμασταν και οι δυο φυσικό δεν ήταν να συναντηθούμε;».

Όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε ο Νίκος Ξυλούρης αν έβλεπε τη σημερινή κατάσταση απάντησε χωρίς δισταγμό:
« Ο Νίκος αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και θα προσπαθούσε να τη στήσει όρθια. Όσο μπορούσε από το μετερίζι του. Όσο μπορούσε από εκεί που ήταν. Όχι αυτό το κυνηγητό που της κάνουν. …Ο Νίκος δεν μιλούσε «χρωματιστά». Μιλούσε ελληνικά. Και δήλωνε: είμαι Έλληνας» είπε η σύζυγος του.   
Σαν σήμερα το 1980  πέθανε ο Νίκος Ξυλούρης.
 
Πηγή newsday.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Χάος στην Κερατέα! Πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα - Με δακρυγόνα απαντούν τα ΜΑΤ

 Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει όλο το χωριό από τα χημικά
- Κάτοικοι με λάστιχα έχουν βγεί στους δρόμους να σβήσουν τις φωτιές
- Τι δηλώνει στο Newsit ο τέως δήμαρχος Κερατέας















'Ενταση αυτή την ώρα έξω από το Αστυνομικο Τμήμα Κερατέας μεταξύ συγκεντρωμένων κατοίκων και των ανδρών των ΜΑΤ που αυτή τη στιγμή κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους διαδηλωτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι και βρήκαν πολλές βόμβες Μολότοφ. Σύμφωνα με τον τέως Δήμαρχο Κερατέας, Σταύρο Ιατρού, το άτομο που πήγαν να ελέγξουν δεν έχει καμία σχέση με τους διαδηλωτές κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Ο τρόπος που έγιναν οι ερευνες της αστυνομίας πυροδότησε την ένταση. Για κράτος Χούντας κανει λόγο  o τεως Δήμαρχος. 

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Εργα τέχνης-μαϊμού σε γκαλερί της Αθήνας

Αντιγραφές των θαλασσογραφιών του γνωστού ζωγράφου Νίκου Κριδέρα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες γκαλερί της Αθήνας. Μάλιστα, αυτές οι φτηνές απομιμήσεις έχουν και την -ψεύτικη- υπογραφή του ζωγράφου - χωρίς, βέβαια, ο ίδιος να το γνωρίζει!

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι, όπως ο ίδιος ο γνωστός ζωγράφος κατήγγειλε, πως αυτές οι κακές αντιγραφές αφορούν δεκαοχτώ έργα του που είχαν κλέψει άγνωστοι από το ατελιέ του τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Μυτιληνιός ζωγράφος της θάλασσας και των νησιών του Αιγαίου έχει ήδη απευθυνθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές προκειμένου να μπει ένα τέλος στην κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Η υπόθεση με τις αντιγραφές των έργων -που φέρουν μάλιστα την υπογραφή του γνωστού ζωγράφου- είναι σοβαρή, καθώς οι «μαϊμού» πίνακες αποκτούν αξία και οι ενδιαφερόμενοι πελάτες πληρώνουν ένα έργο για αυθεντικό, τη στιγμή που είναι ψεύτικο.

Η «Espresso» μίλησε με τον Μυτιληνιό ζωγράφο, ο οποίος δήλωσε προβληματισμένος από αυτή την ενέργεια και εκδήλωσε την επιθυμία του να ενημερωθεί το κοινό ώστε να προφυλαχτεί από τις κακές αντιγραφές, που τις πληρώνει «χρυσάφι».

«Πριν από μερικές εβδομάδες με ειδοποίησε ένας φίλος πως είδε ένα τέτοιο έργο στη βιτρίνα γνωστής γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας», λέει στην «Espresso» ο γνωστός ζωγράφος και συνεχίζει: «Μάλιστα, είχε την υπογραφή μου. Ακόμα και ο φίλος μου, κοιτώντας τη βιτρίνα, κατάλαβε πως δεν ήταν δυνατόν να είχα ζωγραφίσει εγώ αυτή την κακή απομίμηση του έργου μου. Οι καταγγελίες φίλων και γνωστών μου συνεχίστηκαν, και μάλιστα αφορούσαν έργα μου τα οποία είχαν κλαπεί από το ατελιέ μου».

Ως γνωστόν, τον περασμένο Μάρτιο άγνωστοι είχαν μπει στο ατελιέ του Νίκου Κριδέρα, που εκείνη την εποχή στεγαζόταν σε πολυκατοικία της οδού Χαροκόπου, και είχαν αρπάξει δεκαοχτώ θαλασσογραφίες του από το έργο του «Θάλασσα και Νησιά του Αιγαίου». Τα έργα αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ, αλλά ξαφνικά αντιγραφές των εν λόγω πινάκων άρχισαν να εμφανίζονται σε διάφορες γκαλερί της Αθήνας.

Οπως μας ενημέρωσε ο γνωστός ζωγράφος, έχει επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων γκαλερί προκειμένου να αποσύρουν τα έργα, σε μια προσπάθεια να προστατευτεί το κοινό από απομιμήσεις, τις οποίες μάλιστα πληρώνει ως γνήσιες !

espressonews.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κλέφτηκαν αλλά το... μετάνιωσαν οι παράνομοι εραστές

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες σε περιοχή του δήμου Ερύμανθου στην Αχαΐα, όπου οι κάτοικοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πλοκή του ερωτικού «σίριαλ» ανάμεσα στο παράνομο ζευγάρι που ερωτεύτηκε, κλέφτηκε και έπειτα γύρισε πίσω στη συζυγική στέγη!

Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 40χρονος δημόσιος υπάλληλος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του και να κλεφτεί με την 30χρονη ερωμένη του, επίσης παντρεμένη, με τρία ανήλικα παιδιά. Το ερωτευμένο παράνομο ζευγάρι εξαφανίστηκε ξαφνικά ένα βράδυ, ενημερώνοντας με σημειώματα τους δικούς τους ανθρώπους ότι έφυγαν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, την επομένη το πρωί μεταδόθηκε αστραπιαία όχι μόνο στο χωριό, αλλά σε όλο τον δήμο Ερύμανθου, καθώς κανείς ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι τα «σενάρια» που γράφει η ζωή θα ήταν κατά πολύ πιο «γαργαλιστικά» από τα ερωτικά τηλεοπτικά σίριαλ.

Ομως, αν το γεγονός ότι κλέφτηκαν ήταν αρκετό για να προκαλέσει σούσουρο, η επιστροφή τους στα σπίτια τους, τρεις μέρες μετά, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο. Τη στιγμή που όλοι συζητούσαν πού μπορεί να είχαν στεγάσει τον έρωτά τους και πώς θα ζήσουν τώρα τα παιδιά τους, οι ερωτευμένοι επέστρεψαν στα σπίτια τους ζητώντας από όλους συγχώρεση. Φαίνεται πως η συμβίωση τους έπεσε βαριά κι έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να γυρίσουν στους συζύγους τους πριν είναι πολύ αργά.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δημόσιος υπάλληλος ήταν αυτός που πήγε την ερωμένη του στον απατημένο σύζυγο, και συγκεκριμένα στη στάνη με τα πρόβατα που βόσκει και η ίδια, και του την παρέδωσε. Από την πλευρά του, ο απατημένος σύζυγος φέρεται να έδωσε τόπο στην οργή για χάρη των τριών παιδιών τους και να δέχθηκε πίσω την «ερωτιάρα» σύζυγο. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του φαίνεται πως έπαιξε και η δικαιολογία που πρόβαλε η 30χρονη, η οποία του ανέβασε την ψυχολογία. «Δεν με ικανοποιούσε στο κρεβάτι όσο εσύ» φέρεται να του είπε.

Ωστόσο, την ίδια τύχη δεν είχε ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος μόλις πάτησε το πόδι του στην εξώπορτα του σπιτιού του βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργισμένη σύζυγό του. Σε έξαλλη κατάσταση η απατημένη γυναίκα τού ζήτησε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς δεν άντεχε ούτε να τον βλέπει. Εκείνος, αν και αρχικά αρνήθηκε, στο τέλος αναγκάστηκε να φύγει προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του από τα διάφορα αντικείμενα που εκσφενδόνιζε στο κεφάλι του η γυναίκα του.
espressonews.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Θύρα 7... 30 χρόνια ατιμωρησίας!

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια, από την πιο μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού. Όταν 21 νέοι άνθρωποι έχαναν την ζωή τους στα σκαλιά της Θύρας 7 του σταδίου Καραϊσκάκη, μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
 
Είναι γνωστό το τι έγινε εκείνο το μοιραίο Κυριακάτικο απόγευμα.

Εκείνο που δεν έγινε ποτέ γνωστό, είναι τί έγιναν ή αν υπήρξαν ένοχοι.
Αλήθεια, τι άλλο πρέπει να γίνει σ αυτή την χώρα για να πάει κάποιος φυλακή;
Έγιναν δικαστήρια αρκετά στα χρόνια που ακολούθησαν μετά την τραγωδία.
Φυλακή όμως δεν πήγε ποτέ κανένας.
Αυτό ήταν και είναι το παράπονο των μανάδων, που έως σήμερα φορούν συνέχεια τα μαύρα ρούχα, αφού η μοίρα επέλεξε εκείνες να ζουν σαν φαντάσματα, 30 χρόνια τώρα.
Όχι ότι θ’ άλλαζε κάτι και θα ερχόντουσαν τα παιδιά τους πίσω, αλλά η δικαιοσύνη αν υπήρχε, θα έδιωχνε έστω ένα μικρό βάρος από την ψυχή τους.
Το «ύποπτο» βέβαια όλα αυτά τα χρόνια είναι, πως επέτρεψε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, να υπάρξει ατιμωρησία.
Οι πρώτες που θα έπρεπε να ενδιαφερθούν για τα αίτια που οδήγησαν 19 δικά του παιδιά και 2 φίλους της ΑΕΚ, έπρεπε να ήταν οι διοικήσεις του.
Δεν αρκούν οι επέτειοι και τα μαύρα καθίσματα στην σημερινή Θύρα 7.
Πάνω στη μνήμη αυτών των παιδιών, κάποιοι έβγαλαν χρήματα.
Μέχρι και ταινία έγινε λίγα χρόνια μετά την τραγωδία. Θέαμα δηλαδή που έκοψε εισιτήρια.
Σ αυτή την χώρα όμως, που τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί καιρό τώρα, αν κάποιος περιμένει να βρεθεί λίγο φιλότιμο για να αποδίδεται τουλάχιστον δικαιοσύνη, σε αυτονόητα γεγονότα, μάλλον καταντάει γραφικός.
Ας απαντήσουν τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα εκείνοι που πρέπει, τι έφταιξε το απόγευμα της 8η Φεβρουαρίου του 1981 και 21 νέα παιδιά, δεν γύρισαν ποτέ σπίτι.
Δεν το ζητούν μόνο οι μανάδες των παιδιών. Το ζητούν και κάποια άλλα παιδιά, που τότε δεν καταλάβαιναν πολλά, είδαν όμως αρκετά.
Απόσπασμα από εφημερίδα «Θρύλερ», Φεβρουάριος 2005.
«Πώς να ξεχαστεί»
η τραγωδία μέσα από τα μάτια ενός δεκάχρονου παιδιού.
Από μέρες είχα «φάει» τον πατέρα μου να με αφήσει να πάω γήπεδο. Μόνος μου αυτή τη φορά. Πήγαινα πάντα με τον μπαμπά και τους θείους μου. Όχι μόνο στο Καραϊσκάκη, σε όλα τα γήπεδα.
Ωραίες εκείνες οι Κυριακές. Ο αγώνας μια γιορτή, ώρες πριν αρχίσει. Μα αυτή Κυριακή είχε κάτι το διαφορετικό.
«Έλα ρε μπαμπά θα είναι ο Θείος ο Μάκης με τον Γιώργο μαζί, άσε με να πάω, κάνε μου ένα δώρο για τα γενέθλια μου(9 Φλεβάρη είχα γενέθλια).
«Σε παρακαλώ, 10 χρονών παιδί, θες να πάς μόνος σου στο γήπεδο», απαντούσε ο μπαμπάς.
Πώς τον έπεισαν τελικά τα ξαδέλφια μου, δεν ξέρω. Όλη την εβδομάδα γι αυτό μιλούσα. Έδειχνα το εισιτήριο του αγώνα στους συμμαθητές μου και διάβαζα όλα τα μαθήματα καλά, για να μη δώσω καμία αφορμή.
ΚΥΡΙΑΚΗ 8-2-81 ώρα 14.00
Το τρένο ήταν γεμάτο. Δεν γινόντουσαν επεισόδια τότε. Σπάνια έβλεπες τσακωμούς. Όλοι μαζί πήγαιναν στην γιορτή. Κασκόλ, σημαίες, η μυρωδιά του ψημένου λουκάνικου...Τί ωραίο που είναι το Καραϊσκάκη. Κι αυτή η αίσθηση της ελευθερίας. Για πρώτη φορά μόνος στο γήπεδο. Α, ήταν και ο μικρός αδερφός μαζί.9 ετών εκείνος, χεράκι χεράκι. Κι από πάνω τα ξαδέρφια. Προστάτες.
8-2-81 ώρα 16.30
Προσπαθώ να πιστέψω αυτό που βλέπω. Τι ομάδα, τι μπάλα είναι αυτή που παίζει! Μα 6-0 την ΑΕΚ; Κι ο κόσμος!!! Έχει τρελαθεί!!!
Οι παίκτες αποθεώνονται σε κάθε ενέργεια. Οι πιο παλιοί μίλαγαν για τη Θύρα 7.Στρέφω το βλέμμα μου προς τα εκεί. Άλλωστε δίπλα ήμουν. Μια θύρα διαφορά. Φωνή και κακό. Τι χαρά Θεέ μου!!!
8-2-81 ώρα 16.45
Το σφύριγμα της λήξης. Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο ρε παιχταράδες. Είμαστε μεγάλη ομάδα.
«Εδώ μαζί μου εσείς, μη σας χάσω στον κόσμο», ο ξάδελφος μου. Φοβάται μη χαθούμε στο πλήθος. Και μας πιάνει απ το χέρι. Στις σκάλες όταν ο κόσμος βγαίνει, κάτι περίεργο, μια περίεργη διαίσθηση μας κυριεύει. Βλέπουμε κάποιους να τρέχουν, μα δεν καταλαβαίνουμε. «Τι γίνεται ρε Μάκη», ρωτάω. «Δεν ξέρω», μου απαντά. Από κάποιους που είναι έξω απ το γήπεδο, μαθαίνουμε ότι κάτι γίνεται στη Θύρα 7.Βλέπω ανθρώπους να τρέχουν αλαφιασμένοι έξω από το γήπεδο, σα να είδαν κάτι το τρομερό. Όλα αυτά στις σκάλες .Ακόμη όμως δεν ξέρω τίποτα. «Τι γίνεται ρε Μάκη», επιμένω εγώ.
8-2-81 ώρα 17.15
Κάποιοι χωροφύλακες τρέχουν προς τη Θύρα 7.Κάποιοι άλλοι, πολίτες είναι μάλλον, μεταφέρουν κάποιους ανθρώπους στα χέρια.»Μα τι πάθανε αυτοί; Λιποθύμησαν; Η νίκη είναι; Η ένταση; Τί γίνεται;»
Οι πρώτες σκέψεις ενός 10χρονου παιδιού. Αθώα σκέφτεται. Πού να φανταστεί...
Μα το τοπίο γίνεται κόκκινο και γκρίζο. Όταν πια αυτό που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα είναι ο φόβος, ο τρόμος, η αβεβαιότητα και οι άναρθρες κραυγές, τα πόδια κολλάνε στο έδαφος. Τα μάτια, καρφώνονται εκεί που δεν πρέπει. Και το ερώτημα παραμένει: Τί γίνεται;
Το χέρι μου κρατάει σφικτά αυτό του αδερφού μου. Τα ξαδέλφια μας, μας τραβάνε να φύγουμε. Αρχίζουμε να τρέχουμε. Μα το βλέμμα, όσο γρήγορα και να τρέχεις, παγώνει και στέκεται ΕΚΕΙ.
Δεν ξεχωρίζεις πρόσωπα, σώματα, ηλικίες. Μόνο μια μάζα, κολλημένη πάνω στα σίδερα, που δεν «λύγιζαν» στην οσμή του θανάτου.
...πώς να ξεχαστεί αυτή η εικόνα...
Τις στιγμές που ακολούθησαν δεν τις είδα. Έτρεχα να πάρω τηλέφωνο σπίτι, στο καφενεδάκι απέναντι στην τωρινή πλατεία Θυμάτων Θύρας 7 για να μην τρελαθούν οι δικοί μου.
Η ουρά ήταν τεράστια. Έφτανε έξω από το καφενείο κι εγώ βάζοντας τα κλάματα, έφτασα μέχρι το παλιό κόκκινο τηλέφωνο που έπαιρνε το δίφραγκο!
Τα είδα μετά στις ειδήσεις. Και το ερώτημα που είχα στο γήπεδο τόσην ώρα, είχε αλλάξει. Έγινε ΓΙΑΤΙ;
Έχει απαντήσει άραγε κανείς μέχρι τώρα; Μάλλον όχι!
Πηγή newsday.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ως την Παρασκευή η απόσυρση


Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση για την ενεργοποίηση του μέτρου της απόσυρσης ΙΧ αυτοκινήτων, όπως δήλώσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς. Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή μετά την παρέλευση δέκα ημερών, από τη δημοσιεύσή της απόφσης στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Σύμφωνα με το μέτρο που είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση, η απόσυρση θα εφαρμόζεται για αυτοκίνητα που τέθηκαν για πρώτη φορά στην κυκλοφορία πριν το 1999 και οι κάτοχοι τους θα έχουν την δυνατότητα να το αποσύρουν και να κερδίσουν μείωση του τέλους ταξινόμησης για την αγορά καινούργιου οχήματος μέχρι και 2.000 κυβικά εκατοστά.
Ο υφυπουργός μίλησε για διαφορετικές φάσεις απόσυρσης.
"Είναι δύο τρεις ενέργειες που πρέπει να κάνει για να πάρει το πιστοποιητικό με βάση, το οποίο θα του μειώνεται κατά πολύ το τέλος της ταξινόμησης ή θα αφαιρείται τελείως, ανάλογα με αυτά που προβλέπει ο νόμος".
Αναλυτικά τα κέρδη για τον πελάτη
- Έως 900 κυβικά μείωση φόρων έως 300 ευρώ
- Από 901 έως 1400 κυβικά μείωση φόρου έως 960 ευρώ
- Από 1401 έως 1600 κυβικά μείωση φόρου έως 1430 ευρώ
- Από 1601 έως 1800 κυβικά μείωση φόρου έως 2100 ευρώ
- Από 1801 έως 2000 κυβικά μείωση φόρου έως 2800 ευρώ

Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Στα 34 έφτασαν τα θύματα του Η1Ν1


Δεκαπέντε νέα κρούσματα σήμερα

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι υπηρεσίες Υγείας της χώρας μας, καθώς έως σήμερα 34 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, ενώ μόνο το 5,9% του πληθυσμού έχει κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο φέτος, όταν τα προηγούμενα χρόνια εμβολιαζόταν κάθε χρόνο το 10,5% του πληθυσμού και πέρυσι, με το πανδημικό εμβόλιο, το 7,5%.

Όπως ανέφερε σήμερα η καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας Τζένη Κουρέα - Κρεμαστινού, οι πολίτες τηρούν επιφυλακτική στάση έναντι του αντιγριπικού εμβολιασμού, και τους κάλεσε να εμβολιαστούν, ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες, επισημαίνοντας ότι ο ιός προσβάλλει και νέους-υγιείς ανθρώπους, ορισμένοι από τους οποίους έχασαν τη μάχη για τη ζωή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων, όπου νοσηλεύονταν.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας που συμμετείχαν σήμερα σε συνάντηση εργασίας για την εποχική γρίπη και την κατάσταση στην Ελλάδα, επανέλαβαν για μία ακόμη φορά ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ότι έστω και τώρα που η γρίπη βρίσκεται σε έξαρση, και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα, μπορούν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλώθηκαν σήμερα 15 νέα κρούσματα, νοσηλεύονται 77 ασθενείς σε ΜΕΘ, ενώ συνολικά από την αρχή της χρονιάς έχουν εισαχθεί για νοσηλεία σε νοσοκομεία 146 άτομα.
Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...