Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μας έστησε και στο δεύτερο ραντεβού η «Αποκάλυψη»


Ο Αμερικανός ευαγγελιστής ιεροκήρυκας, Χάρολντ Κάμπινγκ, έπεσε για μία ακόμα φορά έξω ως προς την έλευση της Ημέρας της Κρίσεως.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, σήμερα θα έπρεπε να έχουμε αποδημήσει εις Κύριον, καθώς χθες, 21 Οκτωβρίου, ο Κάμπινγκ περίμενε την έλευση του Μεσσία.
Πρόκειται για τη δεύτερη αποτυχία του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού ιεροκήρυκα στις προφητείες του, καθώς αρχικά είχε προβλέψει ότι η Ημέρα της Κρίσεως ήταν η 21η Μαΐου 2011.
Τότε, μετά από μια μικρή παύση από τις δημόσιες εμφανίσεις, επανήλθε με ένα σύντομο μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι είχε πέσει έξω στους υπολογισμούς του κατά πέντε μήνες και ανακήρυξε ως σωστή ημερομηνία για την Αποκάλυψη την 21η Οκτωβρίου.
Σήμερα, ο Χάρολντ Κάμπινγκ είναι εξαφανισμένος. Δεν έχει κάνει ούτε μία δημόσια εμφάνιση.
Όταν ένα τοπικό κανάλι των ΗΠΑ προσπάθησε να τον βρει στο σπίτι του την Πέμπτη, ο Κάμπινγκ εμφανίστηκε στην πόρτα φορώντας μια ρόμπα και κουνώντας νευρικά το κεφάλι του δήλωσε: «Δεν θα κάνουμε καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει καμία είδηση εδώ».
Παρά τις αποτυχίες του, αρκετοί οπαδοί του συνεχίζουν να πηγαίνουν στις κυριακάτικες συναντήσεις, όπου ο Κάμπινγκ ερμηνεύει τη Βίβλο.

newsbomb.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Εγώ σκότωσα τον Καντάφι"


Ο νεαρός Λίβυος, Σανάντ Αλ Σαντέκ Αλ Ουρέιμπι, μιλώντας σε βίντεο, δήλωσε πως οι αντικαθεστωτικοί βρήκαν τον Καντάφι ζωντανό στο δρόμο.
"Τον πυροβόλησα δύο φορές. Μία κάτω από τη μασχάλη και μία στο κεφάλι. Δεν πέθανε αμέσως. Πήρε περίπου μισή ώρα για να πεθάνει", είπε με κυνικό τρόπο.
"Ο Καντάφι συνελήφθη από επαναστάτες που προέρχονταν από τα ανατολικά. Μετά έφτασε ομάδα από τη Λιβύη για να τον παραλάβει. Ένας από τους στρατιώτες που τον συνέλαβαν αρχικά εναντιώθηκε. Τράβηξε το χρυσό πιστόλι του Καντάφι και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια είπε στους άλλους: Τώρα μπορείτε να τον πάρετε", δήλωσε στους London Times αξιωματούχος των λιβυκών αρχών.
Ο ίδιος δήλωσε, ότι ο νεαρός είναι ένας "ήρωας για τη Λιβύη. Εμείς θα τον προστατεύσουμε. Ούτως ή άλλως είναι ανήλικος και δεν μπορεί να δικαστεί".
Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες φωτογραφίες, από τις τελευταίες στιγμές του Μουαμάρ Καντάφι.
Στις φωτογραφίες, ένας άνδρας κρατά κολλημένο στο πρόσωπο του έκπτωτου ηγέτη ένα όπλο, ενώ σε μία από αυτές τον έχει γυρίσει στο πλάι, ώστε να μην τον κοιτάζει στα μάτια.
 
Τραύμα από πυροβολισμό η αιτία θανάτου
Σε τραύμα που προκλήθηκε από πυροβολισμό οφείλεται, σύμφωνα με γιατρούς που πραγματοποίησαν τη νεκροψία του Καντάφι, ο θάνατός του.
Όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο έναν από τους γιατρούς, η νεκροψία πραγματοποιήθηκε τη νύχτα στο νεκροτομείο της Μισράτα.
Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν, ότι η σορός του θα μεταφερθεί και πάλι στην αποθήκη - ψυγείο κρεάτων, όπου βρισκόταν μαζί με τη σορό του γιου του, Μουτασίμ.
Από χθες μάλιστα το πρωί, Λίβυοι αντικαθεστωτικοί συρρέουν κατά εκατοντάδες, προκειμένου να φωτογραφίσουν τη σορό του έκπτωτου ηγέτη της Λιβύης.
Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο ανακοίνωσε πάντως, ότι στη συνέχεια η σορός του Καντάφι θα παραδοθεί στην οικογένειά του.

news247.gr
 
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Νεκρός ο Ιταλός αναβάτης Μάριο Σιμοντσέλι


Εχασε την μάχη για τη ζωή 24χρονος Ιταλός αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, Μάρκο Σιμοντσέλι, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε αγώνα MotoGP στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας.

O Σιμοντσέλι είχε ένα πολύ ατύχημα στο δεύτερο γύρο του αγώνα ενώ μαχόταν για την τέταρτη θέση με τον Αλβάρο Μπαουτίστα.
Στην στροφή 11 έχασε το μπροστινό της μοτοσικλέτας του, σύρθηκε από τη μία πλευρά της μίας μέχρι την άλλη, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με τους Κόλιν Εντουαρτς και Βαλεντίνο Ρόσι που περνούσαν εκείνη τη στιγμή.
Εσπευσε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο ιατρικό κέντρο της πίστας, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

ethnos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ισχυρός σεισμός με νεκρούς στην Τουρκία


Υπάρχουν νεκροί και υλικές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό 7,3 βαθμών που έπληξε νωρίτερα τη νοτιοανατολική Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού. Σύμφωνα με το CNN Turk, το σεισμολγικό ινστιτούτο Kandilli εκτιμά πως ο αριθμός των νεκρών κυμαίνεται μεταξύ 500-1000.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε νωρίτερα πως κατέρρευσαν κτήρια και 50 άτομα τραυματίστηκαν.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:41 (τοπική και ώρα Ελλάδος) στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπως ανακοινώθηκε από το σεισμολογικό κέντρο του Kandilli.
Το επίκεντρο εντοπίστηκε 35 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης Βαν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, και σε εστιακό βάθος περίπου 5 χιλιομέτρων, ενώ έγινε αισθητός και σε πολλά χωριά του βορειοδυτικού Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Το σεισμολογικό κέντρο υπολόγιζε αρχικά το σεισμό στα 6,6 Ρίχτερ, ωστόσο στη συνέχεια αναβάθμισε την εκτίμησή του. Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως ο σεισμός ήταν μεγέθους 7,6 βαθμών.
naftemporiki.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...