Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο δρόμος της ντροπής




Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Xie Sanxiu με την έξι μηνών κόρη της Hou Shanshan βρήκε ανταπόκριση. Η υπόσχεση του χρήστη "Rich Son in Guangzhou" να της δώσει 20.000 γιαν για να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο το μωρό της που διαγνώστηκε με καρκίνο, ώθησε την Xie Sanxiu να διανύσει απόσταση ενός χιλιομέτρου γονατιστή, κρατώντας μάλιστα τη Hou Shanshan στην αγκαλιά της.
"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη στον κόσμο. Εσύ γιατί το αξίζεις; Δεν έχουν όλοι καλή καρδιά στην κοινωνία. Είπες ότι είσαι διατεθειμένη να χάσεις τη ζωή σου για την υγεία του παιδιού σου. Μόνο λόγια. Ποιος μπορεί να σε πιστέψει; Τι λες να διανύσεις γονατιστή ένα χιλιόμετρο; Αν το κάνεις, θα σου δώσω αμέσως 20.000 γιαν", έγραψε αρχικά ο χρήστης "Rich Son in Guangzhou".
Ούσα απεγνωσμένη, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και έτσι στις 22 Μαρτίου πήρε στην αγκαλιά της την κόρη της και γονατιστή διέσχισε απόσταση ενός χιλιομέτρου σε μία από τις πολυσύχναστες πόλεις της Κίνας.
 
"Ανεξάρτητα από τον αέρα και τη βροχή πρέπει να πάω για να σώσω το μωρό μου. Ελπίζω να κρατήσει την υπόσχεσή του", ανέφερε σε δημοσιογράφους η Xie Sanxiu. Λίγο αργότερα αποδείχτηκε πως ο συγκεκριμένος χρήστης είχε εξαπατήσει τη γυναίκα.
Το συναίσθημα της αγανάκτησης του κόσμου μετατράπηκε άμεσα σε συμπόνοια και τελικά μέσα σε δύο μέρες συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 280.000 γιαν (20.000 λίρες) στον τραπεζικό της λογαριασμό.
 
Στην πραγματικότητα, το ψευδώνυμο "Rich Son in Guangzhou" ανήκε στον Shi Jinquan, υπάλληλο του φόρουμ Tianya.cn, όπου είχε αρχικά αναρτηθεί η έκκληση της γυναίκας για βοήθεια.
O υπάλληλος του φόρουμ Tianya απολύθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εμπλοκή του στην υπόθεση, με τον ίδιο να σημειώνει πως μπορεί τα μέσα να μην ήταν ευγενή, αλλά το έκανε για να βοηθήσει. "Η κοινωνία είναι τόσο αδιάφορη και σκληρή. Εάν θα μπορούσε να αποκτήσει τη βοήθεια όταν τη ζήτησε, δεν θα έκανα αυτό το κόλπο. Ήταν η έσχατη λύση", προσέθεσε.
 
Η γυναίκα, μόλις αποκαλύφθηκε πως ο "δρόμος της ντροπής" ήταν απλά ένα κόλπο, προσφέρθηκε να επιστρέψει το ποσό που είχε συγκεντρωθεί διαδικτυακά. "Δεν είμαι μορφωμένη και δεν γνωρίζω από τέτοια κόλπα. Δεν είμαι η τέλεια μητέρα, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης. Είμαι απλά μία φτωχή μητέρα. Μία μητέρα που προσπαθούσε να σώσει την κόρη της", σημείωσε η Xie Sanxiu.
Πηγή news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

17 μέρες μετά την καταστροφή, θυμήθηκαν να ζητήσουν βοήθεια! Η TEPCo στράφηκε στη Γαλλία

.


Η πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Επί 17 ολόκληρες μέρες, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τον πυρηνικό σταθμό δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ πέρα από το να συντηρεί τον εφιάλτη.

Άνθρωποι αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τα σπίτια και τις ζωές τους, μολύνθηκε το νερό, ο αέρα, τα τρόφιμα. Και η TEPCo, η εταιρία που διαχειρίζεται το πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊτσί, για μέρες παρακολουθούσε από απόσταση (ασφαλείας). Ο πρόεδρος της δεν έκανε δημόσια εμφάνιση, ένας από τους αντιπροέδρους όταν επισκέφτηκε τα καταφύγια, ζήτησε απλά συγγνώμη.

Οι πληροφορίες λίγες, συχνά αντικρουόμενες. Αποκορύφωμα η κατάσταση του Σαββατοκύριακου όταν πρώτα ανακοίνωσε πως τα επίπεδα ραδιενέργειας είναι 10 εκατ. πάνω από το κανονικό, πανικοβάλλοντας έναν ολόκληρο πλανήτη και μετά ανακάλεσε, ανακοινώνοντας πως τελικά η ραδιενέργεια ήταν μόλις... 100.000 φορές πάνω από τα επιτρεπόμενα επίπεδα.

Χρειάστηκε να εντοπιστεί για πρώτη φορά νερό, μολυσμένο με ραδιενέργεια, μέσα στο κτίριο του αντιδραστήρα Νο2, αλλά να βρεθεί πλουτώνιο στο έδαφος της Φουκουσίμα για να «κινηθεί» η διοίκηση της εταιρίας.

Και τώρα, 17 ολόκληρες μέρες μετά το σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι, που προκάλεσαν και το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα, η TEPCo αποφάσισε ότι δε μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της και ζήτησε βοήθεια από τη Γαλλία. Από τους γαλλικούς δημόσιους βιομηχανικούς ενεργειακούς ομίλους, όπως ανακοίνωσε –όχι η εταιρία- ο Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας, Ερίκ Μπεσόν.

Επί της ουσίας η ιαπωνική εταιρία ζήτησε από τη Γαλλία να τον βοηθήσει και να βρει έναν ορισμένο αριθμό ειδικών στον τομέα της επεξεργασίας ραδιενεργού νερού και μολυσμένου νερού», δήλωσε ο Γαλλος υπουργός στον ραδιοσταθμό RTL, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στην Ιαπωνία «κρίσιμη».

«Η Areva θα στείλει στην Ιαπωνία δύο από τους εμπειρογνώμονες της οι οποίοι εργάζονται στη CEA του Μαρκούλ και οι οποίοι είναι ειδικοί στην ανάκτηση και την επεξεργασία ραδιενεργού νερού. Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε όσους ειδικούς χρειάζονται για να τους στηρίξουμε στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται», δήλωσε ο Μπεσόν.

Η EDF, σε συνεργασία με την Areva και την CEA, είχε ήδη ανακοινώσει στις 18 Μαρτίου την αποστολή στην Ιαπωνία 130 τόνων ειδικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων ρομπότ που μπορούν να παρέμβουν στη θέση των ανθρώπων σε περίπτωση πυρηνικού δυστυχήματος. 

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Μετρητά τέλος στις μεγάλες συναλλαγές από την Παρασκευή




- Μόνο με επιταγή ή πιστωτική οι συναλλαγές
- Δείτε πιο είναι το όριο και ποιες συναλλαγές αφορά
- Ποιες συναλλαγές εξαιρούνται













Τα μετρητά γίνονται παρελθόν από την Παρασκευή 1η του Απρίλη για συναλλαγές που έχουν αξία από 3.000 και πάνω.
Από την πρώτη του Ιανουαρίου του 2012 το μέτρο θα ισχύει για τις συναλλαγές από τα 1.500 ευρώ και πάνω.

Στο εξής λοιπόν φορολογικά στοιχεία, που εκδίδονται από επιτηδευματίες, για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες θα εξοφλούνται αποκλειστικά μέσω τραπέζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγές.

Στο ποσό συνυπολογίζεται και ο ΦΠΑ.

Τι θα γίνει με τις δόσεις; Ευτυχώς αυτή τη φορά έχουν δώσει την απάντηση πριν την ισχύ του μέτρου.

Η αξία της αγοράς ή της υπηρεσίας θα φαίνεται ολόκληρη στην απόδειξη, αλλά ο πελάτης θα επιβαρύνεται τμηματικά, όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα.

Για παράδειγμα αν κάποιος κάνει μια αγορά αξίας 5.000 ευρώ σε 18 άτοκες δόσεις, θα πάρει απόδειξη για ολόκληρο το ποσό και θα χρεώνεται κάθε μήνα με το ποσό των 278 ευρώ.

Τώρα, στις περιπτώσεις όπου ο πελάτης δεν έχει ούτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα, ούτε μπορεί να βγάλει επιταγή, τότε ο έμπορος ή ο επαγγελματίας θα είναι υποχρεωμένος να κόβει ένα παραστατικό το οποίο στη συνέχεια θα είναι επίσης υποχρεωμένος να το καταθέτει στην τράπεζα


Ποιες συναλλαγές αφορά

Προκαταβολές που εισπράττονται ή τμηματικές καταβολές, που αφορούν συναλλαγές ύψους άνω του ισχύοντος κάθε φορά ορίου, ανεξαρτήτως του ποσού έκαστης τμηματικής καταβολής ή προκαταβολής.
Πώληση αγαθών (όπως οχήματα, κ.λπ.) σε ιδιώτη "με ανταλλαγή", η διαφορά της αξίας που προκύπτει από το συμψηφισμό των αμοιβαίων ανταπαιτήσεων, εφόσον αυτή υπερβαίνει το ισχύον κάθε φορά όριο.
Αλλαγή λιανικώς πωληθέντων αγαθών, η αξία των οποίων προηγουμένως έχει εξοφληθεί, για τη νέα απόδειξη λιανικής πώλησης που εκδίδεται.
Επιστροφή αγαθών, εφόσον μεταγενέστερα η απαίτηση του ιδιώτη συμψηφισθεί με επόμενη αγορά αγαθών.
Σε περίπτωση συναλλαγής που εξοφλείται, μερικώς ή ολικώς, με εκχώρηση από τον ιδιώτη προϊόντος δανείου που βαρύνει αυτόν, με κατάθεση του σχετικού ποσού στο λογαριασμό του πωλητή - επιτηδευματία, για το τυχόν υπολειπόμενο ποσό, ανεξαρτήτως αξίας, εφόσον η τιμολογούμενη αξία της συναλλαγής υπερβαίνει το ισχύον κάθε φορά όριο.

Ειδικές περιπτώσεις

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις συναλλαγών, που διενεργούνται σε ημέρες και ώρες μη λειτουργίας των τραπεζών ή με πρόσωπα - ιδιώτες που για αντικειμενικούς λόγους δεν είναι δυνατή η από μέρους τους εξόφληση, με τους νέους τρόπους και καταβάλλονται μετρητά ή παραδίδονται συναλλαγματικές, οι οποίες εξοφλούνται εκτός τραπεζικού συστήματος, ακολουθείται ειδική διαδικασία ως ακολούθως:

-Από τον επιτηδευματία - πωλητή, κατά το χρόνο είσπραξης μετρητών ή παραλαβής συναλλαγματικών (εκτός τραπεζικού συστήματος) από τον πελάτη - ιδιώτη, εκδίδεται λογιστικό παραστατικό «απόδειξη είσπραξης μετρητών ή παραλαβής αξιόγραφων».
Η συγκεκριμένη απόδειξη, εκδίδεται αθεώρητη από διπλότυπο, τουλάχιστον, στέλεχος και εφόσον είναι μηχανογραφική δεν απαιτείται η σήμανση αυτής μέσω ΕΑΦΔΣΣ.
Στο περιεχόμενο αυτής αναγράφονται το ποσό, ο τρόπος εξόφλησης, η αιτιολογία της είσπραξης (π.χ. προκαταβολή, τμηματική καταβολή, εξόφληση) και ο αύξων αριθμός του παραστατικού (εφόσον έχει προηγηθεί η έκδοση αυτού).
Επί προκαταβολών, πριν την έκδοση του φορολογικού στοιχείου, αναγράφονται τα αντίστοιχα στοιχεία του οικείου ταμιακού παραστατικού, εφόσον εκδίδεται από την επιχείρηση.

-Ο επιτηδευματίας υποχρεούται το ποσόν των μετρητών, που εισπράττει κατά το χρόνο έκδοσης της εν λόγω απόδειξης ή κατά το χρόνο εξόφλησης των συναλλαγματικών, να το καταθέσει εντός δύο εργάσιμων ημερών από την έκδοσή τους, σε τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα ή Πιστωτικό Οργανισμό.
Τα εκδιδόμενα τραπεζικά παραστατικά, συσχετίζονται από τον επιτηδευματία με τις «αποδείξεις είσπραξης μετρητών ή παραλαβής αξιόγραφων» που αφορούν.

-Οι εκδιδόμενες «αποδείξεις είσπραξης μετρητών ή παραλαβής αξιόγραφων», καθώς και τα τραπεζικά παραστατικά από τα οποία προκύπτουν τα δεδομένα της κατάθεσης, διαφυλάσσονται με ευθύνη του υπόχρεου, για όσο χρόνο προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 21 του ΚΒΣ


Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πάτρα : Μαζεύουν υπογραφές για να για να παραμείνει η βόλτα στη θάλασσα "δικαίωμα".



Η Πάτρα εδώ και πολλά χρόνια έχει "κερδίσει" την παγκόσμια πρωτοτυπία  ,να μην έχουν πρόσβαση οι πολίτες της στην θάλασσα της.
Oι κάτοικοι της Πάτρας, αγανακτισμένου πλέον , διεκδικούν , να αποκατασταθεί  αυτό το παράδοξο.
Πρόκειται για το  φυσικό θαλάσσιο μέτωπο της,στο οποίο η ελεύθερη και άμεση πρόσβαση , σαφώς θα βελτιώσει   την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, την ανάπτυξή της, και  την οικονομική της προοπτική.




Η πόλη της Πάτρας έχει σπουδαία και μακραίωνη ιστορία τεσσάρων χιλιάδων ετών.
 Η Πάτρα κατοικήθηκε ήδη από τα προϊστορικά χρόνια και αποτέλεσε σημαντικό κέντρο της μυκηναϊκής εποχής. Στην αρχαιότητα υπήρξε πρωταγωνιστικό μέλος της Αχαϊκής Συμπολιτείας ενώ τη μεγαλύτερή της άνθηση γνώρισε στα Ρωμαϊκά χρόνια, οπότε και υπήρξε αυτοκρατορική αποικία. 
Στη Βυζαντινή εποχή παρέμεινε εμπορική πόλη. Γνώρισε αλλεπάλληλες κατακτήσεις από Λατίνους, ΕνετούςΦράγκους, Βυζαντινούς και Τούρκους. Ακόμη πρωτοστάτησε στην Ελληνική επανάσταση του 1821, η πρώτη σπίθα της οποίας στην Ελλάδα, άναψε στην Πάτρα. 
Στην Ελλάδα του 19ου αιώνα αποτελούσε τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας, το αδιαφιλονίκητο κέντρο της Πελοποννήσου, σπουδαίο εξαγωγικό λιμάνι και πεδίο ανάπτυξης της πρώτης ελληνικής αστικής τάξης
Στον 20ό αιώνα αναπτύχθηκε ως εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο και παρότι σε οικονομικό μέγεθος υποσκελίστηκε από την Αθήνα, παραμένει τέταρτη πόλη της Ελλάδας και σημαντικότερος οικονομικός πόλος της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

Οι Πατρινοί λοιπόν , ενώνουν την φωνή τους και απαιτούν να ξαναγίνει η πόλη τους παραθαλάσσια  ....


http://www.patra-thalassiometopo.gr/contact/
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το Καστελόριζο... μετακόμισε !





Όχι, δεν φταίνε για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι, άλλοι έβαλαν το ... χεράκι τους μεταξύ αυτών και το ελληνικό κράτος.







Ο  λόγος για τους 30.000 Καστελοριζιούς της Αυστραλίας. Μπορεί στο ακριτικό νησί να ζουν μόλις και μετά βίας 400 κάτοικοι σήμερα, όμως η “καρδιά” του είναι δυνατή. 

Όπου γης έχουν ριζώσει οι Καστελορίζιοι. Στην Αυστραλία ζουν σύμφωνα με υπολογισμούς 30.000 άνθρωποι με ρίζες από το όμορφο νησί.

Ο Allan Cresswell με μητέρα από το Καστελόριζο αποφάσισε να ... μετρηθούν όλοι όσοι έχουν την ίδια τύχη, να έχουν ρίζες από το νησί-κόσμημα. Ξεκίνησε έρευνα από το 1983 και κατάφερε μέχρι σήμερα να καταμετρήσει 19.300 με ρίζα απ' το Καστελόριζο. Ούτε λίγες, ούτε πολλές 6.600 οικογένειες με αίμα ελληνικό!

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αναστολή λειτουργίας στο Alter; – Ανακοίνωση γρίφος





Για αλλαγές στο πρόγραμμά του μιλά ο τηλεοπτικός σταθμός ωστόσο όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του αργά χθες τη νύχτα











από σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου, αναστέλλεται κάθε ζωντανό και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα και το πρόγραμμα του σταθμού θα έχει μόνο επαναλήψεις.

Στο δελτίο τύπου δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά, στο χρονικό διάστημα για το οποίο θα ισχύσει η παραπάνω απόφαση.

Δημοσιογράφοι του Alter λένε  ότι από τη στιγμή που το δελτίο τύπου δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη αναστολή, αλλά αναφέρεται σε αλλαγή προγράμματος δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσουν τι σημαίνει αυτό για το κανάλι και το εργασιακό μέλλον εκατοντάδων ανθρώπων.

Κύκλοι του ΑΛΤΕΡ έλεγαν στο zappit ότι οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και το fund κυπριακών συμφερόντων ΑΡΓΩ προχωρούν και ως το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπογραφεί η τελική συμφωνία που θα αποτελέσει και τη σανίδα σωτηρίας του σταθμού.

Την απόφαση για την προσωρινή αναστολή μετάδοσης των ζωντανών προγραμματων την έλαβαν για να αποφύγουν εντάσεις από την πλευρά των εργαζομένων που θεωρούσαν ότι μπορεί να διαταρραξουν το κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι ευχόμαστε η περιπέτεια να λήξει ευνοικά για το σταθμό και τους εργαζόμενους του γιατί οτιδήποτε άλλο θα ήταν καταστροφικό για τον κλάδο.


Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ξεκίνησε μπαράζ κατασχέσεων σε όσους χρωστάνε στο Δημόσιο





 Πρώτα θύματα 300 προμηθευτές μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ
- Οι κατασχέσεις θα επεκταθούν στις αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και στις εταιρείες μηχανολογικού εξοπλισμού
- ''Αγρίεψε'' το υπουργείο Οικονομικών λόγω της απελπιστικής υστέρησης στα έσοδα










''Χέρι'' στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων του λιανεμπορίου και των προμηθευτών τους βάζει το υπουργείο Οικονομικών που σύμφωνα με την ''Ημερησία'' ξεκίνησε ήδη κατασχέσεις στα χέρια τρίτων για χρέη προς το Δημόσιο.
 
Πρώτα θύματα της νέας πρακτικής του Δημοσίου, είναι 300 προμηθευτές μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ με ληξιπρόθεσμα χρέη.
 
Από τις αρμόδιες εφορίες επιδόθηκαν κατασχετήρια στα χρήματα που αυτοί περιμένουν να πάρουν από τους μεγάλους πελάτες τους, δηλαδή τα σούπερ μάρκετ.
 
Το χειρότερο όμως είναι πως με κατασχέσεις απειλούνται και άλλοι τομείς της λιανικής όπως, για παράδειγμα, οι αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και οι εταιρείες μηχανολογικού εξοπλισμού.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι περισσότεροι από τους προμηθευτές των σούπερ μάρκετ δεν είναι μεγάλες επιχειρήσεις αν και ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιες μεγάλες εταιρείες όπως μονάδες παραγωγής κρέατος και πουλερικών, αλλά μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται κυρίως με μη τυποποιημένα τρόφιμα.
 
Την μέθοδο των κατασχέσεων χρησιμοποιεί ως ύστατο μέσο το υπουργείο Οικονομικών, απέναντι σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο, με στόχο να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που φτάνουν τα 37 δισεκατομμύρια ευρώ και για να αναπληρώσει την υστέρηση των εσόδων.

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

ΟΠΑΠ: Και σκύλοι στο βωμό του κέρδους




Τζόγος... χωρίς όρια από τον ΟΠΑΠ, που πλέον δίνει τη δυνατότητα σε όσους ποντάρουν σε αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν αθώα σκυλιά, να ελπίζουν σε... κέρδη!

Τα Monitor Games Races είναι παιχνίδια Κυνοδρομιών, εικονικών και πραγματικών, που ήδη ξεκίνησαν να παίζονται πιλοτικά σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Άρτας από τις 22 Μαρτίου, μαζί με άλλα τρία νέα παιχνίδια στοιχημάτων.
Καθημερινά προβάλλονται αγώνες εικονικών και ζωντανών κυνοδρομιών και ο παίκτης στοιχηματίζει στο πρακτορείο με την συμπλήρωση ενός διαθέσιμου κουπονιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποντάρουν από 30 λεπτά και πάνω και καλούνται να προβλέψουν τους τρεις πρώτους νικητές.
Ο ΟΠΑΠ για να διαφημίσει το νέο του απόκτημα δεν διστάζει να επικαλεστεί «αρχαιοελληνικές ρίζες» των κυνοδρομιών, υποστηρίζοντας ότι «οι πρόγονοί μας αγάπησαν με πάθος τα λαγωνικά...». Στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει επίσης ότι οι κυνοδρομίες έχουν μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.
Παραλείπει βέβαια να πει ότι στη Μασαχουσέτη, όπου 100 σκυλιά ζούσαν σε μικρά κλουβιά και έβγαιναν μόνο για την ημέρα του αγώνα, απαγορεύτηκαν οι κούρσες σκύλων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «adespoto.gr». Αποσιωπάται επιμελώς μία ακόμα βιομηχανία εκμετάλλευσης των ζώων, στο βωμό του χρήματος.

Πηγή tvxs.gr
2
πΗΓΉ 
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...