Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στο Διαδίκτυο το αρχείο του Αϊνστάιν


Χειρόγραφα επιστημονικά σημειώματα και η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2), άρχισαν να «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ.


Το πλήρες αρχείο του 'Αλμπερτ Αϊνστάιν, που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, όπου, μεταξύ άλλων, βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2), άρχισαν να «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ το οποίο τα έχει πλέον στην ιδιοκτησία του.

Σε πρώτη φάση είναι διαθέσιμα online γύρω στα 2.000 έγγραφα και θα ακολουθήσουν και τα άλλα στη συνέχεια.

Τα κείμενα και τα λοιπά προσωπικά αντικείμενα, όπως ταχυδρομικές κάρτες, του διάσημου νομπελίστα Γερμανο-εβραίου φυσικού, βρίσκονταν έως τώρα επιμελώς φυλαγμένα σε χρηματοκιβώτια. Το πανεπιστήμιο τα φωτογράφισε ψηφιακά σε υψηλή ανάλυση και πλέον τα «ανεβάζει» στο Ίντερνετ, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την προσωπικότητα και το έργο του ανθρώπου που σφράγισε την επιστήμη του 20ού αιώνα με τη θεωρία της σχετικότητας.

Μόνο 900 εικόνες των χειρογράφων του και ένας ημιτελής κατάλογος με το μισό περιεχόμενου του αρχείου είχε δημοσιοποιηθεί το 2003.

Τώρα, χάρη σε μια χορηγία του βρετανικού Ιδρύματος Πολόνσκι, που είχε κάνει μια ανάλογη ψηφιοποίηση στα χειρόγραφα του Ισαάκ Νεύτωνα, και τα 80.000 αντικείμενα της συλλογής του Αϊνστάιν έχουν πλέον καταγραφεί και ταξινομηθεί σε ένα πλήρη online κατάλογο.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου για τον Αϊνστάιν περιέχει πλέον τον κατάλογο του πλήρους αρχείου και δίνει την ευκαιρία στους ερευνητές να αναζητήσουν αντικείμενα που μέχρι σήμερα δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν.

Το εμπλουτισμένο ηλεκτρονικό αρχείο επιτρέπει ήδη την ενδελεχή μελέτη των πρώτων 2.000 εγγράφων, που αποτελούνται από περίπου 7.000 σελίδες και καλύπτουν την περίοδο της ζωής του Αϊνστάιν έως το 1921. Τα επόμενα χρόνια, θα «ανέβουν» σταδιακά στο διαδίκτυο ψηφιοποιημένα και τα υπόλοιπα αντικείμενα της συλλογής.

Η ψηφιοποίηση γίνεται σε συνεργασία με το αμερικανικό πανεπιστήμιο Πρίνστον (όπου εργαζόταν ο Αϊνστάιν) και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), που έχουν αναλάβει να εκδώσουν σχολιασμένα όλα τα επιστημονικά χειρόγραφα του μεγάλου φυσικού.

Η online συλλογή περιλαμβάνει 14 σημειωματάρια γεμάτα επιστημονικές εργασίες και μάλιστα με πολύ ψιλά γράμματα, επιστολές του Αϊνστάιν σε συναδέλφους του επιστήμονες, καθώς και μια χειρόγραφη εξήγηση της θεωρίας της σχετικότητας και της διάσημης εξίσωσης που συσχετίζει την μάζα (Μ) με την ενέργεια (Ε) και την ταχύτητα (C).

Υπάρχουν ακόμα λιγότερα γνωστά κείμενα, όπως μια κάρτα στην άρρωστη μητέρα του, η αναγγελία του γάμου του, η ιδιωτική αλληλογραφία με τις ερωμένες του, επιστολές σε εφημερίδες για διάφορα θέματα (π.χ. τη διαμάχη Αράβων και Ισραηλινών) και σωρεία γραμμάτων που έπαιρνε από ανθρώπους που τον καλούσαν να κουρευτεί! Ακόμα, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα ένα αντίγραφο από τον «έλεγχο» του Αϊνστάιν, όταν ήταν στο σχολείο, για να διαλύσει τον μύθο ότι ήταν κακός μαθητής.


newsbomb.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ελλάδα: Η χώρα της κατάθλιψης και του άγχους

Από τα χαμηλά ποσοστά κατάθλιψης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στα υψηλότερα!

Από εκεί δηλαδή που βρέθηκε η ζωή του Έλληνα μέσα σε λίγους μήνες: βουτιά στο απόλυτο κενό της κατάθλιψης και του άγχους.

Μελέτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», δείχνει πως ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τα χαράτσια, η αγωνία για το εργασιακό αύριο, οι συρρικνώσεις στους μισθούς και η ραγδαία αύξηση της ανεργίας καθιστούν ασύμφορη τη ζωή.

Μαζί με την ανεργία, αυξάνονται και τα ποσοστά  αγχωδών διαταραχών και κρίσεων πανικού-είναι αυτό που αποκαλείται «αγχώδης συνδρομής».

Οι ειδικοί μιλούν για αύξηση της τάξεως του 40% όπως αύξηση παρουσιάζει και η κατάθλιψη η οποία λαμβάνει μορφές επιδημίας.

Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν και οι επιστήμονες της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας καθώς σε πρόσφατη μελέτη ένας στους δυο ενήλικες Έλληνες εμφανίζει συμπτώματα κατάθλιψης!

Στο σύνολο του πληθυσμού, οι γυναίκες εμφανίζονται πιο ευάλωτες από τους άντρες πιθανότατα γιατί βάλλονται περισσότερο από την κρίση.

Ανησυχητική είναι η κατάσταση στους νέους έως 25 ετών, καθώς ο ένας στους δυο είναι άνεργος και χωρίς επαγγελματική προοπτική.


newsbomb.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κορυφαία τουριστικά πρακτορεία στο πλευρό της Ελλάδας


«Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνον η εμπιστοσύνη». Με αυτό το σλόγκαν ξεκίνησε η έντυπη καμπάνια έξι μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

Οι εταιρείες TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες, επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.

Συνολικά, αυτοί οι έξι τουριστικοί πράκτορες διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία.

Στόχος της καμπάνιας είναι η επιβεβαίωση ότι η χώρα μας παραμένει ένας μοναδικός στον κόσμο τουριστικός προορισμός και ότι τα πρόσφατα περιστατικά δεν δημιουργούν προβλήματα για τους Γερμανούς τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα. Η έντυπη καμπάνια έρχεται σε συνέχεια της έκθεσης του Βερολίνου και των επαφών των ελληνικών φορέων τουρισμού με τους αντίστοιχους γερμανικούς.


Με αφορμή αυτή την καμπάνια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε ότι «η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει όχι μόνο από την πλευρά των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και από τους ξένους συνεργάτες μας με τους οποίους επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν σύντομα δράσεις από πλευράς Πολιτείας, χαιρετίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης των έξι μεγάλων tour operators της Γερμανίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συνεργασία εγχώριων και διεθνών φορέων θα επιτύχουμε τους στόχους μας και θα ενισχύσουμε για ακόμα μια χρονιά την ελληνική οικονομία».
 
Οι Βρετανοί... κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Παράλληλα Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες έστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, καθώς και το αρμόδιο μέλος της τρόικας των διεθνών πιστωτών για άμεση εκστρατεία διαφήμισης.

Πρόκειται για μία φιλική όσο και επιτακτική προειδοποίηση προς τις ελληνικές αρχές, αλλά κυρίως φωνή απόγνωσης από επαγγελματίες του τουρισμού στη Βρετανία που ζουν από την προτίμηση που δείχνουν περίπου 2,5 Βρετανοί κάθε χρόνο στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.


Με την ανοιχτή επιστολή τους, που προωθήθηκε μέσω του Συνδέσμου εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ο Σύνδεσμος Ανεξαρτήτων Ταξιδιωτικών Γραφείων (AITO), ο Σύνδεσμος Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA) και η Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων (FTO) ζητούν άμεσα την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη θετική προβολή της Ελλάδας στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα καλούν την ελληνική κυβέρνηση να παρακάμψει τη συνήθη γραφειοκρατία και να ξεκινήσει διαφημιστική εκστρατεία που να τονίζει ότι η χώρα είναι ασφαλής και έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη.

Η πρόταση των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων είναι να διαθέσει η ελληνική πλευρά όσα χρήματα έχουν ακόμα στη διάθεσή τους οι ίδιοι οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες για τη διαφημιστική προώθηση της χώρας. Ζητούν επίσης την πρόσληψη μίας εταιρείας δημοσίων σχέσεων με αποστολή να αντιστρέψει την εικόνα της Ελλάδας ως μη-ασφαλούς προορισμού.


Αν όλα αυτά δε γίνουν μέσα στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες («και όχι σε τρεις μήνες», όπως επισημαίνεται), τότε πτήσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων θα ακυρωθούν διότι τα ταξιδιωτικά γραφεία δε θα μπορούν να πουλήσουν το συνηθισμένο αριθμό πακέτων για την Ελλάδα, τονίζει η επιστολή. Προστίθεται ότι πολλά από αυτά τα γραφεία που προωθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα ίσως χρειαστεί να κλείσουν.

Η ανησυχία των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων είναι ότι παρά το γεγονός πως οι ταραχές περιορίζονται κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η εικόνα που έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα ως επικίνδυνο προορισμό έχει γενικευτεί για όλη τη χώρα.


epikaira.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Αθώος" δηλώνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα !


Στις ευθύνες της ΝΔ θα σταθεί ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου προκειμένου να αποφύγει για μια ακόμα φορά την κριτική για τους δικούς χειρισμούς ως υπουργός Οικονομικών την κρίσιμη περίοδο για την χώρα 2009-2010, πράξεις που για πολλούς από τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην εξεταστική είχαν ολέθρια αποτελέσματα για την επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας.

Λίγα λεπτά πριν περάσει την πόρτα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του φουσκωμένου ελλείμματος του 2009 και του κατά πόσο τα στοιχεία παραποιήθηκαν, ο πρώην υπουργός Οικονομικών συνομίλησε με τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας. "Η απουσία της ΝΔ από την εξεταστική είναι ξεκάθαρη απόδειξη ενοχής", υποστήριξε ο κ. Παπακωνσταντίνου θέλοντας να μεταφέρει το σύνολο των ευθυνών για τη δημοσιονομική κατάρρευση στις κυβερνήσεις του Κώστα αραμανλή.
Επι της ουσίας δηλαδή ο υπουργός δεν «έβγαλε» είδηση επιβεβαιώνοντας την κοινή παραδοχή που θέλει τον ίδιο να αποτελεί είδηση με τους χειρισμούς του.

Επιπροσθέτως, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι πριν απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν από τα μέλη της επιτροπής θα καταθέσει υπόμνημα «που θα δείχνει την συστηματική απόκρυψη στοιχείων πριν τις εκλογές» και θα επιμείνει ότι επι δικών του ημερών στο υπουργείο Οικονομικών δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στο έργο της ΕΛΣΤΑΤ.
Πάντως, ερωτώμενος για τις καταγγελίες του κ. Μανώλη Κοντοπυράκη – ο πρώην προϊστάμενος της στατιστικής υπηρεσίας ανέφερε σε συνέντευξή του ότι «ο Παπακωνσταντίνου ήταν μιας ώρας υπουργούς και προχώρησε σε ωμή παρέμβαση στα στατιστικά» - ο πρώην «τσάρος» επανέφερε το γνωστό ειρωνικό του ύφος  είπε «ο κ. Κοντοπυράκης ας μάθει πρώτα να μετρά το έλλειμμα και το ΑΕΠ και μετά τον χρόνο» και πρόσθεσε «πως είναι δυνατόν να στέλνει 6% έλλειμμα όταν σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ το έλλειμμα ήταν 8%;»

ιδικότερα στο 4.716 λέξεων (!)  υπόμνημά του ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι «η ΝΔ εν γνώσει της έστελνε ψευδή στοιχεία» πως «υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες σε όσους συνειδητά έστελναν ψευδή στοιχεία» και ότι «από τη στιγμή που ανέλαβα το υπουργείο Οικονομιών με απόλυτη διαφάνεια επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα πραγματικά δημοσιονομικά στοιχεία – χωρίς προσπάθεια απόκρυψης και φυσικά ούτε «φουσκώματος»… η απόκρυψη είναι πολιτικό έγκλημα όχι η αποτύπωση».

Επιπροσθέτως, ο υπουργός επιχειρεί να πείσει ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να ανακόψει την δυναμική του ελλείμματος με λήψη μέτρων ύψους ανω του 1 δις ευρώ - τα οποία ως γνωστόν δεν κατάφεραν να πείσουν τους εταίρους – και καταφεύγει στην κυνική παραδοχή ότι για να αναστρέψει την εικόνα της οικονομίας θα έπρεπε να προχωρήσει στο «Πλήρες κόψιμο των τελευταίων 3 συντάξεων και μισθών των δημοσίων υπαλλήλων (αφού βρισκόμασταν στον Οκτώβριο και αφού το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό κόστος στο δημόσιο ήταν περίπου 30 δις ευρώ)» κάτι όμως που ούτως ή άλλως έκανε σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Η επιτροπή καταγγέλλει την ΝΔ για παρεμπόδιση της έρευνας

Πέραν όμως της κατάθεσης του κ. Παπακωνσταντίνου η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, έντονος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των μελών της επιτροπής για την «άκομψη» ενέργεια της ΝΔ να απαγορεύσει στα στελέχη της να καταθέσουν. Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Ρήγας εξήγησε ότι «ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας μας ενημέρωσε ότι τα στελέχη του κόμματος τα οποία είχαν κληθεί, δεν θα προσέλθουν και θα στείλουν υπομνήματα. Το γεγονός αυτό αποτελεί μείζον πολιτικό ζήτημα καθώς για πρώτη φορά βλέπουμε να εμποδίζονται με κομματική γραμμή οι μάρτυρες να προσέλθουν στην επιτροπή. Αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια εκ μέρους της ΝΔ να μην ερευνηθεί πως φτάσαμε στην αύξηση του ελλείμματος…»


protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Θέλουν επώδυνα μέτρα στην Ελλάδα


Επισημαίνοντας πως είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν επώδυνα μέτρα στην Ελλάδα, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζει ότι πρέπει όλοι να καταλάβουν και να αποδεχτούν τις θυσίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ορθοποδήσει η χώρα.
"Για να επανέλθει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν επώδυνα μέτρα, με τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο σε κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC επισημαίνει ότι όπως και στην περίπτωση της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, οι χώρες μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να προχωρήσουν σε υποτίμηση με το να μειώσουν το εργασιακό κόστος.
Ανέφερε ότι απαιτείται "πολιτική και κοινωνική αποδοχή, στήριξη των εφαρμοζόμενων μέτρων, προκειμένου να καταστεί η χώρα πιο ευέλικτη και ανταγωνιστική, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και συνειδητή στάση εκ μέρους των ιθυνόντων να βάλουν σε μία τάξη τα δημόσια οικονομικά".
Σε ερώτηση για το πως αναμένει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον κατώτατο μισθό να μειώνεται 22% και συνεπώς να μειώνεται η ζήτηση, οι (ασφαλιστικές) εισφορές και τα έσοδα για το κράτος, η Κριστίν Λαγκάρντ σημείωσε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ακόμα για αύξηση των εσόδων του κράτους από την είσπραξη των φόρων, δηλαδή την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Επισήμανε ακόμα ότι σε σύγκριση με τον κατώτατο μισθό άλλων ευρωπαϊκών χωρών, στην Ελλάδα "είναι μεγαλύτερος κατά 50% απ' ό,τι στην Πορτογαλία, 17% απ' ό,τι στην Ισπανία και πολλαπλάσιος απ' ό,τι σε άλλες χώρες όπως η Κροατία", δείχνοντας σε νέες μειώσεις μισθών στο άμεσο μέλλον, και προσέθεσε ότι η λύση βρίσκεται στην "ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας".
Για το ενδεχόμενο εκδήλωσης σοβαρών κοινωνικών αναταραχών με την επιπλέον μείωση του κατώτατου μισθού και την περικοπή δαπανών στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας, η Κριστίν Λαγκάρντ υποστήριξε ότι "είναι απαραίτητο να καταλάβουν όλοι και να αποδεχθούν τις θυσίες που πρέπει να γίνουν, για να ορθοποδήσει η χώρα και να μπορεί στο μέλλον να απεξαρτηθεί από την οικονομική συνδρομή των Ευρωπαίων εταίρων και του ΔΝΤ".
Σε ερώτηση εάν θα ήταν πιο απλό να είχε η Ελλάδα το δικό της νόμισμα, την αξία του οποίου θα υποτιμούσε, ώστε να βγει από την κρίση, η επικεφαλής του ΔΝΤ εξηγεί ότι "όπως και στην περίπτωση της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, μπορούν οι χώρες να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να προχωρήσουν σε υποτίμηση, τρόπον τινά, με το να μειώσουν το εργασιακό κόστος".
Σχολιάζει επίσης ότι το ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο αποτελεί "δυνατό νόμισμα και η Ευρωζώνη ισχυροποιείται διαρκώς μέσω της θέσπισης νέων κανονισμών και δομών", ενώ στο θέμα της "έλλειψης εμπιστοσύνης και πολιτικής βούλησης στην ΕΕ, ως βασική αιτία της παρούσας δεινής οικονομικής κατάστασης", αναφέρει ότι "πολιτική βούληση και αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων θα πρέπει να βρίσκονται σε απόλυτο συγχρονισμό".


news247.gr

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Στο στόχαστρο Τούρκων ελληνικά λιμάνια


Στο στόχαστρο των Τούρκων επιχειρηματιών έχουν μπει ελληνικά λιμάνια, σύμφωνα με δηλώσεις του προς το πρακτορείο Reuters, του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Global Investments Holding, Αντνάν Νας.
Παράλληλα, όπως αναφέρει, αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών στην Ελλάδα.Η εν λόγω εταιρία έχει τρία λιμάνια στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και της Μεσογείου.

«Ως Global Investments Holding εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και η προτεραιότητά μας θα είναι στα λιμάνια. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε μόνοι μας τις επενδύσεις με κόστος κάτω του ενός δισ. δολαρίων και θα αναζητήσουμε εταίρους για επενδύσεις που κοστίζουν περισσότερο», είπε.
Η τουρκική εταιρεία, ανέφερε, επίσης, αξιολογεί τις εναλλακτικές της αναφορικά με επενδύσεις στην ενέργεια και τις υποδομές στην Ελλάδα.


ethnos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...