Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Πέθανε η Μάργκαρετ Θάτσερ

.


Απεβίωσε η πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μάργκαρετ Θάτσερ, της οποίας η υγεία ήταν επιβαρυμένη, υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε ήσυχα στον ύπνο της.
Η επονομαζόμενη και "Σιδηρά Κυρία", ήταν αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1975 ως το 1990 και Πρωθυπουργός της χώρας από το 1979 ως το 1990. Ήταν η πρώτη και μόνη ως σήμερα γυναίκα που κατέλαβε αυτές τις δύο θέσεις.

Πηγή news257
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Stop στο deal Εθνικής-Eurobank έβαλε η τρόικα!


Στην απόφαση να σταματήσει η διαδικασία συγχώνευσης Εθνικής και Eurobnak και να προχωρήσει ξεχωριστή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Εθνική, Alpha, Eurobank, Πειραιώς) κατέληξε η κυβέρνηση μετά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Οι αυξήσεις κεφαλαίου προχωρούν κανονικά και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθούν προ του τέλους Απριλίου.

Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερώσει την Τράπεζα της Ελλάδος ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το 10% της αύξησης με ιδιωτικά κεφάλαια, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσουν αυτομάτως στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το οποίο και θα χορηγήσει τα αναγκαία κεφάλαια. Στη συνέχεια, το ΤΧΣ ως μέτοχος θα αποφασίσει την τύχη των δύο τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, προβλέπει ότι η Εθνική θα συγχωνευθεί με τις τράπεζες Proton Bank και Αττικής, ενώ η Eurobank με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος «και οι τέσσερις τράπεζες είτε έχουν ήδη συγκαλέσει -είτε συγκαλούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών- Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τους ώστε να εγκριθούν οι αυξήσεις κεφαλαίου. Ως γνωστόν, εαν η αύξηση κεφαλαίου δεν καλυφθεί με 10% από ιδιωτικά κεφάλαια περνάμε αυτομάτως στο ΤΧΣ. Οι τράπεζες Πειραιώς και Alpha έχουν ήδη εξασφαλίσει το 10%.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη Εθνική και Eurobank ενημέρωσαν την ΤτΕ ότι δεν μπορούν να βρουν το 10% και επομένως περνάνε στο ΤΧΣ. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα καλύψει πλήρως τις αυξήσεις κεφαλαίου και έχει ήδη προκαταβάλει και στις τέσσερις τράπεζες τα αναγκαία κεφάλαια. Τα κεφάλαια αυτά αποτελούν μέρος των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν ήδη εγκριθεί και δεσμευθεί στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοπιστωτικής βοήθειας ειδικά για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα.Η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος είναι επομένως πλήρως εξασφαλισμένη, όπως πλήρως εξασφαλισμένες είναι και όλες οι καταθέσεις σύμφωνα με τις αρχές του ελληνικού Προγράμματος.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι οι καταθέσεις σε όλες τις ελληνικές τράπεζες είναι απόλυτα ασφαλείς και ότι οι αποφάσεις για τις τράπεζες δεν σημαίνουν ουδεμία παραπάνω επιβάρυνση ούτε λήψη νέων μέτρων. Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών διευκρίνισε ότι όσες διαδικασίες έχουν γίνει στο πλαίσιο της συγχώνευσης των δύο τραπεζών ισχύουν μεν, αλλά αναστέλλονται. Ερωτηθείς για το ποιο θα είναι το μέλλον του deal, καθώς το ΤΧΣ θα λάβει αποφάσεις με βάση τα δικά του κριτήρια ως νέος βασικός μέτοχος των δύο τραπεζών είπε: «Σημασία έχει η ανακεφαλαιοποίηση και για αυτή υπάρχουν επαρκείς πόροι και αυτό είναι το βασικό».

Τέλος ερωτηθείς αν μπορεί το ΤΧΣ να πωλήσει στο μέλλον κάθε τράπεζα χωριστά απάντησε ότι το ΤΧΣ μπορεί να λάβει όποια απόφαση θέλει με βάση τα κριτήρια που θα θέσει.

Η απόφαση για Εθνική και Eurobank ελήφθη μεταξύ της κυβέρνησης και της Τρόικας μετά τόσο την πρωινή συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών μας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και μετά την απογευματινή σύσκεψή τους με το οικονομικό επιτελείο και τους επικεφαλής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο και την κυρία Σακελαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η τρόικα εξέφραζε αντιρρήσεις για το μέγεθος του ενιαίου σχήματος που θα δημιουργούσε η συγχώνευση των Εθνική και Eurobank, καθώς στα 170 δισ. ευρώ, το ενεργητικό του νέου ομίλου θα ήταν ίσο σχεδόν με το ΑΕΠ της χώρας. Επίσης, ζητούσε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρειάζονταν περισσότερα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση του ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο για την Eurobank είναι ότι γίνεται πλέον ο 4ος πυλώνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και μετά την ανακεφαλαιοποίησή της πιθανότατα θα προχωρήσει και στη συγχώνευση με άλλες τράπεζες, ίσως και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μνημόνιο για το ΤΤ που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα θα δοθεί παράταση για το μέλλον του μέχρι το τέλος Σεπτέμβριου. Σε αυτή την περίπτωση η Εθνική από το 85% της Eurobank που κατέχει θα μείνει με το 3% καθώς μετά την ανακεφαλαιοποίηση της πρώτης, το TXΣ θα αναλάβει το 97% της Eurobank. Το επικρατέστερο σενάριο για την Εθνική Τράπεζα είναι ότι θα απορροφήσει τις Proton Bank και Τράπεζα Αττικής.
newmoney.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πώς η Ολλανδία νομιμοποιεί την παιδεραστία


Πριν από ένα χρόνο περίπου, η ένωση Martijn, η ήδη διαβόητη οργάνωση των Ολλανδών παιδεραστών, τέθηκε εκτός νόμου με δικαστική απόφαση. Εφέτος όμως, η Martijn δικαιώθηκε: Το εφετείο της περιφέρειας Αρνχεμ-Λεεουβάρντεν, απεφάνθη ότι η Martijn πρεσβεύει μεν αντιλήψεις που αντίκεινται στα χρηστά ήθη της ολλανδικής κοινωνίας, αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλειά της. Επομένως, η διαταγή για την άμεση διάλυσή της αναιρείται, κάτι που επιτρέπει αυτομάτως στα μέλη της να εξακολουθήσουν το «διαφωτιστικό» τους έργο.

Παρόλο που η κατακραυγή εναντίον τους φτάνει στα όρια της αυτοδικίας από απλούς πολίτες, τα πρωτοπαλίκαρα της Martijn τυπικά δικαιούνται να κηρύττουν την απελευθέρωση των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε ενηλίκους και παιδιά -με ένα, τυπικό μάλλον, ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 έτη.

Ασχέτως εάν ο πρόεδρός της, Αντ φαν ντεν Μπεργκ είναι στη φυλακή για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, η υπόληψη της Martijn αποκαταστάθηκε από την ολλανδική δικαιοσύνη. Το βασικό επιχείρημα των εφετών που ανέτρεψαν την πρωτόδικη απόφαση εις βάρος της παιδοφιλικής οργάνωσης, ήταν ότι «η ολλανδική κοινωνία είναι σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό της από κινδύνους όπως η παιδεραστία».

Ωστόσο, το τι μπορεί να κάνει η ολλανδική κοινωνία δεν φαίνεται μόνο από την ευνοϊκή στάση ενός δικαστηρίου απέναντι στη Martijn αλλά και από τα στοιχεία που δημοσιεύει το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας: Σύμφωνα με τη μελέτη ΝPM-2005 τα κακοποιημένα παιδιά ηλικίας 0-18 ετών υπολογίζονται σε 107.200. Ο αριθμός αφορά, προφανώς, στο έτος 2005 όταν και διενεργήθηκε η συγκεκριμένη έρευνα στο σύνολο της χώρας, όμως πρόσφατα στοιχεία που παρουσιάζει ο ίδιος φορέας μαρτυρούν ότι οι καταγγελίες για ενδεχόμενη κακοποίηση παιδιών έχουν αυξηθεί κατά 75% τα τελευταία χρόνια. Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας παραδέχεται με λύπη του επίσης ότι το ποσοστό των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης είναι υψηλότερο στην Ολλανδία από πολλές άλλες χώρες του ΟΟΣΑ.

Η Ελληνίδα παιδόφιλος

Πέρα από τα στοιχεία και τους αριθμούς, η παιδεραστία υπενθυμίζει συχνά την αποτρόπαια παρουσία της επί ολλανδικού εδάφους. Πριν από δύο χρόνια οι ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν «το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών στο ίντερνετ» όπως είχε χαρακτηριστεί τότε.

Δεκάδες άτομα συνελήφθησαν και η Europol ανακοίνωσε ότι διέσωσε 230 παιδιά από την ασέλγεια και την κακοποίηση. Η εστία του κακού ήταν μια κοινότητα ομοφυλόφιλων και παιδόφιλων που επικοινωνούσε μέσω του boylover.net, το οποίο είχε την έδρα του στο Αμστερνταμ.

Όμως ακόμη και το πιο πρόσφατο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα, συνδεόταν επίσης με την Ολλανδία: Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών Ισαβέλλα Ακτύπη, κατέληξε να προφυλακιστεί αναμένοντας τη δίκη για τη δράση της ως παιδόφιλης, ύστερα από τις εις βάρος της ενοχοποιητικές αποκαλύψεις Ολλανδών δημοσιογράφων.

Η Ακτύπη, μολονότι αρνείται κάθε κατηγορία επικαλούμενη «επιστημονικό ενδιαφέρον» για τους παιδόφιλους, ήταν μέλος της ένωσης Martijn. Μάλιστα, η Ελληνίδα καθηγήτρια έχαιρε τέτοιας εκτίμησης στην κοινότητα των παιδεραστών, ώστε το δικό της όνομα ήταν το πρώτο που ήρθε στο μυαλό του πλέον προβεβλημένου στελέχους της Martijn, του Μάρτιν Ουιτενμπόγκααρντ, όταν οι δημοσιογράφοι-ντεντέκτιβ τού ζήτησαν να τους υποδείξει κάποιον που θα μπορούσε να τους προμηθεύσει φρέσκια παιδική σάρκα ώστε να ικανοποιήσουν τις νοσηρές τους ορέξεις.

Ο Ουιτενμπόγκααρντ, βαθιά πεπεισμένος ότι εκπροσωπεί ένα δίκαιο αίτημα, όπως ήταν φυσικό υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας για τη δημιουργία πολιτικού παιδοφιλικού φορέα. Το PNVD, το οποίο ευαγγελιζόταν την «αγάπη για τον πλησίον, την ελευθερία και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα» προέτασσε αιτήματα όπως τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας για ιδιωτική χρήση, τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής συνεύρεσης ανθρώπων και ζώων, την κατάργηση της νομικής υπόστασης του γάμου, την απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος ζώων, ψαριών κ.λπ. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι εν ονόματι των παιδιών, το PNVD διεκδικούσε το δικαίωμα να ψηφίζουν, να κάνουν σεξ, να παίζουν τυχερά παιχνίδια, να επιλέγουν τον τόπο κατοικίας τους και να κάνουν χρήση ελαφρών ναρκωτικών άτομα που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Ουιτενμπόγκααρντ, ως εκπρόσωπος του υπό ίδρυση κόμματος των παιδεραστών, το 2006 διατυμπάνιζε την ριζοσπαστική του ηθική καυτηριάζοντας τη συντηρητική ολλανδική κοινωνία με δηλώσεις όπως «οι γονείς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σαν να είναι κτήματά τους. Στην πραγματικότητα όμως τα παιδιά ανήκουν στον καθέναν. Τα παιδιά σήμερα είναι υπερπροστατευμένα.

Μια παιδοφιλική σχέση είναι τελείως ανέφικτη».

Η πλειονότητα των Ολλανδών, αντί να πειστεί από το κήρυγμα του Ουιτενμπόγκααρντ, προτίμησε να του κόψει τα φτερά, αφαιρώντας οποιαδήποτε ελπίδα θα μπορούσε να έχει για είσοδο του PNVD στο κοινοβούλιο. Προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μία βουλευτική έδρα, οι παιδόφιλοι έπρεπε να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 60.000 ψήφους, κάτι που αποδείχθηκε εντελώς απίθανο στις προεκλογικές σφυγμομετρήσεις. Τα γκάλοπ έδειξαν ότι, εάν συμμετείχε στις εκλογές, το PNVD δεν θα έβρισκε περισσότερους από 1.000 ψηφοφόρους. Υπό την πίεση των οργίλων αντιδράσεων, όχι μόνο της ολλανδικής κοινωνίας αλλά και της διεθνούς κοινότητας, το επίδοξο κόμμα των παιδόφιλων δεν κατάφερε να επιβάλει το θράσος των ηγετικών του στελεχών, δεν συμμετείχε ποτέ στις εκλογές και τελικά διαλύθηκε το 2010. Παρόλ' αυτά, η απόφαση του εφετείου που αίρει το καθεστώς παρανομίας από την οργάνωση Martijn, υπό μία έννοια αναπτερώνει τις ελπίδες του Ουιτενμπόγκααρντ. Ακόμη χειρότερα, όμως, επιβεβαιώνει έμμεσα τους φόβους όσων θεωρούν ότι η παιδεραστία έχει απλώσει πλοκάμια σε θεμελιώδεις θεσμούς του ολλανδικού κράτους όπως η δικαιοσύνη και η εκκλησία. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ορισμένοι διακρίνουν ένα ευρύτερο, καταχθόνιο σχέδιο νομιμοποίησης της παιδοφιλίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι διεστραμμένοι δικαστικοί

Το διαδίκτυο βοά από τις καταγγελίες εις βάρος του Γιόρις Ντεμίνκ, του γενικού γραμματέα του ολλανδικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος θεωρείται αμετανόητος παιδεραστής.

Ο Ντεμίνκ πρόσφατα παραιτήθηκε των καθηκόντων του, οργανώσεις όμως κατά της παιδοφιλίας βάλλουν ασταμάτητα εναντίον του απαιτώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης -της οποίας βεβαίως ο ίδιος προΐστατο έως πρόσφατα. Σε διαδικτυακούς τόπους όπως το arrestdemmink.com, μπορεί να διαβάσει κανείς σημεία και τέρατα από το διεστραμμένο βίο του Ντεμίνκ, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει ακόμη και κατάχρηση εξουσίας προκειμένου να ικανοποιεί τη διαστροφή του. Συνήθιζε να μετατρέπει τους συνεργάτες του σε προαγωγούς, διατάζοντας τους να εφοδιάζουν την κρεβατοκάμαρά του με άγουρα παιδικά κορμιά. Λόγω των διασυνδέσεων και της ισχύος του, οι φοβερές καταγγελίες εναντίον του δεν διατυπώνονται ποτέ επίσημα, καθώς λέγεται ότι η ολλανδική κυβέρνηση υποκύπτει παγίως σε έναν στυγνό εκβιασμό: Ο Ντεμίνκ υποτίθεται ότι κρατά στα χέρια του κάποια πολύ βρώμικα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας.

Στον Ντεμίνκ χρεώνεται, μεταξύ πολλών άλλων ακατανόμαστων, ο βιασμός ενός 14χρονου άστεγου Τούρκου. Η υπόθεση Γιόρις Ντεμίνκ είναι ένα σκάνδαλο που περιμένει να ξεσπάσει. Και εάν αυτό συμβεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ορισμένων, ο διασυρμός της χώρας θα είναι παγκόσμιος, καθώς, υποτίθεται ότι ακόμη και το Διεθνές Δικαστήριο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει εις ένδειξιν συμβολικής διαμαρτυρίας από τη Χάγη.

To 2009 κάποιοι θέλησαν να αναλάβουν δυναμικά δράση ενάντια στους παιδόφιλους και δημιούργησαν την ιστοσελίδα stopkindersex.com, η οποία αναφερόταν μεν στον ολλανδικό ζόφο, ήταν καταχωρισμένη όμως ως ιδιοκτησία μιας αμερικανικής εταιρίας. Εκεί δημοσιεύονταν ονόματα, φωτογραφίες, ακόμη και διευθύνσεις Ολλανδών παιδεραστών, σε μια επιχείρηση αποκάλυψης και διαπόμπευσης. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν αρκετά μέλη του δικαστικού κυκλώματος, οι οποίοι αντικατηγόρησαν το stopkindersex.com για συκοφαντία. Περιττό να σημειωθεί ότι η σελίδα έπαψε να λειτουργεί.

«Συγγνώμη» από την Εκκλησία

Καθώς ο Μαρκ Ντιτρού πλησιάζει στη συμπλήρωση δεκαετίας πίσω από τα κάγκελα των βελγικών φυλακών, λίγο πέρα από τα σύνορα, η Ολλανδία διχάζεται από τον εφιάλτη των παιδεραστών που διεκδικούν την νομιμοποίησή τους. Τα εγκλήματα του Ντιτρού, ο οποίος το διάστημα 1995-'96 είχε απαγάγει και βιάσει έξι κοριτσάκια, τέσσερα από τα οποία τελικά απεβίωσαν, έχουν στιγματίσει, όχι μόνο το Βέλγιο αλλά ολόκληρη τη βόρεια Ευρώπη. Οταν λοιπόν το 2007 κυκλοφόρησε στη Γερμανία από κρατικό φορέα ένα φυλλάδιο που ενημέρωνε τους γονείς για την ορθή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νηπίων, συστήνοντας στους πατεράδες «να μην παραμελούν την φροντίδα της κλειτορίδας των κοριτσιών τους», οι αντι-παιδόφιλοι εξερράγησαν -και όχι άδικα.

Από την άλλη, οι θεωρίες συνωμοσίας που τείνουν να διακρίνουν την έσχατη διαφθορά στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, επιβεβαιώνονται τακτικά, καταρρακώνοντας την αίγλη της ως ηθικού καταφυγίου. Το Δεκέμβριο του 2011 οι κεφαλές της ρωμαιοκαθολικής ολλανδικής εκκλησίας ζήτησαν δημόσια συγνώμη από χιλιάδες παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ προσέρχονταν ευλαβικά στη λειτουργία ή το κατηχητικό. Σύμφωνα με μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 34.000 Ολλανδοί πολίτες, αποδείχθηκε ότι κατά την περίοδο 1945-1981 περίπου 20.000 παιδιά αναγκάστηκαν να υποκύψουν στους ιερωμένους που ήθελαν να τους δείξουν πολύ διαφορετικά πράγματα από το δρόμο της αρετής.

Η Ολλανδία, λόγω της απόφασης του εφετείου υπέρ της οργάνωσης Martijn αναδεικνύεται σε παράδεισο για παιδεραστές, οι αποκαλύψεις όμως πολλαπλασιάζονται σε όλη την Ευρώπη και αφορούν πλέον ακόμη και δημόσια πρόσωπα, «υπεράνω πάσης υποψίας». Για την πλειονότητα, η επιδίωξη των παιδεραστών να πείσουν ότι τα παιδιά συναινούν απολύτως συνειδητά στις ειδεχθείς σεξουαλικές τους ορέξεις, παραμένει εξωφρενική.protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

48 δόσεις για τις οφειλές σε Εφορία - Ταμεία


«Κλείδωσε» στις 48 δόσεις η ευνοϊκή ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Οπως αναφέρει υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, υπάρχει συμφωνία μεταξύ τρόικας και ελληνικής πλευράς όσον αφορά τον μέγιστο αριθμό δόσεων αλλά και τους επιμέρους όρους υπαγωγής στη ρύθμιση.

Οπως προσθέτει, στόχος είναι να προκύψει μια «ελκυστική» ρύθμιση, προκειμένου να εξασφαλιστεί μαζική συμμετοχή των οφειλετών και ζεστό χρήμα για τα δημόσια ταμεία. Ο αυξημένος αριθμός δόσεων θα αφορά στη ρύθμιση που θα ονομάζεται «Νέα Αρχή» και στην οποία θα μπορεί να υπαχθεί ο οφειλέτης για μόνο μία φορά.

Τα βασικά της χαρακτηριστικά -πέρα από τις 48 δόσεις- είναι: η κεφαλαιοποίηση των οφειλών μέχρι το τέλος του 2012, η προσκόμιση αναλυτικών οικονομικών στοιχείων τόσο για φυσικά πρόσωπα όσο και για επιχειρήσεις και η χορήγηση κινήτρων για την ταχύτερη εξόφληση. Ωστόσο ο αριθμός των δόσεων δεν θα είναι σταθερός, καθώς όσο αργότερα εισέρχεται ο οφειλέτης στη ρύθμιση τόσο θα μειώνεται η περίοδος εξόφλησης.ethnos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...